• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliyim ama başkasına ilgi duyuyorum..

ben 32 yaşında 3 yaşında oğlu olan çalışan bir bayanım. eşimle görücü usulu evlendik ama onu hiç sevemedim. eşim kötü bir insan değil ama ben mutlu değilim. ona karşı hiçbirşey hissetmiyorum. birkaç keç ayrılmaya karar verdim ama hep çocuk için vazgeçtim. şimdide çalıştığım yerde eşinden ayrılmış birine ilgi duyuyorum. sanırım onunda bana ilgisi var. yanında çok mutluyum ve bilmiyorum belkide aşık oluyorum ona. eşimede haksızlık yapmak istemiyorum. kafam çok karışık. bana bir akıl verin kızlar, sizce ne yapmalıyım?

keske insan kalbine soz gecirebilse....
oncelikle ask zehirli bir sarmasık.... oyle tatlı kanınıza girer ve sizi sarar ki... hele bir de kendi evinizde mutsuzsanız.
erkekler ask safhasında cok cekiciler ama is nezaman ki gercek bir ilisiyi tasımaya gelir bir bakarsın senden uzaklasmıs,
yada yasıyacagını yasaar sonra hayatından binbir turlu bahaneyle cıkar gider.
ya sen daha iyilerine laiksindir, ya evlilige kendini hazır hissetmez ya o kafanda cizdigin adam bir cizgi olarak kalır.
ben senin yasadıgın gibi bir iliskiye sahit oldum.. kocasıyla mutlu olmadıgı icin ayrıldı bu ayrılık esnasında isyerinden biri ile birlikte olmaya basladı.
cok temiz bir asktı 1-2 sene sonra iliskileri mesrulastı. ama 4 yılın sonunda arkadasımın pesinden kosan adam kusura bakma beni yeni denizlere yelken acmak ve evlenmek istemiyorum dedi. inanamadım.
esinden ayrılma fikri senin verecegin bir karar ama kabul etmelisinki baskabirinin yanında mutlu oluyorken bu kararıı vermek cok daha kolay.
bir arkadasın olarak sana tavsiyem bu sessiz baslayan kelimelre dokulmeyen iliskiden uzak durman, esinle olan iliskine yogunlasarak gercekten ayrılmak dogrumu onu dusunmen. daha once buıyuk asklar tutkulu beraberlikler yasadın mı bilmiyorum yasamıs olsan bu duruma farklı bakardın emin ol. yasamadıysan tutkulu bir ask pesindesin ki ruya gibidir ayaklarını yerden keser ama asla gercek degildir. tutku bitince karsında olmasını isteyecegin insan eger kocan gibi iyi dusunceli evin babası niteliklte olacak biriyse bosanmayıda dusunm derim. diger kisiyede hayatından cıkarıp mutlulugu baska seylerde ara canım.
sevgiler

Boşansanız da hiçbirşey değişmeyecek emin olun.

Eşiniz sizi dövmüyorsa , ahlaksızlığı yoksa, hakaret küfür yoksa , çocuklarına sahip çıkıyorsa ne diye rahatınızı ailenizi yuvanızı bozacaksınız?

Sanıyor musunuz ki diğer erkekler daha iyi? Zannediyor musunuz ki başka biriyle aynı evi hayatı paylaşsanız daha mutlu olacaksınız?

Siz yine sissiniz karşınızdaki de 3 aşağı 5 yukarı yine bir insan olacak.

