Evliyim ama...

bu adam sizin her sıradan naber nasılsın mailinizde bile gülücüğe odaklan olayına girmiyorsa hiçbir şey bilmiyorum. onun aklından geçenleri tahmin edemiyor musunuz ? '' kocasından memnun değil, kocasını değil hala beni seviyor, cinsel hayatından da memnun değildir şimdi bu eski sevgilim, benimle de boşuna muhabbet etmiyor vs.'' diye düşündüğünün bilincinde değil misiniz gerçekten ? sizi terkedip gitmiş, anası size hakaret etmiş sizi küçük düşürmüş birisiyle neyin muhabbetini yapıyorsunuz ki ? onun eşiyle ilgili bildiğiniz şey nedir ne anlattınız eğer kötü şeyler söylediyseniz buna halka arasında yuva yıkmak deniyor. kendinize gelin sizin çocuğunuz var ya.

Çünküüüü nişanlandıklarında eşi bana facebooktan bir sürü şey yazmıştı kendisi sütten çıkma ak kaşıkmış gibi. Nişanlım seni kullanmış atmış vs vs. Emin olun ben çoook çooook kötü şeyler yaşadım ayrıldıktan sonra.

Ben hala işin vicdan kısmındayım arkadaş konuşmayı kesse de nasıl içinden atacak ki bunu
Ben itiraf etmeden rahat edemezdim
Ufacık şeyi gizlesem kalbim sıkışıyor
Bir ömür bilemeyecek mi şimdi eşi bunları

Düşünüyorum da allah korusun ben öyle bir şey yapsam sonradan çok pişman olsam ömrüm boyunca vicdan azabından uyuyamazdım. baştan böyle bir hata yapmasaydınız keşke. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin

Adamı hala unutamamışsın. Üstelik eşiyle arası bozulsun diye duyguğun dedikoduları adama söylüyorsun. Adamda eski günlerden güzel günlerden bahsediyorsunuz. Bir adım sonra görüşelim mi gelir. Sonrası herkesin malumu. Sizin niyetiniz pek eski sevgilinizden kopmak değil bu yorumunuzdan bu anlaşılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Görüşme gibi bir niyetim olmadı olamazda asla.

ha sizde intikam alayım dediniz ortada bi çocuk var ayrılırlarsa da bana ne diye düşündünüz..

bence şu anda çooooo çooook kötü şeyler yaşıyorsunuz siz eşiniz bilmeden hergün eski sevgilinizle muhabbet ediyorsunuz,eşini çekiştirip eski günleri konuşuyorsunuz.adam da baya kişilik yoksunuymuş zaten..bu normalse diyecek birşey yok..

nasıl kurtulacağınızla ilgili önerileri söyledik değerlendirmek size kalmış.

Bu işler böyle başlar.Nasılsın napıyorsun.Bodoslama olaya girilmez.Ne gelirse meraktan gelir insanın başına.Bir de eşi hakkında bildiğin herşeyi,daha doğrusu duyduğun herşeyi anlatmışsın.Noldu yuvası yıkılsın,ya da gitsin eve kavga huzursuzluk mu çıkarsın istiyorsun.Ya da bak beni ortada bıraktın ama sen de çok matah birşey almadın mı demek istiyorsun.Adam sanki çok iyi birşeymiş gibi.Peki bu adam,bırak eşini senin hakkında ne düşüyordur acaba.Evli çocuğu olmuş bir kadın bana mail atıyor.Neymiş eski sevgiliymiş.Neymiş,gençlik hatalarıyla yanlış davranmışım diye beni sorguluyor demeyecek mi?Ya da dur bende eşimi kötüleyim,bu eski sevgiliyede haklısın sana yanlış yaptım affet diyeyim.Kadın nasılsa evinde mutlu değil ki,beni unutamamış ki bana mail attı.O zamanlardan eksik kalanları tamamlarız birlikte demediğinden eminmisin.

Yemin ederim herşey doğru...

Keşke eski erkek arkadaşımda benim günahımın hesabını verebilse birgün...

Buraya kadar okuduklarıma göre yorum yapıyorum...
Size zorla bir şey yapmamış ki hesap versin, birlikte olmasaydınız. Bu günah ikinize ait sadece ona değil. Bırakıp gitmesi de zaten çok olası bir durum, hiç terkedilmeyeceğinizi mi düşünüyordunuz?

