Evliyim, ama eski sevgilimi unutamadım....

3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?
Bu dusuncenı bastır ve uzak dur evlılıgını tehlikeye atma esin aynını sana yapsa empatısını kur nasıl hısseserdın???

3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?
Üç kere eski sevgilinin adını söyleyip kocanın telefonunu üç kere başının üstünde çevir sonra kocanın telefonundan yaz çakmaması için

Niye evlendin,macerami arıyorsunuz,işsizlikten mi saracak birilerini arıyorsunuz yoksa rahat mı batiyor bilemedim ki

Amaann yaz gitsin ne olacak. Evlendin diye kocana sadakat yemini mi ettin sanki. Çakarsa da çaksın. Ben "AŞKA AŞIĞIM" dersin olur biter. Bunu da anlamazsa.kendi bilir

1659762750073.webp

Sırf ortalığı karıştırmak için bunu yazmadiysaniz bende birsey bilmiyorum. Nasıl zevkli oluyor mu böyle uydurma konu açıp yazılanları okumak. Allah akıl fikir versin size işsizlik böyle bir şey demekki.

İnstadan da yazmayın yahu direkt bavulunuzu toplayıp kapısına gidin öyle daha romantik olur 😒

Chickennova Chickennova sizin mesajınız hosuma gitmedi diye beğenmedim, karşılık olarak normal bir mesaja beğenmedim atmak da ne bileyim 🤣🤣
İstediğimi yaparım, sizde istediğinizi yaparsınız.
Yorumlar yazıp hesap mı vericem, dert mi ?
Canım öyle yapmak istedi yaptım.
Başka bi konuda beğenirim ona da mı dertlenelim. Mesajlar yazalım şöyle böyle diye…

Valla evliyken yakalanirsın.insan sevgiliyken bile yakalanıyor.

Chickennova Chickennova sizin mesajınız hosuma gitmedi diye beğenmedim, karşılık olarak normal bir mesaja beğenmedim atmak da ne bileyim 🤣🤣
İstediğimi yaparım, sizde istediğinizi yaparsınız.
Yorumlar yazıp hesap mı vericem, dert mi ?
Canım öyle yapmak istedi yaptım.
Başka bi konuda beğenirim ona da mı dertleneceksiniz.

Eski erkek arkadaşı adamsa eğer derki

Kocasını aldatan bu karaktersiz ş.sizden iyiki ayrılmışım der . Adam sa tabi değilse kullanır atar 🙄

Linclenme fantazisi var bazi uyelerde.Seviyorlar yani.Sunu insanin aklindan gecirmesi bile nekadar sakil ya!

Back
X