Evlililten vazgeçme sebebime çare bul

Kavliden arkada kızı varsa neden evleniyor? Sana mı güveniyor?

Evlenmesin madem?

Çok sinir bozucu bir durum?

Kız kaç yaşında?
Çoktan evlenmişti. O evlenirken görümcem nişanlıydı. Çocuk bunların evinde kaldı 3 ay iç güveysi gbi imam nikahları vardı. Ayrıldılar şimdi kaynanam bana ne bn giderim kocamın yanına diye düşünüyo bnce. Çok karışık durumları yani ve hep evim ayrı barkım ayrı olcak bana ne derdim ama öyle olmadı işte

Hala nişanlıysan görümcen senin babanın evine neden gelip duş alıyor
[QUOTE="BenimMorelimsifirsifir, post: 36732682, member: 622943" geçenlerde bizde yıkandı banyoya girdim toplamaya bnm jiletimi kullanmış

Anlamadığım senin babanın evinde neden duş alıyor
Nişanlı olduğuna göre babanın evindesindir hala değilmi???[/QUOTE]
Babam bizle kalmıyo erkek yok bizim evde

Ya arkadaşlarının eve gelip eşyalarını kullanmasına gelene kadar ohooo ne sakıncalar var.
Bir kere özeliniz olmaz,özeli bırak evde rahat oturamazsınız.Bir yere gitseniz o da gelmek ister.
Çalışmıyormuş,sana bir şey alınsa o da ister çünkü aynı yaştasınız rekabet de ister istemez olur.
Dediğin gibi pis bir insansa ne yapsan önüne geçemezsin.Sen yokken yine bildiğini okur.Yemeğinden,mutfağından tiksinirsin.

Aman sakın bile bile bu işe girme.Anası var babası var,sana düşmemiş görümceye bakmak.
Veya bekleyin,görümce evlenince evlenirsiniz :)

Anlamadığım senin babanın evinde neden duş alıyor
Nişanlı olduğuna göre babanın evindesindir hala değilmi???
Babam bizle kalmıyo erkek yok bizim evde[/QUOTE]

Aa ok özür. Ama yinede yanlış. Sen haklısın ve şimdiden gardını almıssın aynı evde olunca yaşayacağın gerginliği düşünemiyorum. Allah yardımcın olsun

Gorumcenizle oturmak istemiyorsaniz, oturmak istemeyeceginizi soyleceksiniz, bu kadar basit. Ya kabul etmezse nisanlim gibi bir dusunceniz olmamali. Kabul etmezse ayrilmaniz gerekiyor. Boyle bir konuda fedakarlik yapmanizi kimse isteyemez. Evlilik nedir, bunu anlayamamis bir insanla vakit kaybetmezsiniz, olur biter.

Son düzenleme:
Zate
zaten onun evlenmesini bekliyoduk nişanlısından ayrıldı. Şimdi öyle bi onla bi bunla takılıo. Bizle bi yere gelmez biz dışardayken eve sevgilisini çagrır. Şuan öyle yapıo çünkü.

İşte bnd
İşte bnde diyorum ki konusu açılınca kaynanam ve kayın pederimle konuşsam bu şartlarda annem evlenmeme karşı diye çünkü başımıza bırakılarsa nişanlım kesin yanımıza alır başını boş bırakınca yapıcagı şeyleri tahmin ediyorum babası abisi başınsayken neler neler yapıo oooo anlatsam roman olur

ne kadar geniş bir aile. yani imam nikahıyla damadın ki damat da olmamış aynı evde kalmasına izin veriyor.
benim gözüm tutmadı bu kadını. görümcen de aynı kafa demek ki.
bir yolunu bul ve başından sende kalmasın. biraz kalsın çaresine bakarım dersen yanılırsın.

Tabii ki ailenizi one atmaniz daha dogru olur. Hatta direkt aileler konussun. Anneniz bu durumun kabul edilir bir sey olmadigini kesin bir dille soylesin.

Yok hiç aynı evde oturmayı düşünmüyorum yoksa ne zaman evlencek diye kafayı yerim zaten herşeyi kafama çok takan bi insanım

İşi
siz evde yokken sevgilisini senin evinede çağırır işin zor
işin kötü tarafı bide nişanlanırsa sabah akşam nişanlısıda bizim evden cıkmaz. Bide nişanlısının pisliğni toplarım ki biz hmn çocuk yapmayı düşünüyoruz görümcemle aynı evde hamilelik geçirmek istemiyorum

bir de yani nişanlısıyla ayrılmadı mı erkek arkadaşı mı olacak ne olacaksa artık ne yaşayacaksa senin evine bulaştırmasın. ben hiç istemem yani evimin kullanılmasını.

Bence de ya siz konuşun yada anneniz konuşsun, kızım böyle böyle durumlardan bahsetti desin açık açık. Ne güzel ya herkes keyfine baksın siz çekin sıkıntısını.

bencede kesin ve net tavrını koy nişanlınla konuş asla olmaz der. koca kız kendi otursun. güvenmiyolarsa da kıza ailesi ilgilensin sana ne

Aynı evde yaşamanızın saçma oldugunu nişanlına hissettir. Mesela işte hiç bi şekilde rahat edemeyeceğinizi falan söyle. Yatak odası dışında özel birşey yapamayacağınızı falan söyle. Şayet mecbur kalırsan da yatak odanı kitleyip çıkacaksın evden bütün özel eşyalarını da yatak odanıza koyacaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…