Yemin ederim ki değilimFake olduğunu anlamayalım diye büyük bir özveriyle kötü yazmışsın ama yine de olmamış
Hayır hiç o konuya girmedim ondan bekliyorum ne olur senceKendisiyle konuşmadınız mı peki hep böyle mi olacak vs. diye?
Nasıl yaniadam zateb sizinle evli gibi yasiyor evlilik icin bi amsci yokki bi kagit parcasina ihtiyac duymuyor istedigi herseyi sunmussunuz onune altin tepsiyle istemesi normal bence siz istiyomusunuz sonucta daha once evliligi yasamissiniz sorumluluklarini cok daha iyi biliyosunuz siz istiyosaniz oda isteyecek gibi gorunuyor cunku
Gerçekten tam idarak edemedm özür dilerm ben çok istiyorum senc o istiyormuNasıl yani
Kötü biesey yazmazdm herkezin kendne gore derdi varşu okullar açılsa da çoluk çocuk dolmasa buralara
Konu o değil ya çok düzgünce birşey anlattımHangi suçtan girmiş hapse de çıkar çıkmaz böyle para saçabiliyor.
Ondan neyini bekliyorsunuz anlamadım?Ev tutulmuş ortak hayat kurulmuş ailelere duyurulmuş tek eksik şey bir imza.Siz o konuya girmezseniz o da sizi bu durumdan hoşnut ya da razı olarak görür haliyle de bu işi böyle sürdürmek ister.İleride ister mi orasını bilemem.Hayır hiç o konuya girmedim ondan bekliyorum ne olur sence
ne nasil yani gayet aciklayici yazdim dur dahada aciklayim ayni evde yasiyosunuz yediriyosunuz iciriyosunuz sevisiyosunuz yani evliligin her turlusunu onune sunmussunuz bi imza sizin icin neyi degistiricek diyorum yani adam icin o imza cokta onemli birsey degil diyorum anlatabildimmi acebaNasıl yani
Ben giremiyorum normal biri gibi degl sert mizahli nasıl desem ne diyeceğinden korkuyorum beni hiç bugüne kdr aldatmadi hiç bir kötülük yapmadı beni zaten karısı olsrak biliyor çevreye de öyle duyurdu diyeblrm ama dedgm gibi sadece bekliyorumOndan neyini bekliyorsunuz anlamadım?Ev tutulmuş ortak hayat kurulmuş ailelere duyurulmuş tek eksik şey bir imza.Siz o konuya girmezseniz o da sizi bu durumdan hoşnut ya da razı olarak görür haliyle de bu işi böyle sürdürmek ister.İleride ister mi orasını bilemem.
Ya benim içinde önemli değil ama demek istediğim farklı anlatamıyorum kii imza önemli degl derken bırakır gidermi diyorsunz zamanlane nasil yani gayet aciklayici yazdim dur dahada aciklayim ayni evde yasiyosunuz yediriyosunuz iciriyosunuz sevisiyosunuz yani evliligin her turlusunu onune sunmussunuz bi imza sizin icin neyi degistiricek diyorum yani adam icin o imza cokta onemli birsey degil diyorum anlatabildimmi aceba
Maşallah mezhepler Konya ovası olmuş at koşturuyorsunuz.Konu o değil ya çok düzgünce birşey anlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?