evliyim bosaniyorum, esimin beni suclu hissettiren mesajlari

sorayalunden

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
6
0
6
İzmir
Ben esim icin hayallerimden bile vazgectim, O Turkiyede yasamak istedigi icin onunla dönmeyi kabul ettim, benden istedigi ne varsa kabul ettim onu herseye ragmen kaybetmemek icin ona cok deger verdigim icin..ve onunla mutlu oldugum icin...ama o benim icin bi inat ve gururundan vazgecemedi.. Ben yine elinden tutup giderdim, gercekten..Ben zaten gidecektim ne güzel hayallerle bekledim onu dün aksam... bavulumu hazirladim.. ama ondan önce babam geldi eve ve esimi eve sokmadan benim evden cikmama izin vermedi. Ben zamaninda kimseyi dinlemedim istedigimi yaptim esimle beraber olmak icin ama gordumki tek tarafli bu davranislar... cok yiprandim, agir depresifim ve yakinda bir sure klinikte kalacagim. Cunki cok kirildim, ama istemedende ayriliyoruz. Bu cok zor birsey. Ayrilmak istemiyorum.. onunla eski gunlerimize donmek istiyorum. Ne olurdu sanki inadini ve nefretini birakip beni gururundan daha cok sevdigini ispatlasaydi. Ben yaptim o neden yapmadi ki sanki... Bana kalsa daha ne mucadeleler verirdim, ama yoruldum... sana degmez deyip duruyordu...demekki ciddiymis..

Son düzenleme:
Kim haklı, kim haksız bilemem. Kimsenin de bilmesi gerekmiyor.
Emin olduğum tek şey kesinlikle boşanman gerekiyor.

Bu kadar öfke, bu kadar laf söz, ailelerin işin içinde olması vs. vs

Bu evlilik bir şekilde bitmiş zaten. Dönsen, vazgeçsen ne olacak?
Bir an önce sonuçlandırıp kendini toparlamalı yeni bir hayata başlamalısın.

Ama şunu söylemem gerek.. Bence annenle arana mesafe koymak zorundasın. Yoksa başlayacağın yeni bir hayat değil bir öncekinin tekrarı olur.

Ben seni anladim barisasin var senin.Tabii mesaj yazdin falan, istedigin gibi ,onun pisman olup sana dönmesinide saglayamiyorsun.

Ayrilikta iki tarafinda mutlaka hatalari vardir,önce esini kötülüyorsun, kaynanam evden kovdu ,sokaga atttilar diyorsun.

Her ne sebep olursa olsun evden o sekilde kovulmaz kimse,kaldi ki sen Türkiye de de yasamiyorsun.

Neyse sonucta senin niyetin belli barismak ,daha dogrusu esinin sana ,ben ettim sen etme deyip pisman olmasini bekliyorsun.
Demez .
Eger ona hic mesaj atmasaydin, sana ulasamasaydi belki pismanlik duyardi.Ama firsat tanimiyorsunuz ki,hemen mesaj ,sitem,yok annen yüzünden bitti.
Biraz kafasini dinlesin,sende onu bunaltmazsan döner sana merak etme ,sen böyle satiri daha cok bogazina dayatirsin.

Cünkü hem evden kovuyorlar,hem hala sen mesaj yazip annesini sucluyorsun.Kocanda bitiyor hersey.Kocan izin vermese annesi yapamaz,senide alirdi birlikte dönerdiniz.

Sen yazdiklarimi yanlis yorumlama ,barissaniz bile eskiler acilip sürekli basa kakilacak.
Kacan kovalanir,burda seni rahatlatacak birsey duymak istiyorsan.Senin gibi esleri olanlara en büyük tavsiye hicbirsey yapmamaktir,arama, ilgilenme ,uzun süre senden haber alamadi mi ,diyecek ne oluyor diye.Evden kovuluyor mesaj atiyorsun ,satiri dayiyor affediyorsun,annene küfür ediyor yine affediyorsun.Tabii adamin bünyesi alisik degil.

Ama barisirsiniz bence parasi bitsin,ailesi kendi elleriyle yollar onu sana.

kk nın feministleri ortaya çıkmadan yazayım hemen :1:

evlilik bu kolay kolay bitmez dün bi hadis-i şerifte bahsediyordu Allahın en çok sevmediği şeylerden biriymiş eşlerin boşanması.
eşin seni seviyor ben öyle hissettim sende onu seviyorsun. şidddeet gördün mü? aldatıldın mı? annenle 2 haftada görüşmeni laf etmiş evet ama istese onu bile engellemeye çalışırdı,engellememiş.
belli ki eşininde canı acıyor mesajın bazı kısımlarında derin derin demogoji yapmış :1:

arkanada dönüp baktıgında keşke- diyeceğin şeyler bırakma arkadaşım.
ben hatalıyım sende şu konuda hatalısın de. otur konuş anlaş.

önemli olan sensin senin mutluluğun. zaten annesini her allahın günü görmüyorsun.muhakkak haksızlığa uğramanın da vardır allah katında bir mükafatı. karşındaki eşinin annesi çünkü.

diyeceğim o ki ayrılmak isstiyorsun gibi gelmedi bana, bunun için alttan alman gerekecek bu böyle.
ayrılmak istiyorum ben kararlıyım diyorsan bu fikrede saygılıyım

her ne kadar terbiye sınırlarını zorlayan bir mesaj olsa da benim bundan çıkardıklarım; eşin seni çok sevmiş
(ki eğer yazdıkları doğruysa adamın anasından emdiği sütü burnundan getirmişsiniz) ama bir yerden sonra 7 yılın birikimini kusmuş resmen. yazık çok üzüldüm.:50:
ama bence eğer aileleri evliliğinizden uzak tutmayı başarırsanız küçük de olsa bir umut var. hakkınızda hayırlısı..

yaşananları tam olarak bilmedem de üzgünüm eşine haksız diyemiyorum.çok üstüne gitmişsnz sanırım siz ya da aileniz ne öyle küfürler.bun un üzerine snaıırm çok(yanlş anlmyın lütfen )dik bir yapınız var sanırım.eşiniz içindekileri kusmuş.düzeltme imkanı olabilrmi bilmiorm .ama bir süre sakinleşsn eşiniz de sonra istersenz tekrar buluşup kurtmak size kalm.Allah hakknzda hayırlısını nasip etsn.Allah yardmcn olsn kardeşm

bilemedim ki. tek taraflı dinleyince size hak vermiştim ama şimdi karşı tarafın savunmasıda aklımı karıştırdı. yanlız çok çirkin olan bir şey var ki; anneniz hakkında o lafları söyleyemez. şimdi sizde kalıp onun annesine aynı kelimeleri kullansanız, kimbilir neler yazar. anneniz o kadar şey yapmış affetmiş, sizin ilk olayınızda o zaman bu durumda fazla tepki vermiş oluyorsunuz. en azından eşinizi düşünebilirdiniz. yanlız eşinizi iyice dolduruşa getirmişler. akışına bırakın, gerçekten ne yaşadığınızı siz bilirsiniz iyi tartıp ölçün. hakkınızda hayırlısı olsun.

OOWWWW eşin amma da doluymuş içini boşaltmış.
Ama bence sen hiç bişey yapma ve bekleme.Çünkü ne yapsan şuan onun gözünde haksızsın.
Haklıymışsın ama haksız duruma düşmüşsün. umursama o arıycak seni.
Hiç bişey olmamış gibi devam edip barışma mesajları çekersen öbür boyu senin başına kakıcak.Ödediği şeyleri bile söylüyo çünkü.
Her yaptığını karşına çıkaran biri.

o yüzden zaman..

Ailenin saçmalıkları demiş :26: Olayları bilmediğim için yorumum ona göre olacak.
Eşin ailene karşı çok tepkili. Maalesef aile ve eş arasındaki dengeyi kuramadığımız zaman hepimiz sorun yaşıyoruz.
Burda eşin şu mesajıyla seni suçlu gösteriyor. Kim haklı kim haksız anlayamadım.
Ama madem eşin ve ailen arasında sorunlar vardı, keşke daha önceden temkinli davransaydın :31:

Haklı haksız bunu ancak ikiniz bilirsiniz ama eşinin yazdıklarından şu anda fazlasıyla ailesinin dolduruşuna geldiği izlenimine kapıldım. Hakkınızda hayırlısı olsun ama çok yıpranmışsınız. Ilişkiyi kurtarma fikri biraz aklınızdan geçiyorsa daha uzman birilerinden yardım almanız faydanıza olabilir.

Esinizin mesajini okuyamadigim icin,tam olarak yorum yapamiycam,ama anladigim kadariyla sizin aileniz özellikle anneniz size yani evliliginize cok karismis ve esiniz bu yüzden dolmus ve size böyle davranmis...ama bu yinede kendi ailesine bukadar para vermeyi,sizi onlara karsi ezdirmeyi,hele ki size satir dayatmasini gerektirmez ve buna hakki yok...keske daha önceden oturup birbirinize sIkintilarinizi anlatsaydiniz...bende almanyada yasiyorum ve arkadaslarimda görüyorum ki esler türkiyeden gelmese kizin annesi cok karisiyor evlilik icindeki olaylara ve kizlarda izin veriyor...benim düsüncem genel olarak,evet kimse annesini babasini ezdirmesin, ama herseyide anlatmasin kocasiyla arasinda olani ve karistirtmasin...bu erkekler icinde gecerli tabii.ama biz kadinlar hep erkeklere kizariz annesini karistiiyo anneyle karisini ayiramiyor denge saglamiyor diye,ama kendi annemiz karistimi bisey demiyoruz,benim annem iyi niyetli oluyor...ben anneme herßeyimi,planlarimizi,esimle ufak sIkintilrami anlatmam,bazen kimi seylerde karar vermek ister gibi olur verditmem,kaynanamida pek anlatmam yani aramizda sorun olunca...bakin asilamiycak sorunlar olmadigi sürece kimseyi evliliginize karistirtmayin,iki kisi konusarak halletmeye bakin,yoksa ufak sorunlar böyle büyür...sizin durumunuzda ne olur bilemem,insalla bi orta yol bulursunuz ikinizde birbirinizin kiymetini anlarsiniz, ama bogaza satir dayamis bi adamada nekadar güvenilir,oda ayri bi mesele...hayirlisi neyse o olsun sizin adiniza...

Back
X