Hayat okadar kompleks bir matematik formülasyonu ki biryeri düzeltseniz diğer yerden eksiler gelecek bir bakmışsınız yine aynı sonuç.Tatminsizlik.

keske insan kalbine soz gecirebilse....
oncelikle ask zehirli bir sarmasık.... oyle tatlı kanınıza girer ve sizi sarar ki... hele bir de kendi evinizde mutsuzsanız.
erkekler ask safhasında cok cekiciler ama is nezaman ki gercek bir ilisiyi tasımaya gelir bir bakarsın senden uzaklasmıs,
yada yasıyacagını yasaar sonra hayatından binbir turlu bahaneyle cıkar gider.
ya sen daha iyilerine laiksindir, ya evlilige kendini hazır hissetmez ya o kafanda cizdigin adam bir cizgi olarak kalır.
ben senin yasadıgın gibi bir iliskiye sahit oldum.. kocasıyla mutlu olmadıgı icin ayrıldı bu ayrılık esnasında isyerinden biri ile birlikte olmaya basladı.
cok temiz bir asktı 1-2 sene sonra iliskileri mesrulastı. ama 4 yılın sonunda arkadasımın pesinden kosan adam kusura bakma beni yeni denizlere yelken acmak ve evlenmek istemiyorum dedi. inanamadım.
esinden ayrılma fikri senin verecegin bir karar ama kabul etmelisinki baskabirinin yanında mutlu oluyorken bu kararıı vermek cok daha kolay.
bir arkadasın olarak sana tavsiyem bu sessiz baslayan kelimelre dokulmeyen iliskiden uzak durman, esinle olan iliskine yogunlasarak gercekten ayrılmak dogrumu onu dusunmen. daha once buıyuk asklar tutkulu beraberlikler yasadın mı bilmiyorum yasamıs olsan bu duruma farklı bakardın emin ol. yasamadıysan tutkulu bir ask pesindesin ki ruya gibidir ayaklarını yerden keser ama asla gercek degildir. tutku bitince karsında olmasını isteyecegin insan eger kocan gibi iyi dusunceli evin babası niteliklte olacak biriyse bosanmayıda dusunm derim. diger kisiyede hayatından cıkarıp mutlulugu baska seylerde ara canım.
sevgiler

çok doğru bir yorum.

Aşk okadar yanıltıcı ve boş bir duygu ki ulaşınca bumuymuş yani diyorsun

Bence bu dünyadaki amacımız bize yakışanı yaparak sınavımızı doğru vermek.Sonsuza kadar birbirine aşık kalmış bir çift görmedim ben.Bir taraf hep çok çabalıyor.

Biraz bakım hoş kokular, biraz tatlı dil, birlikte yeni şehirlere geziler ,
yeni hobilerle eşinizle ilişkiniz harketlendirmek , aile yaşantınıza hoşluklar katmak daha mantıklı.

SEVGİ ERKEKLER İÇİN ÇOK KOLAY BAŞLAYAN VE ÇOK KOLAY BİTEN BİRŞEY.BUNU DÜŞÜNEREK HAREKET EDİN.ÇOĞU TUTKU DA BİR YANILSAMADAN İBARET KALIYOR BU HAYATTA.

cevaplarınız için teşekkür ederim. bazı arkadaşlar kırıcı yazmış ama üzerine basa basa söyleyeyim aldatma diye birşey yok, söz konusu bile olmaz.dinen ve ahlaken vicdanım buna elvermez. sadece kafam çok karışık.
bu insandan öncede ben ayrılmayı zaten düşünüyordum eşimden. eşim kötü bir insan değil ama sohbeti yok, brlikte paylaştığımız (sinema, yemek vs. 40 yılda bir) şeyler yok. belkide sorun iletişimsizlik... tabii olayın cinsellik tarafıda var, bilmiyorum...

