Evliyim ama...

kararlılıkla alakalı bi durum değil mi cevap vermezsiniz olur biter

cevap vermek istemiyorum ama alışkanlık bilmem ne tarzı hiç bi bahane

neticeyi değiştirmiyo nedene değil sonuca bakalım

Yargılamayın diyorsun ama napalım ne diyelim.Ah canıııımmmm senin duyguların senin aşkın sen önemlisin.Çocuklarınızın,eşlerinizin,kadınlık gururunun at totosuna tekmeyi.
Senin duyguların aşkın ya,Allah günahta yazmaz,ah da aldırmaz devam et.
Yahu bir ilişki başlar ve biter.Ama haksızlığa uğrarsın ama komik bir sebeple terk eder.Ya da seni terketmek istemesine komik olan bir bahane bulur.Eeee noluyor şimdi sen ortada mı kalmış oluyorsun.Onu tanımadan öce yani 19 sene ortadaydın da o geldi seni kurtardı sonra 1 yıldan sonra tekrar ortaya mı bıraktı.Bi de annesine gitmişsin.
Hadi neyse.Evlenmiş,evlenmişsin.Kaırsı hakkında kimin ne dediği önemli değil.Sen kulağına hoş gelen,duymak istedikjlerini duymuş inanmışsın.O kadından çocuk yapmasını ve evliliğini sürdürüyorsa paşam,demek ki boşanmasını gerektirecek sebep yok.
Kocanı seviyorsun!!!!! eee derdin ne o zaman.Seni zamanında terketmiş,ağlatmış bir insana geri dönme çaban ne.ANNESİN ANNE.Herşeyden önce o evladının yüzünü kızartacak hareket yapma.

Yazık gerçekten bir de ilk maili siz atmışsınız yani eski sevgiliniz değil , katılıyorum ne çocuğunuzu ne de eşinizi sevmiyorsunuz.
ve eşinizi aldatıyorsunuz madem aklınız eski sevgilinizde eşinize neden bu haksızlığı yapıyorsunuz. hangi yüzle eşinizin yüzüne bakıyorsunuz gün boyu o adamla konuşup akşam da nasıl o eve gidebiliyorsunuz anlamıyorum yazık olan çocuklara

Peki bir şeyi merak ettim
Nasıl şeyler konuşuyorsunuz ya da tam olarak neden konuşuyorsunuz onunla?
Meraktan soruyorum yargılamayacağım

valla çok tuhaf 7-8 yılda bir arpa boyu da mı yol alamadınız kişisel olarak ? hiç mi değişmediniz düşünceleriniz değişmedi annesiniz üstelik. kocanızı ve sizi geçtim oğlunuz içinn bunu yapmayın.

Daha fazla ileri gitmeden bir daha eski sevgilinizin sizinle iletişim kurmasını istemediğinizi belirtin ve tüm ilgi ve alakanızı yuvanıza yönlendirin. Eşiniz sizin yaptığınızı yapsa "aldatılıyorum" der kendinizi yerden yere vururdunuz. Oğlunuzu düşünün. Bunu eşiniz duysa Allah korusun kötü şeyler yaşansa yarın öbür gün çocuğunuza nasıl anlatacaksınız "ben babanı aldattım sonra ayrıldım " Çocuğunuzu düşünün lütfen...

Böyle şeylerde adım adım hareket edilmez.Birden kestirip atman lazım...Şeytan evet kandırıyor insanı ama önemli olan o zaman iradeyi ve aklı kullanabilmek...Nefse sahip çıkmak...Anında mailinden engelle ya da direkt mailini kapat...İnsanın eline bazı şeyler..Ne kadar yardım istesenizde yine yapmanız gereken belli...

Peki bir şeyi merak ettim
Nasıl şeyler konuşuyorsunuz ya da tam olarak neden konuşuyorsunuz onunla?
Meraktan soruyorum yargılamayacağım

Nasılsın neler yaptın vs. Bir de eskiden yaşadığımız şeyleri.Bana yaptıklarını söyleyince özür diliyor benden iş işten geçmiş...

Hepinizi anlıyorum ama yemin ederim eski erkek ark. Sevgiye dair hiç birşey söylemedim. Ama ne yaptığını ne ettiğini merak ediyorum işte... Ve eşi hakkında bildiğim herşeyi anlattım kendisine içimde tutamadım. Sanırım o da herşeyi biliyordu zaten...

Son düzenleme:
şu anda sadece mailleşiyorsunuz ama devam ederseniz arkası gelecek..nasıl kurtulursunuz bilmiyorum ama önce şu mail olayını bitirin,engelleyin artık ne yapılacaksa..ve lütfen aklınıza çocuğunuzu getirin ona bu haksızlığı yapmayın.yazık,günah.

yani eski sevgili ile ne diye görüşür ki insan,aynısını eşiniz yapsa ne hissdersiniz? kendinizi aldatılmış,kandırılmış hissetmez misiniz?

