- 24 Aralık 2011
- 463
- 84
- 323
ben 32 yaşında 3 yaşında oğlu olan çalışan bir bayanım. eşimle görücü usulu evlendik ama onu hiç sevemedim. eşim kötü bir insan değil ama ben mutlu değilim. ona karşı hiçbirşey hissetmiyorum. birkaç keç ayrılmaya karar verdim ama hep çocuk için vazgeçtim. şimdide çalıştığım yerde eşinden ayrılmış birine ilgi duyuyorum. sanırım onunda bana ilgisi var. yanında çok mutluyum ve bilmiyorum belkide aşık oluyorum ona. eşimede haksızlık yapmak istemiyorum. kafam çok karışık. bana bir akıl verin kızlar, sizce ne yapmalıyım?
keske insan kalbine soz gecirebilse....
oncelikle ask zehirli bir sarmasık.... oyle tatlı kanınıza girer ve sizi sarar ki... hele bir de kendi evinizde mutsuzsanız.
erkekler ask safhasında cok cekiciler ama is nezaman ki gercek bir ilisiyi tasımaya gelir bir bakarsın senden uzaklasmıs,
yada yasıyacagını yasaar sonra hayatından binbir turlu bahaneyle cıkar gider.
ya sen daha iyilerine laiksindir, ya evlilige kendini hazır hissetmez ya o kafanda cizdigin adam bir cizgi olarak kalır.
ben senin yasadıgın gibi bir iliskiye sahit oldum.. kocasıyla mutlu olmadıgı icin ayrıldı bu ayrılık esnasında isyerinden biri ile birlikte olmaya basladı.
cok temiz bir asktı 1-2 sene sonra iliskileri mesrulastı. ama 4 yılın sonunda arkadasımın pesinden kosan adam kusura bakma beni yeni denizlere yelken acmak ve evlenmek istemiyorum dedi. inanamadım.
esinden ayrılma fikri senin verecegin bir karar ama kabul etmelisinki baskabirinin yanında mutlu oluyorken bu kararıı vermek cok daha kolay.
bir arkadasın olarak sana tavsiyem bu sessiz baslayan kelimelre dokulmeyen iliskiden uzak durman, esinle olan iliskine yogunlasarak gercekten ayrılmak dogrumu onu dusunmen. daha once buıyuk asklar tutkulu beraberlikler yasadın mı bilmiyorum yasamıs olsan bu duruma farklı bakardın emin ol. yasamadıysan tutkulu bir ask pesindesin ki ruya gibidir ayaklarını yerden keser ama asla gercek degildir. tutku bitince karsında olmasını isteyecegin insan eger kocan gibi iyi dusunceli evin babası niteliklte olacak biriyse bosanmayıda dusunm derim. diger kisiyede hayatından cıkarıp mutlulugu baska seylerde ara canım.
sevgiler