- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
konu sahibi bikaç kelam etsede konu tıkanıp kalmasa
dün öğrendim annemlerin mahallede bir gelin vardı istanbul dan geldi hatta 1 yılı geçti evleneli babasının evine gitmiş
sen misin yoksa kız
evlenmek istememiş ama ailesi evlen iyi çocuk deyince evlenmiş
evde yemek yapmaz sürekli kocası yapar yapmazsa dışarıdan yermiş kendileri
dışarı çıkınca tlf sürekli kulağında kesin onun da sevgilisi var diye konuşuyorlardı komşular
belkide öyleydi peki niye bu cocuğun başını yaktı
aileye yazık değil mi?
şartları varmış hanımın işini bırakacakmış evi de satıp istanbuldan ev alacakmış
sigarayı bırak derse kocasını bile boşarmış
bla bla bla
18 yaşında evlenmiş.çok çarsiz kaldığım bi dönemde karşıma çıktı bana sahip çıktı diyor....anlamadımki 18 yaşındaki çaresizliği:26:
Ben konunun sahte olduğunu düşünmüyorum açıkcası.Kızlar ne düşündünüz merak ettim, yazın biriniz ya?
Bence konu gerçek değil. 18 Yaşında evlenmiş, 6 ay bir birlikteliği varmış, daha önce kimle ne yaşamışda kaç yaşındane kadar sürede, kaç yıldır kafadan atılamıyor hala??
Nispet için mi açılıyor acaba bu tarz konular, hani bekarım diye dert yananlar var, kocasıyla sorunlu olanlar; birde bu tarz konular- eşim çok yakaşıklı, deli gibi seviyor, sahipleniyor, ama tekmeyi bassam mı acaba?Hastalıklı bir durum olur, gerçiii hasta mı yok...
.
Kizlar 2 senelik evliyim 20 yasindayim cocuk suan icin yok ve esimden soğudum sevmiyorum artik bilmiyorum ama onlu disarda iyi vakit geciriyoruz her acidan anlayisli benide cok seviyor deger veriyor ayri evde ikimiz sadece yasiyoruz ama is yatağa gelince ben zor zorlaniyorum istemiyorum diyemiyorum ama erkek sonucta anliyor hissediyor onunda hayatini mahvetmek istemiyorum bazen eski sevdigim insani aklimdan çıkaramıyorum aklimdan kalbimden cikmiyor belki severim diye evlendim olmuyor esimde mukemmel bir kisilige sahip uzun boylu yakisikli da ben cok caresiz kaldigim zamanda daha 6 aylik bir iliskimiz varken bana sahip çıktı onun yanindayken kendimi cok guvende hissediyorum ama olmuyor çok karamsarim ne yapacağımı bilmiyorum bosanmak istiyorum sizce dogru karar mi alıyorum bosansam ilerde pisman olabilirmiyim lutfen yorumlarinizi bekliyorum tesekkurler. s
Aynı şeyi düşünmüşüz...Su an eski sevgilinle gorusuyosun di mi
Haketmiyosun o adamı boşann !!
Eşinin pırlanta olup olmadığını hemen anladınız maşallah..
Birkaç cümleyle. Bunlardan biri de uzun boylu, yakışıklı..
Yani ciddi bir çarpıklık var.
Bence pırlanta gibi erkek şu devirde 18 yaşında kızla evlenmez.
Annem ve babam 2 evlilikleriydi bende annneme düşkün oldugum icin onu tercih edince benden nefret etmeye kalkti zorla kapanmami istedi dovdu hakaret etti ve disari atti o zamanlar evlendigim kisyle 6 ay kadr konsyrduk ailemi hic anlatmadim nasil anlatabilirdim ki sonra disarda kalinca sevdigim kisi bana arkasini dondu snra evlendigim kisiyi aradım anlatyim herceyi oda gidecegin bir yer olmasi lazim yokmu dedi yok dedm o zaman ben sana sirtimi donemem dedi ailesinin yanina getrdi beni sevdigini soyledi istersen git yine yardimci olurum kalmak istiyorsan da bir karar almamiz lazim bu sekilde en fazla 1 ay kalabilirsin deynce bende onun iyi duzgun karakterli biri okduguna inandim hoslaniyordum da severim diye evlendim 1 seneden snra ben sogumaya sevmemeye basladim sevdigim kisiyi unutmadim aklimdan cikmamaya basladi bu sekilde uzaklastim kocamdan oda durumu öğrendi evden kovdu bosanma davasi ac
acicak. Ve ben ne yapacagimi bilmiyorum. S
Annem ve babam 2 evlilikleriydi bende annneme düşkün oldugum icin onu tercih edince benden nefret etmeye kalkti zorla kapanmami istedi dovdu hakaret etti ve disari atti o zamanlar evlendigim kisyle 6 ay kadr konsyrduk ailemi hic anlatmadim nasil anlatabilirdim ki sonra disarda kalinca sevdigim kisi bana arkasini dondu snra evlendigim kisiyi aradım anlatyim herceyi oda gidecegin bir yer olmasi lazim yokmu dedi yok dedm o zaman ben sana sirtimi donemem dedi ailesinin yanina getrdi beni sevdigini soyledi istersen git yine yardimci olurum kalmak istiyorsan da bir karar almamiz lazim bu sekilde en fazla 1 ay kalabilirsin deynce bende onun iyi duzgun karakterli biri okduguna inandim hoslaniyordum da severim diye evlendim 1 seneden snra ben sogumaya sevmemeye basladim sevdigim kisiyi unutmadim aklimdan cikmamaya basladi bu sekilde uzaklastim kocamdan oda durumu öğrendi evden kovdu bosanma davasi ac
acicak. Ve ben ne yapacagimi bilmiyorum. S
Neyi var ki neyini hak etmiyor? Bence bir şekilde tencere kapak bu konular..
Hani severek evlendim sonradan böyle bir duygu bürüdü beni dese anlarım. Ama başından sevmiyormuş ki zaten. Adam bu şekilde kabul etmiş.
Eski sevgilinle sen cinsellik falan mı yaşadın da eşin için beni sahiplendi diyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?