Evlimiyim sevgilimiyim ? Kafayı yicem herşey karıştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav gece gece neyin derdine düştün şaka mısın espiri misin.. He he otur işte napcan evliliği.. Evlilik aşkı öldürüyor :))))

Yav gece gece neyin derdine düştün şaka mısın espiri misin.. He he otur işte napcan evliliği.. Evlilik aşkı öldürüyor :))))
Ama evlilikten farkimiznyok ki
Ben 25 yaşındayım 22 yaşındaki halimi düşününce çpk toymuşum diyorum. 1 milyarlık elbiseler ayakkabılar yanıltmasın seni. 3 düşün 1 adım at
Off bı milyarı ne kdr buyuttnz bu devirde bı mikyar neki ya iyice sacmakdniz postumun içine sictiniz ayip ya nerden nereye çektiniz konuyu

Yok hayır baskı yapan kimse yok ailemle koopugum babam zaten yok bana bu sahip cikiyor sadece biraz aklıma takıldı hani karı koca gibiyiz hatta öyleyiz acaba gerçekten olabilcek miyiz diye takıldım sadece
Bilemedim hapisten çıkan biri suçu önemli ama yüz kızartıcı birşey olsa sende yanaşmazdın sanırım... İnançlı birisin belli ama ona göre yaşamamışsın malesef en kısa sürede bu haram durumunu ortadan kaldırmaya bak tövbe et derim.

Doğru diyorsunuz bende farkındayım ama onu okdr çok seviyorum ki sanki canımdan bir parca asla yüz kızartıcı bişey degl odda beni çok sevitor beni okdr koruyor ki bı yoktur onun gibi koruyup kollayan ya ben nikahsan bahsediyorum ondan beklyrm napcam napabkrm bı akikll verin

Cocukca düşünüp hareket ediyosun. Sakin cocuk yapma. Evlenmek isteseydi zaten evlenirdi seninle .
Yasin cOk genç, gerçekten mantikli düşün hareket et sonradan cok üzülürsün.
Ama çok. Seviyor gerçekten hatta onu birwkcam diye ödü kopuyor ya abisi var o evli çocuğu var hapse girdi eşi onu bırakmış acaba oda ben onu bırakırım diye ki korkuyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…