- 2 Eylül 2014
- 334
- 303
- 53
- Konu Sahibi BenimMorelimsifirsifir
-
Çoktan evlenmişti. O evlenirken görümcem nişanlıydı. Çocuk bunların evinde kaldı 3 ay iç güveysi gbi imam nikahları vardı. Ayrıldılar şimdi kaynanam bana ne bn giderim kocamın yanına diye düşünüyo bnce. Çok karışık durumları yani ve hep evim ayrı barkım ayrı olcak bana ne derdim ama öyle olmadı işteKavliden arkada kızı varsa neden evleniyor? Sana mı güveniyor?
Evlenmesin madem?
Çok sinir bozucu bir durum?
Kız kaç yaşında?
Hala nişanlıysan görümcen senin babanın evine neden gelip duş alıyor
[QUOTE="BenimMorelimsifirsifir, post: 36732682, member: 622943" geçenlerde bizde yıkandı banyoya girdim toplamaya bnm jiletimi kullanmış
Buarada 21 yaşındaKavliden arkada kızı varsa neden evleniyor? Sana mı güveniyor?
Evlenmesin madem?
Çok sinir bozucu bir durum?
Kız kaç yaşında?
Babam bizle kalmıyo erkek yok bizim evde[/QUOTE]Anlamadığım senin babanın evinde neden duş alıyor
Nişanlı olduğuna göre babanın evindesindir hala değilmi???
zaten onun evlenmesini bekliyoduk nişanlısından ayrıldı. Şimdi öyle bi onla bi bunla takılıo. Bizle bi yere gelmez biz dışardayken eve sevgilisini çagrır. Şuan öyle yapıo çünkü.Ya arkadaşlarının eve gelip eşyalarını kullanmasına gelene kadar ohooo ne sakıncalar var.
Bir kere özeliniz olmaz,özeli bırak evde rahat oturamazsınız.Bir yere gitseniz o da gelmek ister.
Çalışmıyormuş,sana bir şey alınsa o da ister çünkü aynı yaştasınız rekabet de ister istemez olur.
Dediğin gibi pis bir insansa ne yapsan önüne geçemezsin.Sen yokken yine bildiğini okur.Yemeğinden,mutfağından tiksinirsin.
Aman sakın bile bile bu işe girme.Anası var babası var,sana düşmemiş görümceye bakmak.
Veya bekleyin,görümce evlenince evlenirsiniz :)
İşte bnde diyorum ki konusu açılınca kaynanam ve kayın pederimle konuşsam bu şartlarda annem evlenmeme karşı diye çünkü başımıza bırakılarsa nişanlım kesin yanımıza alır başını boş bırakınca yapıcagı şeyleri tahmin ediyorum babası abisi başınsayken neler neler yapıo oooo anlatsam roman olurGorumcenizle oturmak istemiyorsaniz, otumak istemeyeceginizi soyleceksiniz, bu kadar basit. Ya kabul etmezse nisanlim gibi bir dusunceniz olmamali. Kabul etmezse ayrilmaniz gerekiyor. Boyle bir konuda fedakarlik yapmanizi kimse isteyemez. Evlilik nedir, bunu anlayamamis bir insanla vakit kaybetmezsiniz, olur biter.
ne kadar geniş bir aile. yani imam nikahıyla damadın ki damat da olmamış aynı evde kalmasına izin veriyor.Çoktan evlenmişti. O evlenirken görümcem nişanlıydı. Çocuk bunların evinde kaldı 3 ay iç güveysi gbi imam nikahları vardı. Ayrıldılar şimdi kaynanam bana ne bn giderim kocamın yanına diye düşünüyo bnce. Çok karışık durumları yani ve hep evim ayrı barkım ayrı olcak bana ne derdim ama öyle olmadı işte
Tabii ki ailenizi one atmaniz daha dogru olur. Hatta direkt aileler konussun. Anneniz bu durumun kabul edilir bir sey olmadigini kesin bir dille soylesin.İşte bnd
İşte bnde diyorum ki konusu açılınca kaynanam ve kayın pederimle konuşsam bu şartlarda annem evlenmeme karşı diye çünkü başımıza bırakılarsa nişanlım kesin yanımıza alır başını boş bırakınca yapıcagı şeyleri tahmin ediyorum babası abisi başınsayken neler neler yapıo oooo anlatsam roman olur
Yok hiç aynı evde oturmayı düşünmüyorum yoksa ne zaman evlencek diye kafayı yerim zaten herşeyi kafama çok takan bi insanımne kadar geniş bir aile. yani imam nikahıyla damadın ki damat da olmamış aynı evde kalmasına izin veriyor.
benim gözüm tutmadı bu kadını. görümcen de aynı kafa demek ki.
bir yolunu bul ve başından sende kalmasın. biraz kalsın çaresine bakarım dersen yanılırsın.
İşte anneme falan böyle bişeyden bahsetmiyolar bnada kaynanam açık açık bişey demedi saman altından su yürütüyolarTabii ki ailenizi one atmaniz daha dogru olur. Hatta direkt aileler konussun. Anneniz bu durumun kabul edilir bir sey olmadigini kesin bir dille soylesin.
Zate
zaten onun evlenmesini bekliyoduk nişanlısından ayrıldı. Şimdi öyle bi onla bi bunla takılıo. Bizle bi yere gelmez biz dışardayken eve sevgilisini çagrır. Şuan öyle yapıo çünkü.
nişanlın destek olur mu sana bu konuda?Yok hiç aynı evde oturmayı düşünmüyorum yoksa ne zaman evlencek diye kafayı yerim zaten herşeyi kafama çok takan bi insanım
işin kötü tarafı bide nişanlanırsa sabah akşam nişanlısıda bizim evden cıkmaz. Bide nişanlısının pisliğni toplarım ki biz hmn çocuk yapmayı düşünüyoruz görümcemle aynı evde hamilelik geçirmek istemiyorumsiz evde yokken sevgilisini senin evinede çağırır işin zor
bir de yani nişanlısıyla ayrılmadı mı erkek arkadaşı mı olacak ne olacaksa artık ne yaşayacaksa senin evine bulaştırmasın. ben hiç istemem yani evimin kullanılmasını.İşi
işin kötü tarafı bide nişanlanırsa sabah akşam nişanlısıda bizim evden cıkmaz. Bide nişanlısının pisliğni toplarım ki biz hmn çocuk yapmayı düşünüyoruz görümcemle aynı evde hamilelik geçirmek istemiyorum
İşte bnd
İşte bnde diyorum ki konusu açılınca kaynanam ve kayın pederimle konuşsam bu şartlarda annem evlenmeme karşı diye çünkü başımıza bırakılarsa nişanlım kesin yanımıza alır başını boş bırakınca yapıcagı şeyleri tahmin ediyorum babası abisi başınsayken neler neler yapıo oooo anlatsam roman olur
bencede kesin ve net tavrını koy nişanlınla konuş asla olmaz der. koca kız kendi otursun. güvenmiyolarsa da kıza ailesi ilgilensin sana neİşi
işin kötü tarafı bide nişanlanırsa sabah akşam nişanlısıda bizim evden cıkmaz. Bide nişanlısının pisliğni toplarım ki biz hmn çocuk yapmayı düşünüyoruz görümcemle aynı evde hamilelik geçirmek istemiyorum
aynen yaaa evimde nişanlısıyla fln kalcak töbe töbebir de yani nişanlısıyla ayrılmadı mı erkek arkadaşı mı olacak ne olacaksa artık ne yaşayacaksa senin evine bulaştırmasın. ben hiç istemem yani evimin kullanılmasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?