- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
- Konu Sahibi Mina sevde
-
Bu eski şahısla birlikte iken eşim cıktı karsıma ve ben onu bırakıp eşimi tercih ettim severek isteyerek ti. Eski şahsı hiç aramadım ama onun verdiği mutluluğu hep aradım eşimde.o bi insani mutlu etmesini cok iyi biliyordu adeta eşimden mutluluk dilenir haldeyim yani ne mutluyum ne mutsuzBen normal diyemiycem çünkü empati yapıyorum ve çok üzülürdüm karşımdaki aynısını yapsa. Eşiniz sizi yeterince mutlu etmiyor mu? Aşık degil misiniz?
Bu eski şahısla birlikte iken eşim cıktı karsıma ve ben onu bırakıp eşimi tercih ettim severek isteyerek ti. Eski şahsı hiç aramadım ama onun verdiği mutluluğu hep aradım eşimde.o bi insani mutlu etmesini cok iyi biliyordu adeta eşimden mutluluk dilenir haldeyim yani ne mutluyum ne mutsuz
Bu eski şahısla birlikte iken eşim cıktı karsıma ve ben onu bırakıp eşimi tercih ettim severek isteyerek ti. Eski şahsı hiç aramadım ama onun verdiği mutluluğu hep aradım eşimde.o bi insani mutlu etmesini cok iyi biliyordu adeta eşimden mutluluk dilenir haldeyim yani ne mutluyum ne mutsuz
Eşinizi o sahisa tercih etme sebebiniz neydi
O kafadaysa bi kadın maddiyatla yetinmesini bilip sikayet etmemeli halbukiOyumu maddiyattan yana kullanıyorum.
Ne güzel demişsiniz "ben" diye. Herkes siz değil.içinde bişeyler var hala ...yoksa ben hiç bir eskiyi hatırlayınca görünce ne gözüm doluyor ne burnum...
Umrumda bile değil tamamen bitirmişim senin için öyle olmamış içinde eksik kalmış
Bacım ne sevgisi, kocasını seviyor. Sevgiden bahsedilmemiş ki. Bazen yıllarca birini goremezsin birden gordugunde için tuhaf olur ya o duygu işte. Kocamla çok mutluyum demiş.Başkasını severken neden evlendiniz? Kocanıza üzüldüm cidden..
Tamda dört yıl sonra ilk kez gördüm oda fotoğrafını.güzel konusmussun beni anlayan insanların olması ne güzel tesekkurlerBacım ne sevgisi, kocasını seviyor. Sevgiden bahsedilmemiş ki. Bazen yıllarca birini goremezsin birden gordugunde için tuhaf olur ya o duygu işte. Kocamla çok mutluyum demiş.
Valla bana ters, hiç de normal bir şey değil benim gözümde..Bacım ne sevgisi, kocasını seviyor. Sevgiden bahsedilmemiş ki. Bazen yıllarca birini goremezsin birden gordugunde için tuhaf olur ya o duygu işte. Kocamla çok mutluyum demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?