• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlimiyim sevgilimiyim ? Kafayı yicem herşey karıştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birbirimizi böylelikle bağlandık cunki o çocuk hiç bir kiza bu denli bağlanacak insan degldi ben böyle. Yapıp avucuma almasam çoktan ellerimden uçup giderdi ama smdiyse o bana bağlandı sadce 2 nizde nikah konusunu acmiyoruz ortada kullanma felann yok zaten okdr kız var sırada bekleyen Allah razı olsun bir kere olsun bana yanlış yapmadı
Sadece burada yazdıklarından bile fake olduğu anlaşılıyor Mune Mune

Ee devam etsene anlatmaya ben okuyorum. Başka ne ayrıntılar var birlikteliğinizde?
Nasıl tanıştınız, hangi suçtan ceza yedi filan anlatsana. Güzel oluyodu.

Birbirimizi böylelikle bağlandık cunki o çocuk hiç bir kiza bu denli bağlanacak insan degldi ben böyle. Yapıp avucuma almasam çoktan ellerimden uçup giderdi ama smdiyse o bana bağlandı sadce 2 nizde nikah konusunu acmiyoruz ortada kullanma felann yok zaten okdr kız var sırada bekleyen Allah razı olsun bir kere olsun bana yanlış yapmadı
Ne sırası tüp sırası mu kızlar kapıda bekliyor?

Ne yüce gönüllü bir erkek Aman Allahım 😌

Ama onun kadına ihtiyacı yok onun çevresi hep kadınla doluydu çok sevilip sayılan takılan bı isim yasadgmz yerde tanımayan 1 kişi bile bulamazsınız o benm için herşeyi sildi
Ne içiyorsan bana da gönder nasi bi kafa anlamiyorum diye bir şarki yapmıştı sefa doğanay vallahi tam buraya uygun :KK53:
Adamı kelepçele yıldırım nikahını kıy sonuçta kapida kadınlar bekliyormuş hey maşallah seninki de yam gözle bile bakmıyor bu nasil aşk ya gozyasim pıt :deli:

Derdim o degl ben ondan öncesinde de calisirkendi gelirim çok fazlaydı konusturmayin beni ben onu örnek verdim artık susuyorum susuyorum ama parayı pulu 1 milyarı bile çok yüksek gören bı yoksulsunuz artk konusturusnz beni
Sorma bi yoksulluk gidiyoruz azcık yardım etseniz şu fakire hayrınıza :KK70:

Yahu bunlar nasıl ithamlar, nasıl yakıştırmalar. Kocaman kocaman insanlarsınız böyle bir şeyi bir çırpıda nasıl söylersiniz anlamıyorum.
Saygı, nezaket vesaire sizin oralarda tedavülden kalktı mı?
Tedavülden kalkan bir şey yok bizim oralarda ... Hakaret etmedim küfür etmedim . Nikâhsız yaşamanın başka bir ismi varsa buyrun söyleyin? Neymiş bende bileyim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X