Aradan yıllar geçmiş, herkes yolunu belirlemiş. Sizi gençken, duygularınız tazeyken istemeyen adamın şimdi isteyebileceğini mi düşünüyorsunuz? Ben size söyleyeyim, muhakkak eşimle anlaşamıyoruz, keşke seninle olsaydım, çok pişmanım diyerek aklınızı çelecek. Siz de duygusal bir karmaşa içinde ne olduğunu anlamadan kendinizi bir yasak ilişkinin içinde bulacaksınız. En sonunda adam yine karısının koynuna dönecek ve kötü kadın siz olacaksınız.

Bu senaryoya kendinizi yakıştırıyorsanız devam edin. Kendinizi, ailenizi düşünmüyorsunuz ama bari karşı tarafın ailesini düşünün. Onun eşini, çocuğunu...Eşi onu aldattığı için hayatı çökmüş kadınları okuyoruz her gün. Siz de mi birinin hayatını mahvetmek istiyorsunuz? İkinizin bu tavrının cezasını iki masum çocuk, bir anne ve bir koca çekecek. 4 kişinin hayatını mahvetmeye hazır mısınız acaba... Yok ben böyle biri olamam diyorsanız arayıp bulamadığınız her ne ise eşinizle konuşun. Heyecan katın, ilgilenin ve uzaklaşın. En kötü boşanın sonra yolunuza bakın...

bunların hepsi ön hazırlık süreci.
ömür boyu günaydınlaşmayacaksınız herhalde; birgün buluşma teklif edecek ve sen de koşa koşa gideceksin; gitmem deme inandırıcı olmaz.

cevap vermeyin. iletişimi koparın. yazık günah oğlunuza. eski sevgilinizde boşlukta herhalde oyalanacak birini aramış.

Görüşme gibi bir niyetim olmadı olamazda asla.

Eee o zaman sorun ne? Evliyim mutluyum ama eski sevgilimle iletişimi bitiremiyorum diyorsunuz. Eski sevgiliniz eşi sizin bu muhabbettinizi duysa ayrılsa hıncınızı almış olacaksınız o zaman. yoksa hangi maksatla karısı hakkında duyduğunuz çirkin şeyleri söylüyorsunuz. Üstelik biliyordu diyorsunuz. Yani adamında pişkinliği var. buna rağmen hala iletişim kuruyorsunuz. Üstelik ilk maili siz atmışsınız. Adam sizin niyetinizi farklı yorumluyordur.

Esinle mutlu degilsin onu sevmiyorsun
Sevsen boyle bir sey aklina dahi gelmezdi

Bence bosanin sonra da ne yaparsaniz yapin

Kimsenin hayatini mahvetmeye ,
dahasi cocuklariniza bunu yasatmaya hakkiniz yok ...

o kişi ile görüşme........................................................................................................................................................... ayıp . çok ayıp. ne yazmamızı bekliyorsunki sana kocandan ayrıl onuda karısından ayırmı diyeceğiz yada kocana çaktırmadan devam et mi diyeceğiz.
ona ne düşünerek ne umarak mail attınki. amacın onunla tekrar konuşmaya başlamak mıydı.kocana yazık yapma.oğluna yazık yapma.onun çocuğuna yazık yapma...

Siz intikam pesindesin bu bellide unutmayin intikam istiyosan iki mezar kaz biri onun biri senin icin derler yolunuz cok yanlis size ne yapilmis olursa olsunlar evlisiniz cocugunuz var gecmis gecmiste artik unutun ve gelecege evinize esinize bakin lutfen bakin lutfen diyorum lutfen lutfen lutfen

kendi düşüncem, sevgilim varsa hele evliysem eskiye dair kimseyle görüşmem. zorlarsa engellerim, o kadar da zor değil kestirip atmak. yapamıyorsanız eşinizi çokta sevmiyorsunuz yada bir şeyler yolunda gitmiyor heralde, aklıma bu geliyor ilk.. duygusal boşluk içinde olabilirsiniz yani. fakat her ne sebeple olursa olsun mantığınızla hareket etmeli, doğru olanın bu olduğunu bilmelisiniz.
o sizi durduk yere bıraktı gitti ki taa önceden kestirip atmaya çalışmalıydınız içinizde, merak etmemeliydiniz, umurunuzda olmamalıydı bunu yapan biri. hem kendiniz için hem geleceğiniz yani şuan evli olduğunuz kişi için. içiniz sıkılıyorsa zaten yanlış yaptığınızı hissediyorsunuz demektir, yani ne yapmanız gerektiğini biliyosunuz. ben evliliyim ve çocuğum var diyin, özellikle çocuğunuza saygı duyarak ben bir anneyim diyerek kestirip atın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…