Evliyim ama...

selocannn

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
9
0
6
İstanbul
Kızlar merhaba lütfen beni yargılamayın sadece yardımcı olun... Utanıyorum çünkü bunları yazmaktan...

Üniversitedeyken öyle çok sevdim ki birini henüz 19 yaşındaydım. O ise okuduğum yerde kurumsal bir şirkette çalışıyordu benden 6 yaş büyüktü. ( 2006 yılında)

Güzel bir ilişkim vardı git gide bağlanıyordum ona. Onunla birlikte oldum. O ise ilişkimizin 1. yılında benden saçma sapan bir nedenle ayrıldı.Tayinini istedi çekti gitti. Ben bu olayı hazmedemedim gidip annesiyle konuştum. Ne olsa beğenirsiniz annesi bir ton laf saydı bana. Resmen 20 yaşında ortada kalmıştım. Gurur, onur hiç birşey kalmamıştı bende.X e yalvarıyordum görüşmek için arada görüşüyorduk. Neyse birgün nişanlandığını öğrendim. Hemde yan komşumun eski sevgilisiyle. Öyle çok beddualar ettim ki ona. Eşinin hakkındada hep kötü şeyler duydum. Layığını bulmuş dedim. Ama hayat benim için bitmişti. Nişan , düğün resimlerine bakarken ağlamaktan canım çıkıyordu. Aptalca bir düşünceyle belki ayrılırlar diye düşündüm aylarca.Sonra eşimle tanıştım ama ona hiç birşey anlatamadım çünkü beni asla ve asla öyle kabul etmezdi.2011 yılında evlendim. İşe başladım ve o gün eski erkek arkadaşıma mail gönderdim. 1 yıldır telefonla mesai saatlerinde görüşüyoruz ve mailleşiyoruz. Ben bu durumdan kurtulmak istiyorum. Bana hep geçmişten bahsediyor. Yaptığımız şeyleri , gittiğimiz yerleri bazen aklım karışıyor. İnanın eşimi çok seviyorum ama onunla bu irtibatı koparmam lazım koparamıyorum. 1,5 yaşında kızı var benimde 1 yaşında oğlum. Hep keşke böyle olmasaydı diyorum. İçimdeki duygunun ne olduğunu bilmiyorum nefret mi , kızgınlık mı , sevgi mi bana yardımcı olun lütfen...

Bence bir kere 20 yaşındaki düşünce sisteminizde tuhaflık var yani ortada kalmış falan değilsiniz
Eşiniz de kabul etmiş (kabul etmek neyse?) sizi, evlenmiş bir de oğlunuz varmış
Madem birbirinize aşıksınız ikiniz de eşlerinize yazık etmeyin, boşanın.
Bu saatten sonra vicdanınız nasıl rahat edecek ki
Büyük konuşmayayım ama böyle bir şeyin yükünü taşıyamazdım...
Eşimin yüzüne her gün bir şeyler gizleyerek bakamazdım...
Bu da şahsi yorumum...

Son düzenleme:
Gerçekmisiniz bilmiyorum ama girmeyin kimsenin günahına...Allah karşısından hesabını veremeyeceğiniz şeyler yapmayın...

bunları yapan eşiniz olsaydı buraya açtığınız konunun başlığı eşim beni aldatıyor olurdu umarım yeterince açıklayıcı olmuştur....

Büyük konuşmayayım ama böyle bir şeyin yükünü taşıyamazdım...
Eşimin yüzüne her gün bir şeyler gizleyerek bakamazdım...
Gerçekten yaa nasıl bu şekilde yaşanır bende anlamıyorum...Eski sevgilim faceten yazdı gayet normal bi biçimde o bile canımı sıktı halbuki ne yaptım sanki...Baya rahatlık bu yaa anlayamıyorum insanları...En başta kendinizi aldatmayın bari....Değeer verin azıcık kendinize....

Kocanızdan boşansaydınızda sonra ne yapacaksanız yapsaydınız.
Bu olayın eşiniz tarafından duyulduğunu düşünebiliyormusunuz?
Şuan eşinizi aldatıyorsunuz ,sizce duyarsa ne yapar?

Her türlü ahlak anlayışını,karşı tarafın çocuğunu eşini geçtimde,siz kendi çocuğunuzu bile sevmiyorsunuz bence.
Eşiniz duysa ve sizi öldürse bebeğime ne olur diye hiç düşündünüzmü?
Burası Türkiye,bira 3. sayfa haberi okuyun belki kendinize gelirsiniz.

