Evliyim ama mutlu değilim kizlar bir akil verin Lütfen. s

20 yaşındasın çok da gençsin
ne diye sizi aşkla seven bir erkeğin gururu ile oynuyorsunuz
belki severim miş.
ne kolay yaaa
siz boşanınca eski sevgiliniz sizi alacak mı?
alacaksa niye onunla değil de eşinizle evlendiniz.

evlendiniz farkına varın çocuk oyuncağı & evcilik değil

bende öyle hissettim

Bir taraftan eşini övüyor diğer taraftan radikal olarak boşanmak istiyor. Sebep sevemiyormuş.
İnsan bir çaba gösterir. Hadi bir halt ettin evlendin ki bunu da ayrı anlamadım zaten 20 yaşında yapılmış olasılıklı sevme evliliği..

Sevmediğin biriyle evlenerek hata etmişsin en başında ama şu anda eski sevgilimi unutamıyorum, kocamı sevmiyorum diyerek çocukluk ediyorsun.
Herşeye rağmen evlenmişsin, eşinle bir yola çıkmışsın ardına dönüp bakmanın kime ne faydası var.
Cinsel sorunlar her çiftin başna gelebilir herkes mi boşansın yani.
Yaşınız çok küçük belliki önünü ardını düşünmeden evlilik kararını vermişsiniz.
Ayrılın ya da ayrılmayın diyemem bunu kimse diyemez ama çok iyi düşünüp karar vermenizi tavsiye ederim.
Hakkınızda hayırlısı

yazık adama boşan bence, sana değer veriyor diye biraz havalanmışsın anladığım kadarıyla, boşan gitsin gerçek değeri başkalarından ozaman görürsün, bari adamda değecek insanla evlenir kurtulur :)

bunun sonu aldatmaya gider.
eski sevgilinle bir şekilde karşılaşsan, ortam olsa vs. kendini engelleyemeyebilirsin.
böyle bir akrabam var.
eşiyle evlendi çok genç yaşta, çocuğu oldu. ama unutamadığı eski sevgilisiyle buluşup görüşmüş, görüştüğü yerde de kocası görmüş. boşadı kadını haklı olarak. eski sevgilisi de evlenmedi kızla. şimdi babasının evinde oturuyor çocuğuyla.

Adamın nesine acıyorsunuz ki anlamadım ben sizi???
Yani insan evlenirken bilmez mi sevilip sevilmediğini? Bence hayvanlar bile anlıyor.
Adam bile bile kabul etmiş. Tuhaf yani bu kısım da…

18 yaşında evlenmiş.çok çarsiz kaldığım bi dönemde karşıma çıktı bana sahip çıktı diyor....anlamadımki 18 yaşındaki çaresizliği:26:

Eski sevgilinle bir şekilde temasın varmı
Görüşüyor musunuz ?

Aklıma geldi birşeyler ama yazmayayım hadi..

Kızlar ne düşündünüz merak ettim, yazın biriniz ya?

Bence konu gerçek değil. 18 Yaşında evlenmiş, 6 ay bir birlikteliği varmış, daha önce kimle ne yaşamışda kaç yaşındane kadar sürede, kaç yıldır kafadan atılamıyor hala??

Nispet için mi açılıyor acaba bu tarz konular, hani bekarım diye dert yananlar var, kocasıyla sorunlu olanlar; birde bu tarz konular- eşim çok yakaşıklı, deli gibi seviyor, sahipleniyor, ama tekmeyi bassam mı acaba? Hastalıklı bir durum olur, gerçiii hasta mı yok...

.

Evlilik bu ya çocuk oyuncagimi canım sıkıldı sevemedim bosanayim..o adamcagiza bunu yapmaya be hakkınız var tabi eşiniz anlattiginiz gibiyse..empati kurun kendinizi eşinizin yerine koyun o aynı şekilde size yaklassaydi ne hissederdiniz..bakın insanlar ne dertlerden muzdarip ayrı evimiz var diyorsunuz ne güzel iste eviniz sizin cumhuriyetinz güzel güzel giyinip yemekler hazirlayin evliliginizi guzellestir..esiniz size karşı kötü de değil sanırım beyninizde boşanma olursa mutlu da olamazsınız sevemeSinizde...heyecan aramayın lutfen bekar değilsiniz bunu sevemedim ayrılıyim başkasıyla oluyim değil artık evlisiniz sorunluluklariniz bambaşka...sizden bir iki yaş büyüğüm 1 yıllık evliyim bir sürü sorun yaşadım ben pskolojik olarak eşim beni çok cok sevdigi halde simarikca davrandım hem kocami hem kendimi cok mutsuz ettim...daha yeni yeni toparlaniyrm ben geçmişi cok takiyorum o yüzden sorun yaşıyorduk...ama dur ben ne yapiyrm kocambeni cok seviyo her nnazimi kaprisimicçekti.yazık ediyrm dedim toparlanmaya çalışıyorum...lutfen bakın burda bir sürü dertli kadin var siz bence heyecan arıyorsunuz...ve sakin he sakin eski unutamadiginiz sevgilinizle irtibata geçmeyin..

Eşinizin suçu günahı neydi ?? Kimsenin günahına giripte boşan boşanma demem ama sen gerçekten boşan aklında kalbinde başka birisi varken devam ettiğin her gün eşinin hakkına giriyorsun yazık günah.

benimde aklıma önceki kişiden beraberlik yasadıgı ve adam bunu bile bile sahiplendiği aklıma geldi ama böyle bir durum olmayada bilir bizmi kuruntu yapıyoruz acaba ama 18 yasında evlenip birde kocası sahiplenme falan dedinde benim aklıma ilk bu geldi ama kimsenin günahınıda almak istemem konu sahibine cevap gelince ,
bence adamın hayrına bosan yazık o adama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…