Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bak şeytan değildir o .3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?
O şeytan değildir. Şeytan olsa duramazsiniZ3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?
Madem unutamadın evlen meseydin3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?
Inşallah sahtedirSiz ne dediğinizin farkında mısınız?Ya da bizi delirtip,polemik yaratmayı mı hedefliyorsunuz?İnşallah sahtedir bu konu.
Hemde nasılGına geldi bacım artık azıttılar iyice
Aldatan aldatana sinir oldum ya okurkenYa artık bi s*ttrin gidin dicem ha bu kaç oldu böyle aldatan adamlara ana bacı düz gidiliyor burda gelmiş kocamı aldatsamm mı diyorsun..
Keşkee keşkee eline geçse de telefonun bu konunu görse!
Birde saldılar iyice kendilerini gizlisi kalktı açık açık yapmaya başladılar.Aldatan aldatana sinir oldum ya okurken
Aynen bazı konuları okurken şok oluyorum çoğuda aldatma madem aklınızda fikrinizde başkaları var evlenipte başlarını yakmayın sinir bozucuBirde saldılar iyice kendilerini gizlisi kalktı açık açık yapmaya başladılar.
Bence dalga geçiyorsun3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?
Daha geçen hindistan da aldattığını görmeyi geç sadece şüphelendi diye karısının kafasını kesip karakola kadar giden bir adam gösterdiler.Floryada işlenen cinayet düşmüştü bir ara sosyal medyaya kadın sevgilisi ile sevişirken kocası geliyor kadının bilmem kaç kere bıçaklıyor
Onu bir izleyin bakalım birdaha çakar mı diyebiliyor musunuz?
Aşağılık karakter bu işte.Aynen bazı konuları okurken şok oluyorum çoğuda aldatma madem aklınızda fikrinizde başkaları var evlenipte başlarını yakmayın sinir bozucu
Kendilerine ceza verdiklerinin farkında olmayan bir dolu aptal insanDaha geçen hindistan da aldattığını görmeyi geç sadece şüphelendi diye karısının kafasını kesip karakola kadar giden bir adam gösterdiler.
Eğer gerçekten evliyse konu sahte değilse eşine yazık acıdım böyle biriyle evliAşağılık karakter bu işte.
İnşallah öğrenir kocası inşallah acımıyorum böyle sadakat yoksunu kadınlara da erkeklere de.Eğer gerçekten evliyse konu sahte değilse eşine yazık acıdım böyle biriyle evli