- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
- Konu Sahibi Mina sevde
-
hem karnım doysun hem pastam dursunMerhaba bayanlar 4yıllık evliyim.eşimle severek evlendik.iyi kötü bir şekilde ilerliyor.eşimi seviyorum.çocugum yok.yıllar önce birini sevdim hersey i göze alacak kadar hersey den vazgeçecek kadar. Ona gelmesin de hersey bana gelsin diyecek kadar.oda aynı şekilde sevdi beni ama olmadı.olmasını ben istemedim çünkü.son zamanlarda cok değişmişti tanıyamaz olnustum belki de hep öyle idi askın gözü kördü.severken ayrıldım eşimi ona tercih ettim.aslında sevgi nefrete dönüşmeye başlamıştı tiksindim ondan. bazen rüyalarıma giriyor mutlu olduğumuz günler bunu istemiyordum çünkü eşime ihanet etmiş gibi hissediyodum.ama uyandığımda mutlu oldugumu farkediyordum.içimde veya aklımda olmadı hiç rüyalar hariç.ama o nişanlanmış ortak arkadaşlardan gördüm bi başkasına sarılmıştı elini tutmuştu gözlerim doldu ama aglayamadım baktım baktım sadece baktım kızlar.neden böyle oldu şimdi gelse karsıma ben onu gene istemem ama ben neden öyle oldum.bu ihanet midir kızlar aklımda karısık sorular var. Bu kötü bişey mi kötü ama ama ama cevapsız sorular düşünmek istemiyorum ben kötü birimiyim
+2 rahat batması diyorumOyumu maddiyattan yana kullanıyorum.
Bu konudan bunu mu anladın!!!hem karnım doysun hem pastam dursun
onu terkeden sen başkasına aşık olan oda süs bitkisi değil ya evlenecek tabii
oldu zimmetledin mi adamı
tövbeeee
Kocam zengin degil.ama evet her ne kadar belli etmesede beni seviyor.eskisine asıktım herseyimle ama vazgeçmek için cok nedenim vardı üç yıllık bi çabanın sonunda yoruldum.kullanılmak cok kötü bişey olsa gerek.bi tarafta sizi seven aynı zamanda üzen kullanan bi adam bi tarafta mutlu etmek için çalışan ve size ömrünü vermek isteyen bir adamdı.kocamı seviyorum evet ma ondan da yoruldum mutlu olmak için çabalamak zor geliyor çünkü sevgi dilenmek daha bi zor.bu benim mutlu günlerime olan özlemim di.elimin tersi ile iten ben şimdi aynı adam gelse kalbime koymam tiksinerek bakarım gene yüzüne ama bi gercek var ortada mutlu olmayı özledim tek gercek itirafKonu sahibi yorumlarınızdan anladığım mantık evliliği yaptığınız oldu. Herşeyi göze alarak sevdiğinizi iddia ettiğiniz adamdan kocanız için vazgeçmişsiniz. Kocanızın artıları neler ? Büyük ihtimalle maddi durumudur ve sizi seviyor oluşu.
Fakat kocanızla mutlu değilsiniz. Çünkü mutlu olsaydınız ortak arkadaşlardan eski sevgilinize bakmak gelmezdi aklınıza.
Şahsen benim gelmezdi. Ne eskisini yeterince sevmişsiniz ne de eşinizi. Aynı anda ikisi arasında karar verip kararını pişman olmuşsunuz. Gözlerinizin dolduğunda aklınızda kalbinizde kocaman KEŞKE kelimesi yankılandığına inanıyorum.
Kocamı seviyorum lafını geçiniz yani.
Bence kendinize itiraf edemediklerinizi itiraf edin. Sonra ne yapacağınıza karar verin.
Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim deli gibi sevdiğiniz bir adamla ilişkiniz varken kocanızı hayatınıza alıp evlenmeyi düşünecek kadar yakın ilişkinizin olması sizin sadakatiniz hakkında iyi şeyler ifade etmiyor. Burada size bunlar normal diyenlerden güç alıp normalleştirip sürekli eskisevgilinizi düşünmeyin sonu kötü olabilir. Kocanız adına üzüldüm açıkcası.
Kocam zengin degil.ama evet her ne kadar belli etmesede beni seviyor.eskisine asıktım herseyimle ama vazgeçmek için cok nedenim vardı üç yıllık bi çabanın sonunda yoruldum.kullanılmak cok kötü bişey olsa gerek.bi tarafta sizi seven aynı zamanda üzen kullanan bi adam bi tarafta mutlu etmek için çalışan ve size ömrünü vermek isteyen bir adamdı.kocamı seviyorum evet ma ondan da yoruldum mutlu olmak için çabalamak zor geliyor çünkü sevgi dilenmek daha bi zor.bu benim mutlu günlerime olan özlemim di.elimin tersi ile iten ben şimdi aynı adam gelse kalbime koymam tiksinerek bakarım gene yüzüne ama bi gercek var ortada mutlu olmayı özledim tek gercek itiraf
En dogrusu öyle yapmak galibaBen insanın bu hayatta bir kez gerçekten aşık olabileceğine inanaıyorum. Sizde bir kere gerçekten aşık olmuşsunuz ve yürümemiş bitmiş. eşinizi seviyorsunuz ama aşık değilsiniz. eskisini görüncede yaşadığınız aşkı hatırlayıp bir daha yaşayamayacak olmanın verdiği acıyla dolmuş gözleriniz. yani üzüldüğünüz onun nişanlanması değil bence bir daha o aşkı yaşayamayacak olmanız.
çok üstünde durmayın eşinize daha sıkı sarılın. bazen sevgi aşktan daha güzel daha sağlamdır. eşinizle mutlu olmaya bakın
4 senelik eski eşim bir baskası ile evlenmiş yan apt a tasınmıs bir de:))))Merhaba bayanlar 4yıllık evliyim.eşimle severek evlendik.iyi kötü bir şekilde ilerliyor.eşimi seviyorum.çocugum yok.yıllar önce birini sevdim hersey i göze alacak kadar hersey den vazgeçecek kadar. Ona gelmesin de hersey bana gelsin diyecek kadar.oda aynı şekilde sevdi beni ama olmadı.olmasını ben istemedim çünkü.son zamanlarda cok değişmişti tanıyamaz olnustum belki de hep öyle idi askın gözü kördü.severken ayrıldım eşimi ona tercih ettim.aslında sevgi nefrete dönüşmeye başlamıştı tiksindim ondan. bazen rüyalarıma giriyor mutlu olduğumuz günler bunu istemiyordum çünkü eşime ihanet etmiş gibi hissediyodum.ama uyandığımda mutlu oldugumu farkediyordum.içimde veya aklımda olmadı hiç rüyalar hariç.ama o nişanlanmış ortak arkadaşlardan gördüm bi başkasına sarılmıştı elini tutmuştu gözlerim doldu ama aglayamadım baktım baktım sadece baktım kızlar.neden böyle oldu şimdi gelse karsıma ben onu gene istemem ama ben neden öyle oldum.bu ihanet midir kızlar aklımda karısık sorular var. Bu kötü bişey mi kötü ama ama ama cevapsız sorular düşünmek istemiyorum ben kötü birimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?