konu sahibi arkadaşım bakın eşim iyi bi insan demişsiniz.belki size şu an ki eşinizden daha iyi bir eş bulunabilir buna itirazım yok.ama oğlunuza en iyi babalık yapabilecek kişi eşinizden başkası olamaz.ilgi duyduğunuz şahısla belki çok iyi vakit geçirebilirsiniz ama inanın onun da çekilmez tarafları vardır.belki o da eşiniz kadar iyi değildir.biri ile aynı evi paylaşmadan o kişiyi tam anlamıyla tanıyamazsınız.çocuğunuza iyi bir baba olamayacağı zaten aşikar.ayrıca eşinizle paylaşımlarınızın azlığından bahsetmişsiniz.allah aşkına kimin evliliği dört dörtlük yada heycan dolu ki.öyle atıp tutan her yerde mutlu kadın havalarında gezenlere de inanmayın lütfen.mesela ben kendimden örnek vereyim:
geçenlerde tv de yeni gelecek bi filmin fragmanını gördüm dedim ki eşime:''aaa bak sen bu filmi çok seversin,gelirse gidelim.'' eşimin cevabı aynen şu oldu:''ben doktoraya başlayacam ya çok yoğun olurum bakarız fırsat bulursak gideriz.'' yahu eşimin yüzüne de dedim YUHH.duyan da tatile çıkalım demişim sanacak:44:gülermisin ağlarmısın?
neyseki allahtan doktoraya da başlayamadı.biz de pek fazla aynı filmi izleyemeyiz.aynı müzik tarzını dinlemeyiz.biçok özelliğimiz birbiri ile uyuşmaz.ama bunlar mutlu olmaya birbirinizi sevmeye engel değil ki.

sizi kesinlikle eleştirmiyorum ama çok zor bir durum.

Ama belki o ilgi duyduğunuz kişi ulaşılmaz olduğu için ( yani siz evlisiniz ya yasak aşk durumu) size cazip geliyodur.Belki şartlar uygun olsa ona karşı da bişey hissetmiceksiniz. Duygularınız sizi yanıltıyo olabilir.Gerçi bu kişiden önce de mutsuzmuşsunuz. Ya çok cesur olup ayrılacaksınız ya da bu şekilde devam edeceksiniz.Mutlu olmaya çalışacaksınız.Karar sizin

Bence kafanız hiç karışmasın siz mutsuz bir kadınsınız. Maalesef size uygun olmayan biriyle evlenmişsiniz keşke evlenmeseydiniz o zaman o insan sizi sevmiş belli ,değer vermiş ,evlenmiş sizinle siz neden evlendiniz sevmeden anlamadım ben doğrusu.Biz hep erkeklere kızıyoruz ama kadınlar da ne istedğini bilmiyor anlaşılan .iş yerindeki adamıda etik bulmadım ayrıca evli bir kadına ilgi duyuyor ve size yakın davranıyor siz evlisiniz sonuçta sizden hoşlansa bile uzak durması gerekir .Sizse bu etkileşimi aşk olarak görüyorsunuz belki haklısınız aşık oluyorsunuz çünkü evdekine aşık değilsiniz heyecan arıyor kalbiniz .Kalbe söz geçmez vs ben bunlara katılmıyorum .Mantık çok önemldir aşkta .Bu noktada siz kararınızı verin ya boşanın kocanızdan diğeriyle başlayın yada diğerini unutup kocanıza daha çok ilgi gösterin hayatta herşey cinsellik değil bence bir erkeğin güveni çok önemli .Aşk aşk diyor herkes ama erkeğin aşkı maalesef bir yere kadar o yerden sonra bir bakıyorsnuz adam gitmiş he bütün bunları göze alıp duygularımı yaşıyorum yaşayacağım deseniz yaşayın ama sonra pişman oldum diye bir başlık açmayın lütfen bir sürü konu okudum bu konuyla ilgili .

bence buradaki asıl sorun zaten başkasına ilgi duyması değil evliliğindeki sorunlar.eşini sevmemesi.ortak noktalarının olmaması.zaten gönlünün başkasına kaymasının da sebebi muhakkak bu.allah yardımcınız olsun.çocuğunuz da var boşanınca çocuk daha mı mutlu olacak daha mı huzurlu bir ortamda büyüyecek.bunları değerlendirmek gerek.

bir de konu sahibine sormak istiyorum. Evli bir kadın olarak iş yerinde biriyle yakınlaşmanız hiç dikkat çekmiyor mu? Ben de çalışıyorum ve iş yerinde hiçşbişey kimsenin gözünden kaçmıyo çok dedikodu oluyo. İnsanların size bakışı değişmesin yanlış anlamayın sadece merak ettiğim için sordum.

bir de konu sahibine sormak istiyorum. Evli bir kadın olarak iş yerinde biriyle yakınlaşmanız hiç dikkat çekmiyor mu? Ben de çalışıyorum ve iş yerinde hiçşbişey kimsenin gözünden kaçmıyo çok dedikodu oluyo. İnsanların size bakışı değişmesin yanlış anlamayın sadece merak ettiğim için sordum.

insanların dikkatini çekeceğini sanmıyorum, hiç yanlız kalmıyoruz çünkü. birde ben askeriyede çalıştığım için (erkeklerle) daha çok dikkat ediyorum yanlız kalmamak için

bence buradaki asıl sorun zaten başkasına ilgi duyması değil evliliğindeki sorunlar.eşini sevmemesi.ortak noktalarının olmaması.zaten gönlünün başkasına kaymasının da sebebi muhakkak bu.allah yardımcınız olsun.çocuğunuz da var boşanınca çocuk daha mı mutlu olacak daha mı huzurlu bir ortamda büyüyecek.bunları değerlendirmek gerek.

pınarcım beni anlayanlardan biride sensin sağol. evet sorun evliliğim. kendime şunu soruyorum; eğer mutlu olsaydım, yinede ilgi duyarmıydım birine? yaşamadığım için bilemiycem ama cevabım hayır olurdu sanırım.. birde şu var ben görevim gereği 4 sene eşimden ayrı kaldım. evlendik iznim bitti ben başka şehre gittim ve 4 sene sadece h.sonları görüştük. şimdide 2011 haziran ayından beri birlikteyiz. bu 4 senelik dönem bizi çok yıprattı ve ''biz'' olamadık.

pınarcım beni anlayanlardan biride sensin sağol. evet sorun evliliğim. kendime şunu soruyorum; eğer mutlu olsaydım, yinede ilgi duyarmıydım birine? yaşamadığım için bilemiycem ama cevabım hayır olurdu sanırım.. birde şu var ben görevim gereği 4 sene eşimden ayrı kaldım. evlendik iznim bitti ben başka şehre gittim ve 4 sene sadece h.sonları görüştük. şimdide 2011 haziran ayından beri birlikteyiz. bu 4 senelik dönem bizi çok yıprattı ve ''biz'' olamadık.

Canım sen aslında herşeyi iyiyi kötüyü biliyorsun sadece fikrinde pozitif destek bekliyorsun zaten demişsin aldatma bende olmaz sadece eşimi sevemedim diye
eğer 4 sene sadece haftasonları görüştüğünüzü söylemeseydin o zaman eşinden bir süre ayrı kal o zaman onu sevip sevmediğini anlardın diyecektim ama sen zaten 4 sene boyunce tam bir evlilik yaşamamışsın yani zaten sevmiyorsun belli
sevseydin onunlayken mutlu olurdun
sana nazichane fikrim şu olabilir o damla asla yakınlaşma ondan uzak dur yoksa nefsine yenik düşüp istemeyeceğin büyük hatalar yapabilirsin eşinlede konuş sorunsuz ayrıl sonrasında o adam veya başka bir erkeğe kalbin ısınır tekrardan bir yuva kurarsın
çocuğuna gelince uzmanlarda diyor çocuğunuzu mutsuz bir yuvada büyütüceğinize ayrılın daha iyi diyor
eşinden ayrılıncada oğlunda senle kalır eminim oda mutsuz ailede büyükmek istemez
canım hiç kimse oğlundan daha değerli değil herşeyden önce sen bir annesin sorumlulukların var bebeğini düşün

Ayrıca burdan eleştiren arkadaşlara sesleniyorum 32 yaşındaki bir bayanı orta yaşlı dediğinize göre çok gençsiniz inanın konu sahibide sizlerin yaşındayken böyle bir duyguya kapılacağını aklının ucundan geçirmezdi ama hayat insan istemediği şeyler yaşatabiliyor nede olsa sınama dünyası asla bir şeyi yapmam demeyin büyük konuşmayın derim herkese sevgiler :kkk::3:

