Evlimiyim sevgilimiyim ? Kafayı yicem herşey karıştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

stjllb0rn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
74
32
3
Merhaba arkadaşlar benim bı derdim var size baştan sona anlatcam erkek arkadaşım hapisten çıktı biz tanıştık ben evlenip ayrıldım tek yaşayan çalışan bir insandim erkek arkadaşımın ayağında kelepçesi olduğu için 3 ay boyunca ben onlara cgidip kaldım 10 da evde olmak zorunda kelepceden dolayı ilk zamanlar zorla getiriyordu ama sırf beni sevdiğimden ve aşık olduğundan birbirimize okdr alistikki 1 gece ayrı asla kalamayaiz kelepçesi ayağından çıktı 3 ay sonra bı sure tatil gibi beni çok lüx otellere getirdi herrgece bir yerdeydik herneyse benm ailevi sorunları m oldu ve biz beraber bir eve çıktık benm evimi yeni bir eve taşıdık şuanda 1 senedir beraber kalıyoruz ama bu süredir ben ona asla evlilikten bahsetmedm ben ev hanımıyım beni çalıştırmıyor ama hiç birşeye de ihtiyacm yok 1 milyarlkm montkar ayakkblr giydiriyor hesabını siz yapın her neyse ailem onu benim kocam olarak benimsedi bu ne smdi bz neyizvbazi soranlara evliyiz diyoruz mesela eskosen çocuk olmasından korkardı ama smsi olursa yapck biseynyok diyor olsun diyor he onun annesi ve babası var babasıyla aram iyi ama annesiyke mesafeliyiz bu iş nereye gider ben asla evlilk acmyrm oda açmıyor ama şu yeryuznden onun bana olwn aşkı gibi bı aşk daha yok ona neminim

adam zateb sizinle evli gibi yasiyor evlilik icin bi amsci yokki bi kagit parcasina ihtiyac duymuyor istedigi herseyi sunmussunuz onune altin tepsiyle istemesi normal bence siz istiyomusunuz sonucta daha once evliligi yasamissiniz sorumluluklarini cok daha iyi biliyosunuz siz istiyosaniz oda isteyecek gibi gorunuyor cunku

Nasıl yani

Hayır hiç o konuya girmedim ondan bekliyorum ne olur sence
Ondan neyini bekliyorsunuz anlamadım?Ev tutulmuş ortak hayat kurulmuş ailelere duyurulmuş tek eksik şey bir imza.Siz o konuya girmezseniz o da sizi bu durumdan hoşnut ya da razı olarak görür haliyle de bu işi böyle sürdürmek ister.İleride ister mi orasını bilemem.

ne nasil yani gayet aciklayici yazdim dur dahada aciklayim ayni evde yasiyosunuz yediriyosunuz iciriyosunuz sevisiyosunuz yani evliligin her turlusunu onune sunmussunuz bi imza sizin icin neyi degistiricek diyorum yani adam icin o imza cokta onemli birsey degil diyorum anlatabildimmi aceba

Ben giremiyorum normal biri gibi degl sert mizahli nasıl desem ne diyeceğinden korkuyorum beni hiç bugüne kdr aldatmadi hiç bir kötülük yapmadı beni zaten karısı olsrak biliyor çevreye de öyle duyurdu diyeblrm ama dedgm gibi sadece bekliyorum

Ya benim içinde önemli değil ama demek istediğim farklı anlatamıyorum kii imza önemli degl derken bırakır gidermi diyorsunz zamanla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…