• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim, ama eski sevgilimi unutamadım....

3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?
O şeytan değildir. Şeytan olsa duramazsiniZ

Nereye kaçtın konu sahibi?? Hangi yüzle bu konuyu açıpta kocanın koynuna girip uyuyorsun şimdi??

Klara gazel düştü bağlara
Klara karlar yağdı dağlara
Klara neredesin nırınırınım klara hey!

Canın sıkılmış diye şey yaptım, ismin uydu da. Eski sevgili üç senelik koca klara üçgeni pek hayırlı değil. Birinin ortamdan uzaklaşması lazım ki bence bu sen olmalısın 20 dilara.

3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?
Madem unutamadın evlen meseydin

Floryada işlenen cinayet düşmüştü bir ara sosyal medyaya kadın sevgilisi ile sevişirken kocası geliyor kadını bilmem kaç kere bıçaklıyor😳🙄 Sevgili o ara ne yapıyor dersin, kaçıyor, topuk..

Onu bir izleyin bakalım birdaha çakar mı diyebiliyor musunuz?

Floryada işlenen cinayet düşmüştü bir ara sosyal medyaya kadın sevgilisi ile sevişirken kocası geliyor kadının bilmem kaç kere bıçaklıyor😳🙄

Onu bir izleyin bakalım birdaha çakar mı diyebiliyor musunuz?
Daha geçen hindistan da aldattığını görmeyi geç sadece şüphelendi diye karısının kafasını kesip karakola kadar giden bir adam gösterdiler.

Back
X