Bilmiyorum alicgm cevaptan korkuyorum galiba ama bilmyrmNeden ne var ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum alicgm cevaptan korkuyorum galiba ama bilmyrmNeden ne var ki?
Tamam kanka inandıkAilem yok annem başka şehirde babam öldü ben ztn tek yaşıyordum çalışıyordum hayatıma girmeden önce
Sanane sne öyle zannedebilirsinKapamasınız, tanımı bu.
Aile boyu hapse giriyorlar demek, hobi olarak mı yapıyorlar bunuAma çok. Seviyor gerçekten hatta onu birwkcam diye ödü kopuyor ya abisi var o evli çocuğu var hapse girdi eşi onu bırakmış acaba oda ben onu bırakırım diye ki korkuyor ?
Teşekkür ederim tamda dediniz gibi oldu herşey karıştıŞaşan sıralamalar olunca böyle kafalar karışıyor maalesef.. Son yapılacak ilk olunca ortaya karışık.. Umarım düzeltir herşeyi istediğin noktaya taşırsın.
Durup durupbu msja güluyorum nedenseTurk dil kurumundakiler gorse intihar eder![]()
Jaajjajja yalniz degilmisim rahatladim melek subasiya saygilarYaaa ne zaman bu 1 milyar sözünü duysam icimden 1 milyar milyon sen naaptın diyorummmm![]()
4 sayfa olması iyi bişey mi anlamdm ki ben daha smdi yeni kaydoldum bu siteyi hiç bilmiyorimo kadar yazmaya emek vermissin dogru duzgun isim alsaydin hatta soyisimli isim alsaydin25 dk da 4 sayfa bize de eglence lazim.
Başkasına yazarken hiç hata yapmadan yazması pekiBak ne yazmışsın başkasına:
Ne guzum senin derdin?
İnanma çokta umrumda degl yaniTamam kanka inandık
Oto teyp hırsızlığı yapıyorlarmışAile boyu hapse giriyorlar demek, hobi olarak mı yapıyorlar bunu![]()
Gulmesek kafayi yiycez en iyisi gulelimDurup durupbu msja güluyorum nedense![]()
Nacizane tek önerim net ol. Ne istediğinden eminsen konuş ve istediğini bilsin. Seviyorsa zaten uzatmazTeşekkür ederim tamda dediniz gibi oldu herşey karıştı
Başkasına yazarken hiç hata yapmadan yazması pekiFAIL
Değil bende evliyim sonuçta kağıt üzerinde hiç önemli değil ama ben okdr emek verdmki berbr verdi çok badireeler atlattıkEvlilik öyle güzel bi şey değil filan yazmışsın, güzel değilse sen neden istiyon? Onu diyom. :))
Özellikle klavyenin üzerine oturmuş gibi bir yazma şekli var ya sadece kendi konusunda öyle yazıyor yani onu demek istedimDe'leri ayırmıyor. Aynı. :)
Nacizane tek önerim net ol. Ne istediğinden eminsen konuş ve istediğini bilsin. Seviyorsa zaten uzatmaz
Yok zannetmiyorum,Sanane sne öyle zannedebilirsin
SinirdenÖzellikle klavyenin üzerine oturmuş gibi bir yazma şekli var ya sadece kendi konusunda öyle yazıyor yani onu demek istedim![]()
Değil bende evliyim sonuçta kağıt üzerinde hiç önemli değil ama ben okdr emek verdmki berbr verdi çok badireeler atlattık