Ben seni anladim barisasin var senin.Tabii mesaj yazdin falan, istedigin gibi ,onun pisman olup sana dönmesinide saglayamiyorsun.
Ayrilikta iki tarafinda mutlaka hatalari vardir,önce esini kötülüyorsun, kaynanam evden kovdu ,sokaga atttilar diyorsun.
Her ne sebep olursa olsun evden o sekilde kovulmaz kimse,kaldi ki sen Türkiye de de yasamiyorsun.
Neyse sonucta senin niyetin belli barismak ,daha dogrusu esinin sana ,ben ettim sen etme deyip pisman olmasini bekliyorsun.
Demez .
Eger ona hic mesaj atmasaydin, sana ulasamasaydi belki pismanlik duyardi.Ama firsat tanimiyorsunuz ki,hemen mesaj ,sitem,yok annen yüzünden bitti.
Biraz kafasini dinlesin,sende onu bunaltmazsan döner sana merak etme ,sen böyle satiri daha cok bogazina dayatirsin.
Cünkü hem evden kovuyorlar,hem hala sen mesaj yazip annesini sucluyorsun.Kocanda bitiyor hersey.Kocan izin vermese annesi yapamaz,senide alirdi birlikte dönerdiniz.
Sen yazdiklarimi yanlis yorumlama ,barissaniz bile eskiler acilip sürekli basa kakilacak.
Kacan kovalanir,burda seni rahatlatacak birsey duymak istiyorsan.Senin gibi esleri olanlara en büyük tavsiye hicbirsey yapmamaktir,arama, ilgilenme ,uzun süre senden haber alamadi mi ,diyecek ne oluyor diye.Evden kovuluyor mesaj atiyorsun ,satiri dayiyor affediyorsun,annene küfür ediyor yine affediyorsun.Tabii adamin bünyesi alisik degil.
Ama barisirsiniz bence parasi bitsin,ailesi kendi elleriyle yollar onu sana.