Evliyim ama kendimi cok yalniz hissediyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Esimi severek evlendim . O kadar inandimki Ona ailemden uzakta yurtdisinda yasadim Onunla yaklasik 2.5 yildir evliyiz cok kavga ettik her kavgada küfür isittim , bazen o kadar ileri gitti siddete kdr , yinede affettim , bende de hata var dedim . Evliligi yinede yürütmeye calisiyorum iyi taraflarinida Görmeye calisiyorum, ama duygusal olarak yapayalniz hissediyorum Artik, ..evliyiz bayanlardan özellikle yasadiklarimi yasamis olanlardan yorum duymak istiyorum lütfen

Şiddet içeren kavgalar evliliği içten içe çökertir :31:
Çocuğunuz var mı? Genelde neden çıkar kavgalar?

ben hep derim aldatmak ve şiddet varsa evlilik biter...neyini affedebilirim nasıl yürütebilirim kii
hem bedenin zarar görüyor hem de ruhun...

insanların sizi anlaması için yaşadıklarınızın aynısını yaşamasına gerek yokki...
olaylar farklı kişiler farklı psikolojiler farklı....
o nedenle yazdıklarınızı okurken empati kurabilen herkezin sizi anlaması mümkün...

kendinizi yalnız hissettiğiniz için kendinize sosyal, zihinsel,fizikzel uğraşlar bulup eşinize olan duygusal ve düşünsel bağımlılığınızdan kurtulup kendi kendinizede varlığınızı ayakta tutabilirsiniz...

çünkü paylaşmak başkadır bağımlılık başkadır... onu ekmek yada su gibi görmek yerine ekmeğin diğer yarısı olarak görebilmelisiniz... böylece o yarısını tuttuğunda mutlu olur tutmadığında aç kalmazsınız (yani manevi olarak sevgiye muttaç olmazsınız) yani siz kendinizi yalnız değil varlığınızla bütün olarak sevin, böylece ve eşiniz yanındayken mutlu olursunuz, eğilken yalnız hissetmezsiniz...

son olarak; yurt dışına gitmeyi sizde istediniz sanırım, bunun için eşinize tartışma sırasında "ben senin için buralara geldim" diyorsanız bu onu duraksatmicaktır, aksine baskı altında hissettirip daha çok tepki vermesine neden olaraktır...

diye düşünüyorum, yalnış bi yorumda bulunduysam bağışlayın...
sevgiler

Kavga sebeplerimiz , benim yurtdisindaki mutsuzlugum oluyor genelde, ya iste yada arkadas ortamimda huzursuzum , esimin de cok arkadasi yok boguluyorum , bu sikintilarimi anlattigimda esim duymak istemez alttan almaz, aslinda bugüne kdr esimin huzursuzluk yarattigi cok nadirdir, AMa agresif bir yapisi var , huzursuzluk cikarmasada yolda yada trafikte küfür Eder, Baska Insanlara Catar buda benim gerilmeme neden olur, bazende akil oyunlariyla kavga cikarmasada beni gicik edicek seyleri söyler yada yapar

Son düzenleme:
insanların sizi anlaması için yaşadıklarınızın aynısını yaşamasına gerek yokki...
olaylar farklı kişiler farklı psikolojiler farklı....
o nedenle yazdıklarınızı okurken empati kurabilen herkezin sizi anlaması mümkün...

kendinizi yalnız hissettiğiniz için kendinize sosyal, zihinsel,fizikzel uğraşlar bulup eşinize olan duygusal ve düşünsel bağımlılığınızdan kurtulup kendi kendinizede varlığınızı ayakta tutabilirsiniz...

çünkü paylaşmak başkadır bağımlılık başkadır... onu ekmek yada su gibi görmek yerine ekmeğin diğer yarısı olarak görebilmelisiniz... böylece o yarısını tuttuğunda mutlu olur tutmadığında aç kalmazsınız (yani manevi olarak sevgiye muttaç olmazsınız) yani siz kendinizi yalnız değil varlığınızla bütün olarak sevin, böylece ve eşiniz yanındayken mutlu olursunuz, eğilken yalnız hissetmezsiniz...

son olarak; yurt dışına gitmeyi sizde istediniz sanırım, bunun için eşinize tartışma sırasında "ben senin için buralara geldim" diyorsanız bu onu duraksatmicaktır, aksine baskı altında hissettirip daha çok tepki vermesine neden olaraktır...

diye düşünüyorum, yalnış bi yorumda bulunduysam bağışlayın...
sevgiler

Cok tesekkürler Bu güzel yardimci yorumunuz icin yurdisi kavgalarimiz aynen anlattiginiz gibi oluyor, cok Dogru bir acidan yaklastiniz
Sevgiler

Son düzenleme:
Esimi severek evlendim . O kadar inandimki Ona ailemden uzakta yurtdisinda yasadim Onunla yaklasik 2.5 yildir evliyiz cok kavga ettik her kavgada küfür isittim , bazen o kadar ileri gitti siddete kdr , yinede affettim , bende de hata var dedim . Evliligi yinede yürütmeye calisiyorum iyi taraflarinida Görmeye calisiyorum, ama duygusal olarak yapayalniz hissediyorum Artik, ..evliyiz bayanlardan özellikle yasadiklarimi yasamis olanlardan yorum duymak istiyorum lütfen

Evli değilsin ki,duygusal ve fiziksel şiddet görüyor muşsun?Kendini kandırma bence...Burada insanlar bende dayak yedim,

Kocam şöyle dövdü,bu kadar küfür etti yazınca senin durumun da yalnızlığında düzelmeyecek...

hayatın için daha köklü bir çzöüm aramak zorundasın.Mesela boşanmak gibi ?

Evlilik bu degil.
Evlilik iki farklı cinsin saygı ve sevgi çerçevesinde hayata yolculuğudur.
Bu yolculukta iki kişiden biri yan çizerse hayat çekilmez olur.

Sizin yaşadığınız da bu.
Kagıt üstünde evlilik.

Şiddet de görmüşsünüz affetmişsiniz, eşiniz düzelir diye bekliyorsunuz sanırım
ya da sizin gibi şiddet gören kadınlardan yardım istiyorsunuz.
Kusura bakmayın ama şiddetin hiç bir affedilir yanı olamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X