Evlililten vazgeçme sebebime çare bul

Nişanlılık döneminde fazla sıkı fıkısınız mesafe koyun.
Baştan biraz soğuk dursanız sizden çekinirlerdi biraz.
Şimdi nişanlını ikna etmen gerekiyor.

Bnm

Benim zaten arkadaşım falan gelmez bütün gün işteyim ztende sorun onun onların evinden cıkmayan arkadaşları : (
bende nişanlınla konuş yani olmaz o şekilde işten gelcen hanfendi arkdaşları ile keyf yapmış herşeyleri sen hazırla ee yıkadığı bulaşıktan yemek yenmez bide onla uğraş yazık olur sana eşinle olan sevgine ilişkine yazık olur bence konuş nişanlınlaaa

Anne baba sağ iken görümce neden sizinle yaşıyor?

Bizimle kalacakMIŞ derken . Kim karar verdi bu duruma?
Sen istemiyorum dediğin de nişanlının cevabı ne oldu?
Ayrıca anne baba sağ iken kardeş ile aynı evde kalmak son derece saçma. Ne olursa olsun sakın kabul etme.

İş

İşte bnde onu diorum evimiz ayrı olsun yoksa sokmam onun arkadaşlarını. Belki yanlış ama arkadaşlarını sevmiyorum en son bitanesiyle çok fena kavga ettim evimede sokmam açıkcası
valla bu soruna çözüm bul,çünkü aynı evde yaşarsanız onun da evi olacağı için arkadaşlarını eve çağırırken sana sormayacaktır..

Görümcem
Nişanlılık döneminde fazla sıkı fıkısınız mesafe koyun.
Baştan biraz soğuk dursanız sizden çekinirlerdi biraz.
Şimdi nişanlını ikna etmen gerekiyor.
Görümcem bnm eski kızarkadaşım abisiyle 4 yıldır birlikteyim onuda 7 8 yıldır tanıyorum eskiden yediğmix içtiğmiz ayrı gitmezdi ondan bu samimiyet

An

Baba ikinci eşiyle evli oraya gidip kalmak istemiyo. Anne başka yere evlenip gidiyo onu alamıyo sanki biz dogurduk bize bırakıyolar
Ne münesabet canım.
Madem yanlız yaşayamayacak bekar bir kızı var ,evlenmeseydi kayınvalideniz.
Siz mi doğurdunuzda siz bakacaksınız?

Bence bunun malının kıymetli olmasıyla alakası yok. Kişisel ürünler adı üstünde 'kişiseldir'. Bırak kremlerini falan bu kız jiletini bile kullanmış. Kesinlikle aynı evde oturmamanız gerekiyor. Görümcenin çok küçük yaşta olduğunu zannetmiyorum. Zaten eğer yaşı küçükse yeri annesi ya da babasının yanıdır. Yaşı büyükse de onun derdi seni ilgilendirmez. Bence bu konuyu acil olarak nişanlınla konuş. Ben olsam asla ve asla bu kızla aynı evde yaşayacağımı bile bile evlenmem.

Kaynanayla oturmak bitti , Simdide gorumcemi cikti ?
Simdiden istemedigini biliyosun , Ilerde rahatsiz olacaginida biliyosun ..
Ama nisanlinda hayir bizle oturmaz demez..
Geriye 2 secenek kaliyor , ya nisanlinin hatiri icin gorumcene katlanacaksin ve onunla oturup herseyi goze alacaksin , ki bu hic kolay olmayacak ayni evde kalinca herseyi sana batacak herseyini kullanacak devamli bir huzursuzluk cikicak aranizda bu senin ve esinin arasinida sogutur..

2. SIK ise simdiden kabul etmeyip baska eve cikicaksin , nisanlin kabul etmese ozaman ayrilicaksin cunku baska cozum yok malesef.
Kendisine ev alinmissa ozaman kendi evinde kalsin , annesi evlendi diye yeni gelinin yaninda kalmasi hic hos degil. Ne bicim anne baba bunlar ya.
Hepsi kendi eslerinin yaninda , kizi birakmislar kardesinin yaninda.

Bnde ev
Bnde evlenmeyi düşünmüyorum ve kaynanamın habire kredi çekim düğün yapim size sizde düğünden sonra takılanlAr ödeyin demesine ayar oluyorum. Resmen anakız hayatımı mahvetvekler. Bizim düğün tarihimiz belli 10 ay sonra hala bi kredi mevzudu aceleye getirme durumları !!!!

Her iki taraf da kendi acisindan hakli,ne diyebilirim ki..

Kavliden arkada kızı varsa neden evleniyor? Sana mı güveniyor?

Evlenmesin madem?

Çok sinir bozucu bir durum?

Kız kaç yaşında?

Hala nişanlıysan görümcen senin babanın evine neden gelip duş alıyor
[QUOTE="BenimMorelimsifirsifir, post: 36732682, member: 622943" geçenlerde bizde yıkandı banyoya girdim toplamaya bnm jiletimi kullanmış[/QUOTE]

Anlamadığım senin babanın evinde neden duş alıyor
Nişanlı olduğuna göre babanın evindesindir hala değilmi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…