Vermek istemiyorum degil esimdem cekiniyorum.Paranin birazini almamak yerine onlar verince al (madem tamamini vermek isyemiyrosun)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vermek istemiyorum degil esimdem cekiniyorum.Paranin birazini almamak yerine onlar verince al (madem tamamini vermek isyemiyrosun)
Eğer çalışıyorsanız , kendi kurmuş olduğunuz aileniz şuanda ekonomik sorun içinde değilse bu sizin insiyatifinizde.Iyi aksamlar,
Evliyim ve anne babama 2000 tl para verdim onlar bunu borc olarak aldilar ama ben vermek istediklerinde alip almama konusunda tereddut ediyorum. Evli olmasam almam kesinlikle ama simdi bilemiyorum. Siz ne dusunursunuz ?
Bu arada babam calisiyor kardeslerim okuyor. Bende evliyken bikac sene calistim.
Yaaa onu yanlislikla erken gonderdim:) devami da varVermek istemiyorum degil esimdem cekiniyorum.
Ev içinse almazdim hediyem olsun size bende ne alayım diye düşünmek zorunda kalmam hem derdimGuzel fikir "ihtiyacim olursa alirim demek"
Ne münasebet, anne babanızın ihtiyacı olmuş sizde vermişsiniz geri alınır mı? Aile içinde bu miktarların lafı olur mu?Iyi aksamlar,
Evliyim ve anne babama 2000 tl para verdim onlar bunu borc olarak aldilar ama ben vermek istediklerinde alip almama konusunda tereddut ediyorum. Evli olmasam almam kesinlikle ama simdi bilemiyorum. Siz ne dusunursunuz ?
Bu arada babam calisiyor kardeslerim okuyor. Bende evliyken bikac sene calistim.
Esiniz bisey dermi ?
Esin ailesine para verip geri almasa ne dusunurdun empati kur ona gore davranIyi aksamlar,
Bende almazdim. Anne baba icin verilen harcanan deger ya da paranin hesabi olmaz bence.Ihtiyacim yoksa almam
Kendimden örnek vereyim. ailemin maddi durum pek iyi değil bizim durumumuz çok şükür iyi öyle aman aman bi zenginliğmiz yok ama çok şükür sıkıntı da çekmiyoruz. eşimin ilk maaşından 2000 lira aileme verdik buz dolabı aldılar. erkek kardeşim okuyor kaç defa para gönderdim sayısını bilmem. anneme sürekli para gönderiyorum eşimin bana verdiği harçlıkları. geçen hafta da 1.500 lira para gönderdim anneme. kendine telefon al artan olursa da kardeşimle paylaşırsin dedim. ha ben asla o parayı geri almam. Ama eşimi zor durumda bırakacak şekilde de para göndermiyorum. eşimden ailem için para istemiyorum ben pek para harcayan biri olmadığım için biriktirip kardeşime anneme gönderiyorum
Yanlış anlamayın yaptığınız ne derece doğru biraz düşünün. Eşinizin yerine koyun kendinizi. Benim eşim de aynı şekilde ailesine sürekli para gönderir. İkimiz de çalışıyoruz. Kazancimiz da iyi.. Yine de durumdan çok rahatsızım. Çünkü insanlar hazıra çabuk alışıyor. Belki sizin durumdan farklı benimki. Borç diye aldiklarini bile ödemediler. Sanki onlara para göndermeye mecburmușuz gibi davranıyorlarKendimden örnek vereyim. ailemin maddi durum pek iyi değil bizim durumumuz çok şükür iyi öyle aman aman bi zenginliğmiz yok ama çok şükür sıkıntı da çekmiyoruz. eşimin ilk maaşından 2000 lira aileme verdik buz dolabı aldılar. erkek kardeşim okuyor kaç defa para gönderdim sayısını bilmem. anneme sürekli para gönderiyorum eşimin bana verdiği harçlıkları. geçen hafta da 1.500 lira para gönderdim anneme. kendine telefon al artan olursa da kardeşimle paylaşırsin dedim. ha ben asla o parayı geri almam. Ama eşimi zor durumda bırakacak şekilde de para göndermiyorum. eşimden ailem için para istemiyorum ben pek para harcayan biri olmadığım için biriktirip kardeşime anneme gönderiyorum
bence sinir olma ..gerçekten çekin..çünkü bazen perde yırtıldı mi zor kapanıyor..ve bence eşinden habersiz yapmaAslinda kendime sinir oluyorum esimden cekindigim icin