evliyim ama eski sevgilimi nişanlımı nişanlanmış görünce içimden bişeyler gitti

Mina sevde

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
420
435
18
33
Merhaba bayanlar 4yıllık evliyim.eşimle severek evlendik.iyi kötü bir şekilde ilerliyor.eşimi seviyorum.çocugum yok.yıllar önce birini sevdim hersey i göze alacak kadar hersey den vazgeçecek kadar. Ona gelmesin de hersey bana gelsin diyecek kadar.oda aynı şekilde sevdi beni ama olmadı.olmasını ben istemedim çünkü.son zamanlarda cok değişmişti tanıyamaz olnustum belki de hep öyle idi askın gözü kördü.severken ayrıldım eşimi ona tercih ettim.aslında sevgi nefrete dönüşmeye başlamıştı tiksindim ondan. bazen rüyalarıma giriyor mutlu olduğumuz günler bunu istemiyordum çünkü eşime ihanet etmiş gibi hissediyodum.ama uyandığımda mutlu oldugumu farkediyordum.içimde veya aklımda olmadı hiç rüyalar hariç.ama o nişanlanmış ortak arkadaşlardan gördüm bi başkasına sarılmıştı elini tutmuştu gözlerim doldu ama aglayamadım baktım baktım sadece baktım kızlar.neden böyle oldu şimdi gelse karsıma ben onu gene istemem ama ben neden öyle oldum.bu ihanet midir kızlar aklımda karısık sorular var. Bu kötü bişey mi kötü ama ama ama cevapsız sorular düşünmek istemiyorum ben kötü birimiyim

Çok normal onun hep sizi seveceğini sanıyordunuz ama o artık başka birini seviyor. Yaşadığınız sadece bir hayalkırıklığı belki birazda kıskançlık ama kesinlikle aşka sevgiye dair bir duygu değil rahat olun vicdanınızıda susturun yanlış bir şey ortada:))

Eğer aklınızda o varsa esinle birlikte olurken bile aklinin ucuna geliyorsa o sen eşine ihanet ediyorsun toparlan ve kendine gel

Evet hep beni seveceğini düşünmüştüm aslında.beni cok dogru özetlemişsin canım

Benim esimin basindan boyle sey gecse ben sahsen sorgulardim. Ne demek gozleri dolmak?
Ben icimden birini kirinti birakmayacak, gordugumde normal insandan farki kalmayavak sekilde atamiyorsam neden evleneyim? Baska birine duşunce yoluyla bile bu aciyi veremem. Ben sahsen bu sekil dusunen bir insanim zira karsi taraf yapsa ben dayanamam yani.
Ha icimden atamadim mi eski sevdigimi, o zaman gittigi yere kadar kalbimde onu tasirim biriyle olmama ne gerek var.
Diyecegim su ki, madem bir yuvan var o mutluluga sarilsan iyi olur gibi.

Bu çok normal bi durum, onca şey paylaştığın uğruna çok şey feda edecek kadar sevdiğin biri gün gelip el oluyor ve sen yıllar sonra onu başkasıyla görüyorsun bi garip olman gözlerinin dolması normal, ne zaman ki eşinin yerine onu düşünürsün, olur olmaz aklına gelmeye başlar, onun yanında olan kişiye kıskançlık duyarsın o zaman ihanet başlar...

içinde bişeyler var hala ...yoksa ben hiç bir eskiyi hatırlayınca görünce ne gözüm doluyor ne burnum...
Umrumda bile değil tamamen bitirmişim senin için öyle olmamış içinde eksik kalmış

Buralar karisir
Icinizde hala biseyler kalmis evlide olsaniz onun kalbide oldugunuzu saniyordunuz kalbinde baska kadin var siz yoksunuz bu uzdu sizi gecmis olsun

Ben normal diyemiycem çünkü empati yapıyorum ve çok üzülürdüm karşımdaki aynısını yapsa. Eşiniz sizi yeterince mutlu etmiyor mu? Aşık degil misiniz?

Normal bence..
Ama daha fazla düşünüp, yoğunlaşma.
Kafana iyice yerleştirme, rüyana girer, aklına girer, düşündükçe kurarsın vs vs
Hiç gerek yok, kendi hayatına bak, evlisin, mutlusun, gerisi yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…