Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu dusuncenı bastır ve uzak dur evlılıgını tehlikeye atma esin aynını sana yapsa empatısını kur nasıl hısseserdın???3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?
Üç kere eski sevgilinin adını söyleyip kocanın telefonunu üç kere başının üstünde çevir sonra kocanın telefonundan yaz çakmaması için3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?
Niye evlendin,macerami arıyorsunuz,işsizlikten mi saracak birilerini arıyorsunuz yoksa rahat mı batiyor bilemedim ki3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?
Zor olmuyor mu böyle yazmak?Yok Daha NeLer AsLa Yazma EvLisin EskisiyLe Ne İşin OLur
Amaann yaz gitsin ne olacak. Evlendin diye kocana sadakat yemini mi ettin sanki. Çakarsa da çaksın. Ben "AŞKA AŞIĞIM" dersin olur biter. Bunu da anlamazsa.kendi bilir3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?
MC YaRaLıYok Daha NeLer AsLa Yazma EvLisin EskisiyLe Ne İşin OLur
nolmuş anlamadım?MC YaRaLı
MC YaRaLı
İstediğimi yaparım, sizde istediğinizi yaparsınız.Chickennova sizin mesajınız hosuma gitmedi diye beğenmedim, karşılık olarak normal bir mesaja beğenmedim atmak da ne bileyim
![]()
2011 yeah Agsjdjdkkddk
Valla evliyken yakalanirsın.insan sevgiliyken bile yakalanıyor.3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?
İstediğimi yaparım, sizde istediğinizi yaparsınız.Chickennova sizin mesajınız hosuma gitmedi diye beğenmedim, karşılık olarak normal bir mesaja beğenmedim atmak da ne bileyim
![]()
Senin doğum tarihin2011 yeah Agsjdjdkkddk
Her türlü b.ku yiyip suçu şeytana atmanız yokmu.3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?
Linclenme fantazisi var bazi uyelerde.Seviyorlar yani.Sunu insanin aklindan gecirmesi bile nekadar sakil ya!3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?