Son düzenleme:
Kendinizi eşinizin yerine koyun ve düşünün ister arkadaşça olsun ister sevgili adı altında farketmez Rabbim vicdanınızı daha agır bastırsın herşeyden önce kişi kendine saygı duymalı

ikiniz de boşanın

evlenin

çocuklarıda eski eşlerinizin üstüne atın

kendiniz yeni çocuklar yapın

sonsuza denk mutlu yaşayın

Evliyim ama diye görünce başlığı tek şey geçti içimden...

Allah sizi ıslah etsin.

En iyisi bıçak gibi kesmek arkadaşım
Kendi vicdanına bari acı
Çok sızlar bunun hata olduğunu fark ettiğinde

Hemen yargılamaya ne gerek var çocuğunu kocanı sevmiyosun diye.Çocuğunu sevip sevmemesi bu yazdıklarıyla ölçülücek birşey değil.İnsanlar hata yapabilir geçmişi unutamayabilir.Belli ki seni bırakıp gittiği için zamanında çok üzüldün şimdi tekrar konuşunca değişik duygular uyandı sende içinden onla konuşmak geliyo olabilir.Ama güvenilicek biri değilse zararlı çıkmak istemiyosan konuşma bir daha bence:26:

Gerçekten kurtulmak istesen yaparsın..
Aşk sevgi inan hepsi geçici.. En güzel duygu huzur.. Onu kaybedince hele ki böylesi bir olayla kaybedince dünyaları da versen geri almak için nafile.. Tatlı ekmeğini acı etmeden kurtul bu saçma durumdan..

bunu niye yaptınız,şu kırmızı ile belirttiğim yeri yani? siz de bir annesiniz bir başka anne hakkında eşine bi şeyleri söyelemek hemd aradan kaç yıl geçmiş nasıl bir psikolojidir ya..adam evliliğini bitirseydi mutlu mu olacaktınız? ilk yorumum gayet normaldi ama şunu görünce ben sizin niyetinizden şüphe ettim kusura bakmayın.

ikiniz de boşanın

evlenin

çocuklarıda eski eşlerinizin üstüne atın

kendiniz yeni çocuklar yapın

sonsuza denk mutlu yaşayın

Ya arkadaşım gülmeyeyim diyorum konu ciddi ama neden böyle şeyler yapıp insanı krize sokuyorsunuz

Sizi terketmiş ve çok acı çekmişsiniz anlaşılan. İçinizde eski sevgilinizle yaşayamadıklarınız ukte kalmış. Yanlış anlamayın sadece bir benzetme kuyruk acınız var yani. Bu yüzden eski sevgilinizle görüşüyorsunuz şuan aslında. Eşiniz çocuğunuz ve aksini söylemediğiniz için söylüyorum mutlu bir evliliğiniz var. Eski sevgilinizle görüşme nedeniniz sadece içinizde kalanlar. Ona söyleyemedikleriniz onun yüzünden çektiğiniz acı. Başka bir nedeni yok bence. Önce kendinizi affedin sonrada eski sevgilinizi. Kendinizi serbest bırakın. Geçmiş geçmiştir. Hiçbir şeyi değiştirme baştan yaşamaya imkan yok. Eşiniz ve çocuğunuzla mutlu olmaya bakın. Eski sevgilinizle irtibatı kesin. Yoksa yanlış şeyler yaşayabilirsiniz. İleride bunları nasıl yaptığınızı bile anlayamazsınız. Ben o kadarda yapmam demeyin. Beşer şaşar. Allah kimseyi şaşırtmasın doğru yoldan ayırmasın inşallah.

Esiniz esi sevgilisiyle boyle eski gunleri konussaydi tepkiniz ne olurdu benim normal olmazdi aldatti olarak sayardim bence siz coktan aldattiniz esinizi bahanelere sarilmayin hic yazik gcekten yazik umarim bir an once gercekleri gorur ve bu durumdan vazgecersiniz

o adamda mide yok belli sana resmen olta atıyor biraz yüz versen yatıp kalkacak adam arıyor... sen de bir şey yapmıyorum desen de içinden biliyorsun ki sen de flört ediyorsun işte bu da hoşuna gidiyor. bu eşini aldatmaktır.

sabah günaydın mesajı atıyor sadece demişsin. eğer bunu durdurmazsan o mesajları eşin bulup kıyamet koptuğunda salya sümük hale gelir pişman olursun o zaman da bu günleri hatırla..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…