Evliyim ama mutlu değilim kizlar bir akil verin Lütfen. s

cnfza34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
15
1
0
İstanbul
Kizlar 2 senelik evliyim 20 yasindayim cocuk suan icin yok ve esimden soğudum sevmiyorum artik bilmiyorum ama onlu disarda iyi vakit geciriyoruz her acidan anlayisli benide cok seviyor deger veriyor ayri evde ikimiz sadece yasiyoruz ama is yatağa gelince ben zor zorlaniyorum istemiyorum diyemiyorum ama erkek sonucta anliyor hissediyor onunda hayatini mahvetmek istemiyorum bazen eski sevdigim insani aklimdan çıkaramıyorum aklimdan kalbimden cikmiyor belki severim diye evlendim olmuyor esimde mukemmel bir kisilige sahip uzun boylu yakisikli da ben cok caresiz kaldigim zamanda daha 6 aylik bir iliskimiz varken bana sahip çıktı onun yanindayken kendimi cok guvende hissediyorum ama olmuyor çok karamsarim ne yapacağımı bilmiyorum bosanmak istiyorum sizce dogru karar mi alıyorum bosansam ilerde pisman olabilirmiyim lutfen yorumlarinizi bekliyorum tesekkurler. s

Seven bile zorlanıyo
Sen zorlanmışsın çok mu, aklında başkası varken tabi ki olmaz
Sana katıldığım tek nokta boşanman.

sevmediğin biriyle evlenerek en büyük hatayı başta yapmışsın zaten sana değilde eşine acıdım yazık adamcağıza, ayrıca eşinden boşanıp seviyorum diye çok daha kötü birisiyle evlendiğin zaman eşinin kıymetini anlarsın ama iş işten geçmiş olur . Bu zamanda böyle bi adamla evlendiğin için şükür et bence burdaki konuları okuyorsan görürsün az önce okudum daha adamın kadına yapmadığı eziyet , işgence kalmamış o bile acaba boşansam mı falan diyor. Gerçekten ilginç durumlar.

Bence senin başka bir sorunun var sanki.. ben öyle hissettim.

Hem sana deger verdigini sana sahip ciktigini soyluyorsun sevdigini soyluyorsun hersey cok iyi diyosun ama yapamiyorum Eski sevdigini unutamiyorum diyosun zaten cok kucuk yasta evlenmissin neden bu kadar acele ettinki ve anladigim kadariyla baska birini severken onunle olmussun evlenmissin bence sirf inatlasmayla olmus madem oyle Niye evlendinki neden baskasinin hakkina girdin neden baskasinin hayatini alt ust ettinki.. Evet bencede bosanmalisin daha fazla uzatma bence bu isi yazik gunah ya..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evlilik çok zor bir şey. Aşık değilsen çekilmiyor..

Ha bide Esin anlattigin gibi biriyse bu devirde oylesinide su saatten sonra zor bulursun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eski sevgilinle sen cinsellik falan mı yaşadın da eşin için “beni sahiplendi” diyorsun.

Baştan "belki severim" diye evlenerek hata etmişsin. Evlilik bu çocuk oyuncağı değil ki belkilerle kalkışılsın. Eşin madem bu kadar iyi kendinden önce ona haksızlık etme derim. Konuş onunla açık açık yapamıyorum bende bişeyler eksik sana karşı de... Bu şekilde devam edersen ne sana ne o adama güzel bir hayat verirsin... Ona da yazık etme, konuş bitir.

belki severim ne ya manavdan elma mı alıyorsun belki yerim diye ..hayret birşey kırsaydın dizini otursaydın evlenmeseydin madem şımarıklıktan başka birşey değil sizinki

Boşanınca olacakları düşün bi eşin olmadan mutlu olabileceksen öyle bi hayatın olsun istiyosan konuş hemen boşanın. Üzüldüm eşinin halinede madem kendinden emin değildin neden evlendin ki 2 senelik evlisin 20 yasındasın unutmak için evlenilirmi hiç :26:

Ben de bu tarz erkeklere hayret ediyorum gerçekten. İnsan karşındaki insanın kendini sevip sevmediğini bilmez mi?” belki sever” diye beklenir mi?
Yani beden mi alıyorsun? Yoksa karşılıksız ruh mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…