Yanlış anladınız sanırım eski erkek arkadaşım bana asla beni hala sevdiğinden falan bahsetmiyor. Ancak hergün günaydın mailleri gönderiyor, muhabbet ediyor. Bu bende alışkanlık oldu bende karşılık veriyorum... Bu durumdan kurtulmak istiyorum bir an önce

Son düzenleme:

Valla aynı şekilde öyle bir suçluluk psikolojisine giriyorum ki söylemeden içim rahat etmiyor :18:
Bunu aman da biz temiziz siz kirlisiniz diye demiyorum konu sahibi ama vicdanın sızlarken yaşam da sürmez ki...

Yemin ederim herşey doğru...

Keşke eski erkek arkadaşımda benim günahımın hesabını verebilse birgün...

Unutma ki herkes sadece kendi yaptığının hesabını verecek...İçin rahat olsun...Günah onun hanesine yazıldı evet yanlışı sana yaptı,acıyı sen çektin ama olan yine ona olacak...Sen bari senin çektiklerini eşine çocuğuna yapma...Birde madem bana çektirdikleri diyorsun onca çektiğinden akıllanmadın mıı? Herşey yolundayken elinden tutmayan adam şimdi sana sahip çıkar mı sanıyorsun....

Ya Allah Rızası için biraz vicdan akıl kalp ve ruhunuzla bu olayı çözmeye çalışın,burdan kimseden bir şey almayın,bile bile vicdan ve kalbin bu olaya nasıl müsaade eder.

bence o adamdan hayır gelmez sana. anlamadığım şu an 19 yaşında değilsin aradan baya yıllar geçmiş, büyüyüp olgunlaşman, mantıklı düşünmen lazım ama hala 19 yaşındaki kafadasın. sen 2006'da kalmışsın hala, bırak bu işleri. evinin hanımı, çocuğunun anası ol.

seni yarı yolda bırakan bir insanla tekrar görüşmek nasıl bir mideyse

yazık eşinize ve cocuğunuza üzüldüm

kendi ellerinle kendini,evliliğini ve çocuğunu yakmak istemiyorsan vazgeç bu sevdadan.
içindeki duygu her neyse ne.evli barklı insanlarsınız duygu sorgulamanın anlamı yok.
geçmişine sünger çekemiyosan ödeyeceğin bedellere hazırlıklı olmalısın arkadaşım.
silkelen,kendine gel..

Siz hem kendinizi hemde esinizi aldattiginizin farkinda misiniz?
Eger esiniz sizin bu yaptiginizi yapsaydi, neler hissederdiniz hic düsündünüz mü?
Esiniz baska bir kadinla sizin yaptiginiz gibi konussaydi, o kadina neler söyler, neler söverdiniz degil mi?
Ha iste sizde su anda öyle bir kadin konumundasiniz!

Bence tente çek kafanın üstüne, birazdan meteor yağmuru başlayacak

ay çok güldüm bu yoruma:))))

konu sahibi bizden ne yardımı istiyorsun?
herhangi bir vicdan azabın bile yok eşine karşı adamı hem aldatmışsın, evlenirken de yalan söylemişsin, herşey gayet güzel şuanda yaptığın şey için pişmanlık da duymuyosun hala derdin eski sevgilin ne hisseder vs vs... bu kadar genişlik de bravo yani

Ben hala geri dönmeyi düşünüyorsunuz sandım birbirinize
O zaman çözüm basit bir daha maillerine cevap atmayın hatta engelleme butonları olacak
Gerçekten kurtulmak isterseniz böyle yapın
Muhabbet nasıldır bilmiyorum ama ben çok kötü hissederdim ya bence sen de Allaha tövbe et, dua et eşine de bir şekilde itiraf et derim gönlün ferahlasın eskimle konuşuyoruz diye değil tabi mail atmış birkaç cevap verdim rahatsız oldum de bence aynen ki öyle de olmuş huzursuz olmuş yazmışsın buraya

Benim fikrim eğer eşinizi seviyorsanız sakın ha sakın eski sevgilinize gönlünüzü çevirmeyin. onunda ailesi var sizinde. yarın birgün sizi tekrar terkedebilir!! Bu insan eşinden sıkıldı tekrar size dönmek istiyor. sakın taviz vermeyin eğer mutluysanız en önemlisi huzurunuz varsa eşinize daha çok bağlanın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…