evliyim ama eski sevgilimi nişanlımı nişanlanmış görünce içimden bişeyler gitti

Çok enteresansın
4 yıldır sen başkasının elini tutarken bişey yok
Adam ölene kadar senin yasını mı tutacak sanıyordun
Ne güzel kendine yeterince zaman tanıdıktan sonra ciddi adımlar atmış
Siz bi gönül bağı bitmeden öbürüne geçtiğiniz için bocalıyorsunuz
Bence bişeyler hissetmeseniz elini kim tutmuş tutmamış umrunuzda olmazdı
Geçmiş olsun

O başkasının elini tutmuş sarılmış da sen başka bi Adamla evlenip aynı yatağa girmişsiniz yani. Bence kafanızdan atın artık yazık adama

Ben normal diyemiycem çünkü empati yapıyorum ve çok üzülürdüm karşımdaki aynısını yapsa. Eşiniz sizi yeterince mutlu etmiyor mu? Aşık degil misiniz?
Bu eski şahısla birlikte iken eşim cıktı karsıma ve ben onu bırakıp eşimi tercih ettim severek isteyerek ti. Eski şahsı hiç aramadım ama onun verdiği mutluluğu hep aradım eşimde.o bi insani mutlu etmesini cok iyi biliyordu adeta eşimden mutluluk dilenir haldeyim yani ne mutluyum ne mutsuz

Eeee madem berikiyi bu kadar seviyordunuz yarı yolda bırakmasaydınız??!? Sevdiğiniz birini bırakıp sevmediğiniz biriyle evlenmeseydiniz burda size ne yazalım şimdi. Kendi düşen ağlamaz.

Eşinizi o sahisa tercih etme sebebiniz neydi

Bence kafana çok takma canim ben eskilerden birini boşver sevmediğim insanlari görünce dahi nedendir bilmem kalbim hızlı hizli atıyor yanlış anlama bu sevmediklerim benim hemcinsim:) sabret biraz ama çok takma çok düşünme derim

içinde bişeyler var hala ...yoksa ben hiç bir eskiyi hatırlayınca görünce ne gözüm doluyor ne burnum...
Umrumda bile değil tamamen bitirmişim senin için öyle olmamış içinde eksik kalmış
Ne güzel demişsiniz "ben" diye. Herkes siz değil.
M Mina sevde kuzu bende de oluyor bu. Ayıldığın , bayıldığım biri değil ama insan düşünüyor mutlaka. Sevmiyor ama gözler doluyor. Şimdi yine gelse yüzüne bakmam, sozlumu seviyorum. Bu aldatma değil.

Başkasını severken neden evlendiniz? Kocanıza üzüldüm cidden..
Bacım ne sevgisi, kocasını seviyor. Sevgiden bahsedilmemiş ki. Bazen yıllarca birini goremezsin birden gordugunde için tuhaf olur ya o duygu işte. Kocamla çok mutluyum demiş.

Bacım ne sevgisi, kocasını seviyor. Sevgiden bahsedilmemiş ki. Bazen yıllarca birini goremezsin birden gordugunde için tuhaf olur ya o duygu işte. Kocamla çok mutluyum demiş.
Tamda dört yıl sonra ilk kez gördüm oda fotoğrafını.güzel konusmussun beni anlayan insanların olması ne güzel tesekkurler

Canım gözunde büyütme bu konuyu. Bak gül gibi yuvan var. Keşke hayatına gıren tek erkek eşin olsaydı ama yapscsk birşey yok...şeytanın vesvesesindrn allaha sıgın..

Tabikide normal bunda anormal ne var ki saçma sapan tepkiler vermişsiniz.

Bir yaşanmışlık var ortada neticede çok çok sevdim herşeyi göze alacak kadar diyorsun ve ayrılmışsınız kolay bir sey değil. Şimdi başkasıyla olduğunu görmen ona sarılması onu öpmesi tabikide koyar insana oturup aglasaydın bile bunda bi anormallik yok.

Eski yaşanmışlıklardan dolayı şu an yasadıgn üzüntü, eşine ihanet etmek filan alakası yok bununla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…