Evliyim ama mutlu değilim kizlar bir akil verin Lütfen. s

dün öğrendim annemlerin mahallede bir gelin vardı istanbul dan geldi hatta 1 yılı geçti evleneli babasının evine gitmiş
sen misin yoksa kız

evlenmek istememiş ama ailesi evlen iyi çocuk deyince evlenmiş
evde yemek yapmaz sürekli kocası yapar yapmazsa dışarıdan yermiş kendileri
dışarı çıkınca tlf sürekli kulağında kesin onun da sevgilisi var diye konuşuyorlardı komşular

belkide öyleydi peki niye bu cocuğun başını yaktı
aileye yazık değil mi?
şartları varmış hanımın işini bırakacakmış evi de satıp istanbuldan ev alacakmış
sigarayı bırak derse kocasını bile boşarmış
bla bla bla

Adamı sevmediğin halde neden evlendinde adamın hayatını mahevttin.Belki birgün severim diye birşey yok,bunun garantisi yok.Evlilik bu çocuk oyuncağı değil.Bencede o adamı haketmiyorsun,boşanda bari bundan sonraki zamanını harcama adamın.

yavvv evli barklıyım bize niye böleleri denk gelmez isyan etmek olmasında

Eşinin pırlanta olup olmadığını hemen anladınız maşallah..
Birkaç cümleyle. Bunlardan biri de uzun boylu, yakışıklı..
Yani ciddi bir çarpıklık var.
Bence pırlanta gibi erkek şu devirde 18 yaşında kızla evlenmez.

18 yaşında evlenmiş.çok çarsiz kaldığım bi dönemde karşıma çıktı bana sahip çıktı diyor....anlamadımki 18 yaşındaki çaresizliği:26:

Annem ve babam 2 evlilikleriydi bende annneme düşkün oldugum icin onu tercih edince benden nefret etmeye kalkti zorla kapanmami istedi dovdu hakaret etti ve disari atti o zamanlar evlendigim kisyle 6 ay kadr konsyrduk ailemi hic anlatmadim nasil anlatabilirdim ki sonra disarda kalinca sevdigim kisi bana arkasini dondu snra evlendigim kisiyi aradım anlatyim herceyi oda gidecegin bir yer olmasi lazim yokmu dedi yok dedm o zaman ben sana sirtimi donemem dedi ailesinin yanina getrdi beni sevdigini soyledi istersen git yine yardimci olurum kalmak istiyorsan da bir karar almamiz lazim bu sekilde en fazla 1 ay kalabilirsin deynce bende onun iyi duzgun karakterli biri okduguna inandim hoslaniyordum da severim diye evlendim 1 seneden snra ben sogumaya sevmemeye basladim sevdigim kisiyi unutmadim aklimdan cikmamaya basladi bu sekilde uzaklastim kocamdan oda durumu öğrendi evden kovdu bosanma davasi ac
acicak. Ve ben ne yapacagimi bilmiyorum. S

Ben konunun sahte olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
Ama düşündüğüm şeyi yazamam belki yanlış düşünüyorumdur,günahını almak istemem.

Haketmiyosun o adamı boşann !!

Haketmiyosun o adamı boşann !!

Neyi var ki neyini hak etmiyor? Bence bir şekilde tencere kapak bu konular..
Hani severek evlendim sonradan böyle bir duygu bürüdü beni dese anlarım. Ama başından sevmiyormuş ki zaten. Adam bu şekilde kabul etmiş.

bence 18,20 bu yaşlar evlenmek için çok küçük....

sen dalgamı geçiyorsun, konuyu açtığında kendin boşanmak istiyordun, şimdide evden kocdu boşanma davası açıcak diyorsun 2dkda, bence sahte bu konu ya bende saf saf okuyorum

neden gerçek olmama gibi his uyandı acaba bende:26:

Son düzenleme:
Neyi var ki neyini hak etmiyor? Bence bir şekilde tencere kapak bu konular..
Hani severek evlendim sonradan böyle bir duygu bürüdü beni dese anlarım. Ama başından sevmiyormuş ki zaten. Adam bu şekilde kabul etmiş.

tmm da başkasını sevdini bilmiyormus sanırım adam benim kafam karıstı :26:

Eski sevgilinle sen cinsellik falan mı yaşadın da eşin için “beni sahiplendi” diyorsun.

hayır kesinlikle asla namusumla gittim sadece aklımdan çıkaramıyorum sevmediğim kişiyle çocuk yapsam daha mı kötü olsun biliyorum eşimi haketmiyorum hata yaptım ama yol yakınken boşanmak istyrm oda daha fazla üzülmesin.s

Bak kardes, eski sevgilin adam degil, bence o konuda anlasalim. Bence bosan ama hayatina yeni bir sayfa ac, ne caresizlikten evlendigim adam git ne de seni ortada birakan adama. Bosanirsan, kesinlikle eski sevgiline gitme, yine ortada kalirsin. Ona guvenip de bosanma zaten, kendine guveniyorsan bosan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…