evliyim ama eski sevgilimi nişanlımı nişanlanmış görünce içimden bişeyler gitti

Su fotografta biz olabilirdik,keske davranislarin degismeseydi ..gibi bi sitem. Ama o zaman dogru geleni yapmissinz ve bitirmissiniz. Dogru kisiyi bulup evlenmissiniz ve mutlu da olmussunuz.
Yani o kisiye duyulan bi ozlem degil bence bu,gecen zamana,genclikte duyulan yogun duygulara bi ozlem..
Hepimiz kucukken daha farkli hislerle sevmisizdir. Esimizi farkli sevmisizdir belki de..
Kendinize kizmayin. Gecmisimde bi aniydi o,gorunce kendimi hatirladim gecmise dondum sadece diyin..Su anki yasaminizdan memnunsunuz sonucta. Onunla evlenseniz belki burdaki mutsuz onlarca kadindan biri olarak yaziyo olacaktiniz..

hem karnım doysun hem pastam dursun
onu terkeden sen başkasına aşık olan oda süs bitkisi değil ya evlenecek tabii
oldu zimmetledin mi adamı
tövbeeee

Konu sahibi yorumlarınızdan anladığım mantık evliliği yaptığınız oldu. Herşeyi göze alarak sevdiğinizi iddia ettiğiniz adamdan kocanız için vazgeçmişsiniz. Kocanızın artıları neler ? Büyük ihtimalle maddi durumudur ve sizi seviyor oluşu.
Fakat kocanızla mutlu değilsiniz. Çünkü mutlu olsaydınız ortak arkadaşlardan eski sevgilinize bakmak gelmezdi aklınıza.
Şahsen benim gelmezdi. Ne eskisini yeterince sevmişsiniz ne de eşinizi. Aynı anda ikisi arasında karar verip kararını pişman olmuşsunuz. Gözlerinizin dolduğunda aklınızda kalbinizde kocaman KEŞKE kelimesi yankılandığına inanıyorum.
Kocamı seviyorum lafını geçiniz yani.
Bence kendinize itiraf edemediklerinizi itiraf edin. Sonra ne yapacağınıza karar verin.

Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim deli gibi sevdiğiniz bir adamla ilişkiniz varken kocanızı hayatınıza alıp evlenmeyi düşünecek kadar yakın ilişkinizin olması sizin sadakatiniz hakkında iyi şeyler ifade etmiyor. Burada size bunlar normal diyenlerden güç alıp normalleştirip sürekli eskisevgilinizi düşünmeyin sonu kötü olabilir. Kocanız adına üzüldüm açıkcası.

4 yil olmus evleneli. Gecmise mazi derler. Duygularini kontrol edin.

Bakmayin duymayin sormayin.Hic yasanmamis gibi davranin.

Nisan resimlerine niye baktiniz ki? Ergen degiliz ki duygularimizin esiri olalim.

4 yillik evli kadinsiniz. Irade kullanabilirsiniz.

Iradenizi kullanin ve kiminle nisanlanmis kimin elini tutmus kurcalamayin. Arkadaslariniza sormayin nerede ne yapiyor diye.

Kocam zengin degil.ama evet her ne kadar belli etmesede beni seviyor.eskisine asıktım herseyimle ama vazgeçmek için cok nedenim vardı üç yıllık bi çabanın sonunda yoruldum.kullanılmak cok kötü bişey olsa gerek.bi tarafta sizi seven aynı zamanda üzen kullanan bi adam bi tarafta mutlu etmek için çalışan ve size ömrünü vermek isteyen bir adamdı.kocamı seviyorum evet ma ondan da yoruldum mutlu olmak için çabalamak zor geliyor çünkü sevgi dilenmek daha bi zor.bu benim mutlu günlerime olan özlemim di.elimin tersi ile iten ben şimdi aynı adam gelse kalbime koymam tiksinerek bakarım gene yüzüne ama bi gercek var ortada mutlu olmayı özledim tek gercek itiraf

Sorununuz eski sevgiliniz değil o halde. Eşinizin ilgi alakasını sevgisini hissetmiyorsunuz. Evliliğinizde yolunda gitmeyen bir şeyler var ve farkındasınız. Bence bir evlilik terapistine gidin. Zaten bazı şeyler düzelmiyorsa ne kendinizi ne eşinizi daha travmatik olaylar yaşamaktan kurtarın derim.

Sevmek başka aşık olmak başka.
Kocanı seviyor olabilirsin ama belli ki bir şeyler eksik. Eksik olmasa, seni çok mutlu etse gözün dolmazdı.
O yüzden kesinlikle normal bir durum değil.
Zaten kendin de demişsin eskisi çok mutlu ediyordu diye.
Ama yapacak bir şey yok. Ne kadar mutlu etmişse de evlenilemeyecek bir insanmış.
Böyle düşününce elbette ki ona özlem hissetmen doğal. Ama eşine aşkla bağlı değilsin. O net. Tipik evlilik işte.
Çoğunluk böyle yaşıyor.
Bence hayatında bir kez de olsa böyle büyük bir sevdayı yaşamış olduğun için şükretmelisin. Herkes bunu yaşayamaz. Sonunda kavuşmamış olsanız bile yaşadığın güzel günlerin hatrına iyimser bak olaya ve artık üzülme. Yaşandı, bitti.
Bu arada bende de aynı durum var. Çok sevdiğim biri var ama oluru yok beni aşırı mutlu etse de. İlerde ben de evlendiğimde zaman zaman onu düşünüp senin gibi üzüntü duyabilirim belki de. Bu ihanet falan değil. Arada akla gelir ve geçer. Kendini suçlama.

Bi yandan aşık olduğundan değil normal hisler diyorum.Bi yandan sevgilim eski sevgilisi için bunları dese çok kırılırdım

birgün eşin üzülse neden desem benim eskisi varya o nişanlanmış elinizde tutmuş dese
ne hissedersin

Cok normal . Hani şair diyor ya kalırsa içinde bir derin sızı kalır . Sizinki işte o sızı . Asla vicdan azabi çekmeyin .

Ben insanın bu hayatta bir kez gerçekten aşık olabileceğine inanaıyorum. Sizde bir kere gerçekten aşık olmuşsunuz ve yürümemiş bitmiş. eşinizi seviyorsunuz ama aşık değilsiniz. eskisini görüncede yaşadığınız aşkı hatırlayıp bir daha yaşayamayacak olmanın verdiği acıyla dolmuş gözleriniz. yani üzüldüğünüz onun nişanlanması değil bence bir daha o aşkı yaşayamayacak olmanız.
çok üstünde durmayın eşinize daha sıkı sarılın. bazen sevgi aşktan daha güzel daha sağlamdır. eşinizle mutlu olmaya bakın

En dogrusu öyle yapmak galiba

Bence bunlar gurur kiriklari. Hepimiz sevmesek de sonsuza dek sevilmek istiyoruz. Hayatin gercegi bizim olamadigimiz adamla baskasi olunca kiriliyoruz. Ben ihanet vs oldugunu dusunmuyorum. Kadinlik gururunu kirilmasi ve bunu neden biz basaramadik duygusu. Kadinlik..

4 senelik eski eşim bir baskası ile evlenmiş yan apt a tasınmıs bir de:))))
Karısı ile elele görüyorum hep inan hiçççç de umrum olmuyor
Sizin içinizde sanki yarım kalan birseyler var gbi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…