Canım sen aslında herşeyi iyiyi kötüyü biliyorsun sadece fikrinde pozitif destek bekliyorsun zaten demişsin aldatma bende olmaz sadece eşimi sevemedim diye
eğer 4 sene sadece haftasonları görüştüğünüzü söylemeseydin o zaman eşinden bir süre ayrı kal o zaman onu sevip sevmediğini anlardın diyecektim ama sen zaten 4 sene boyunce tam bir evlilik yaşamamışsın yani zaten sevmiyorsun belli
sevseydin onunlayken mutlu olurdun
sana nazichane fikrim şu olabilir o damla asla yakınlaşma ondan uzak dur yoksa nefsine yenik düşüp istemeyeceğin büyük hatalar yapabilirsin eşinlede konuş sorunsuz ayrıl sonrasında o adam veya başka bir erkeğe kalbin ısınır tekrardan bir yuva kurarsın
çocuğuna gelince uzmanlarda diyor çocuğunuzu mutsuz bir yuvada büyütüceğinize ayrılın daha iyi diyor
eşinden ayrılıncada oğlunda senle kalır eminim oda mutsuz ailede büyükmek istemez
canım hiç kimse oğlundan daha değerli değil herşeyden önce sen bir annesin sorumlulukların var bebeğini düşün

Ayrıca burdan eleştiren arkadaşlara sesleniyorum 32 yaşındaki bir bayanı orta yaşlı dediğinize göre çok gençsiniz inanın konu sahibide sizlerin yaşındayken böyle bir duyguya kapılacağını aklının ucundan geçirmezdi ama hayat insan istemediği şeyler yaşatabiliyor nede olsa sınama dünyası asla bir şeyi yapmam demeyin büyük konuşmayın derim herkese sevgiler :kkk::3:

incimnaz teşekkür ederim yazdıkların için. eleştiririken kırıcı olunmadığı sürece her görüşe açığım. evet hiçbir zaman büyük konuşmamak lazım. başımıza ne geleceğini bilemiyoruz.
evet canım oğlum herkesten ve herşeyden daha değerli. onun fiziksel ve ruhsal sağlığı için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışıyorum. ama eşimle aramızdaki soğukluk ister istemez onu yansiyor. heralde evliliğim gidebidiği yere kadar gidecek. o insanda bu sene tayinci oda gidecek. sanırım ozaman netleşecek herşey..

konu sahibi arkadaşım sevmeden neden evlendin adamla ?yazık günah değil mi bir erkeğin gururu söz konusu burda sen aldatıyorsun eşinizi bence beynen aldatmada aldatmadır kims ealdatılmayı hak etmez bide seven biriyse sizi bende aldatıldım ordan biliyorum sevmiyorsan terk edip gideceksin birinin hayatından bu kadar basit .hiç sevmedim yazmışsın çok kötü birşey bu size emek veren birini sevmiyorsunuz size azıcık ilgi gösteren evli olduğunuzu bile bile bide bu adama aşık oluyorsunuz ilginç bir anlayşınız var doğrusu .eski erkek arkadaşımında başşına böyle birşey gelmiş zamanında anlatmıştı evli bri kadın bana aşık oldu her gün msjlar atıyordu gençlik hatası takıldık dedi oda diyormuş eşimi sevmiyorum ayrı yaşıyoruz diye ama ne oldu sonunda adam bıraktı gitti kadın onursuzluk yaptığıyla kaldı erkekler acımasızdır arkadaşım sen daha tecrübelisin daha iyi bilmen gerek .

Bu tür etik olmayan,toplum tarafından makul görülmeyen konular tarafsız gözlemlenemediği ve tartışma ortamı yarattığı için, konu yorumlara kapatılmıştır.

Son düzenleme:
Back
X