Evliyim calısmalımıyım?

Nutellasever0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
52
91
3
29
Mrb hanımlar evliyim esime evlenmeden önce kayınpeder ev hediye etti, kredisiz dediler. neyse bizim evi alıp suan kendi oturdukları evi krediyle almıslar, bizde dügünde yapılan butun borcu odedık onların evinin kredisi ni ödüyoz, kısaca kayınpeder esimi sömürme pesinde esimde iyi niyetli ailesini dusunuyor. Yanlis anlamaayın kayınpeder baya zengin 5, 6 dairesi var. Bende esimin ailesi varken birikim yapamayız. Benim calistigimida alırlar diye mesleğimi yapmıyorum. Esimde gece gündüz yoruyor kendini sagolsun parayı esirgemez elinden geldiği kadar iyi yasayalım istiyor ama ailesinide düşünüyor. Bana calısmam konusunda baskı yapmıyor fakat laf arasında destek olsan ıyı olur diyor. Bende biz birikim yapsak ailen isterse, dedim o da zor zamanda destek olurum geri verirler ailem sonuçta diyince geri vazgeçtim vermezler cünkü. Siz olsanız napardınız calismayıda ısıtıyorum aslında

Mrb hanımlar evliyim esime evlenmeden önce kayınpeder ev hediye etti, kredisiz dediler. neyse bizim evi alıp suan kendi oturdukları evi krediyle almıslar, bizde dügünde yapılan butun borcu odedık onların evinin kredisi ni ödüyoz, kısaca kayınpeder esimi sömürme pesinde esimde iyi niyetli ailesini dusunuyor. Yanlis anlamaayın kayınpeder baya zengin 5, 6 dairesi var. Bende esimin ailesi varken birikim yapamayız. Benim calistigimida alırlar diye mesleğimi yapmıyorum. Esimde gece gündüz yoruyor kendini sagolsun parayı esirgemez elinden geldiği kadar iyi yasayalım istiyor ama ailesinide düşünüyor. Bana calısmam konusunda baskı yapmıyor fakat laf arasında destek olsan ıyı olur diyor. Bende biz birikim yapsak ailen isterse, dedim o da zor zamanda destek olurum geri verirler ailem sonuçta diyince geri vazgeçtim vermezler cünkü. Siz olsanız napardınız calismayıda ısıtıyorum aslında
Bilemedim calisip onlara yedirmede onun harici de calismak guzel

Eğer cidden siz çalısıp onlar yiyecekse calısmayın daha iyi. Cok sinir bozucu

Bence çalış benim parama dokunmayalım ben birikim yapıcam de para biriktikçe altın yap bilezik mesela para olarak kalırsa elden kolay çıkar bir kısmını kendine harca kıyafet kozmetik kuaför vs. Ben şuan iş arıyorum bulsam dediğim gibi yapıcam mesela

Ben anlamıyorum yeni evlisiniz eşinizin. Ailesinin yaptığı çok saçma madem evi var saolsunlar sizede ev vermişler ama.krediiyi ortak ödemeniz çok saçma aile olabilir ama.sizde bi aile oldunuz sende çalışsan erken krediyi bitirirsiniz dicek eşin ama.bnce çalışın mesleğiniz varsa

Düğün sizin düğününüz tabi ki siz ödeyeceksiniz. Size de ev verilmiş sizde kredi ödüyorsunuz ben çok sömrülmeli bir durum gormedim
Bana kalırsa evet çalışmalısınız mesleğiniz var bence bu önemli kadin yere sağlam basabilmeli
Öylemi diyorsunuz kararsizim bende

Şöyle düşünseniz ha sizin kendi oturduğunuz evin kredisi ha o aynı şey gibi fark yok, esinizin ailesine destek olması normal
Kesinlikle çalışmalısınız

Ben anlamıyorum yeni evlisiniz eşinizin. Ailesinin yaptığı çok saçma madem evi var saolsunlar sizede ev vermişler ama.krediiyi ortak ödemeniz çok saçma aile olabilir ama.sizde bi aile oldunuz sende çalışsan erken krediyi bitirirsiniz dicek eşin ama.bnce çalışın mesleğiniz varsa
2yıla bitiyor kredi aylik en fazla 700 ödüyoruz, calisirsak para isterler diye korkuyorum cünkü onlar zor zamanımızda maddi acidan hic destek olmadılar bize

Öylemi diyorsunuz kararsizim bende
Düğünü biz yaptık yapmasına da kayinbabamin taktığı altınlara kadar biz ödedik
Ve evet bence çalışmalısın hele ki günümüz şartları mümkünse birikim yap kenara koy
Küçük şehirdeyim iş alanı kısıtlı iki küçük çocuğum var biraz daha buyusunler çok istiyorum calismayi şükür geçinebiliyoruz ama hayat standartlarımi daha da yükseltmeyi isterdim

2yıla bitiyor kredi aylik en fazla 700 ödüyoruz, calisirsak para isterler diye korkuyorum cünkü onlar zor zamanımızda maddi acidan hic destek olmadılar bize
Bilmezmiyim böyle durumları ama çalış bence kimse senden zorla para alamaz alırsa sizden para maaşinizdan buda onların ayıbı olur hani yardım olur anne babası eşinin ama sürekli sürekli bu ayıp

Sizin maaşınıza müdehale etme gibi bir durumları söz konusu olamaz herhalde.
ne kadar mal düşkünü oluyor Ademoğlu
Peygamberimiz s.a. v boşuna dememiş 1 dağ altını olsa 2 .dağ altını ister Ademoğlu.
6 evi var ve hala krediyle ev alıyor.
bizim bir tanıdık öyle ama onlar yemiyor işin tuhaf kısmı :D

bence çalışmak istiyorsan kredi borcuna destek olmayacağını belirterek başla.
yazık , ailesi eşini düşünmüyor zahar.
başka kardeşler var hak girmesin diyemi ödetiyorlar borcu ?
4 yılda az değil.

Back
X