- Konu Sahibi sorayalunden
Ben esim icin hayallerimden bile vazgectim, O Turkiyede yasamak istedigi icin onunla dönmeyi kabul ettim, benden istedigi ne varsa kabul ettim onu herseye ragmen kaybetmemek icin ona cok deger verdigim icin..ve onunla mutlu oldugum icin...ama o benim icin bi inat ve gururundan vazgecemedi.. Ben yine elinden tutup giderdim, gercekten..Ben zaten gidecektim ne güzel hayallerle bekledim onu dün aksam... bavulumu hazirladim.. ama ondan önce babam geldi eve ve esimi eve sokmadan benim evden cikmama izin vermedi. Ben zamaninda kimseyi dinlemedim istedigimi yaptim esimle beraber olmak icin ama gordumki tek tarafli bu davranislar... cok yiprandim, agir depresifim ve yakinda bir sure klinikte kalacagim. Cunki cok kirildim, ama istemedende ayriliyoruz. Bu cok zor birsey. Ayrilmak istemiyorum.. onunla eski gunlerimize donmek istiyorum. Ne olurdu sanki inadini ve nefretini birakip beni gururundan daha cok sevdigini ispatlasaydi. Ben yaptim o neden yapmadi ki sanki... Bana kalsa daha ne mucadeleler verirdim, ama yoruldum... sana degmez deyip duruyordu...demekki ciddiymis..
Son düzenleme: