Evliyim calısmalımıyım?

Çocuğunuz yoksa çalışın tabi. Aldığınız parayı da kendinize hesap açıp biriktirin. Sağlık sorunu, çocuk gibi bir engel yoksa gençken çalışılmalı taraftarıyım.

Anladığım kadarı ile görümcelerinize de kp ev vermiş ve görümceleriniz de o evlerin parasını ödüyor babalarına. Bu durumda sizin de ödemeniz gayet normal. Adam ileride öldüğünde hepsi çocuklarına kalacak zaten.

Mrb hanımlar evliyim esime evlenmeden önce kayınpeder ev hediye etti, kredisiz dediler. neyse bizim evi alıp suan kendi oturdukları evi krediyle almıslar, bizde dügünde yapılan butun borcu odedık onların evinin kredisi ni ödüyoz, kısaca kayınpeder esimi sömürme pesinde esimde iyi niyetli ailesini dusunuyor. Yanlis anlamaayın kayınpeder baya zengin 5, 6 dairesi var. Bende esimin ailesi varken birikim yapamayız. Benim calistigimida alırlar diye mesleğimi yapmıyorum. Esimde gece gündüz yoruyor kendini sagolsun parayı esirgemez elinden geldiği kadar iyi yasayalım istiyor ama ailesinide düşünüyor. Bana calısmam konusunda baskı yapmıyor fakat laf arasında destek olsan ıyı olur diyor. Bende biz birikim yapsak ailen isterse, dedim o da zor zamanda destek olurum geri verirler ailem sonuçta diyince geri vazgeçtim vermezler cünkü. Siz olsanız napardınız calismayıda ısıtıyorum aslında
Çalış sigortan yatsın.Paranı yedırme.Iyıde sız zaten kredı oduyosanız kendınızde ev alıp oderdınız.İnsanların hırslarına ne dıosun.

Yetiştiremiyorsa az yedirecek ailesine. Çalışmayı çok istiyorsanı çalışın ama maaşınızı eşinize söylemeyin . En az yarısını yatırım yapın kendi adınıza.

Sizin kariyerinizle kayinpederin ne alakasi var ki.
Paylasmak istemiyorsaniz paylasmayin maasinizi.
Veya gonulluluk gerektiren kurumlarda calisin, en azindan mesleginizi yPiyor olursunuz

Mrb hanımlar evliyim esime evlenmeden önce kayınpeder ev hediye etti, kredisiz dediler. neyse bizim evi alıp suan kendi oturdukları evi krediyle almıslar, bizde dügünde yapılan butun borcu odedık onların evinin kredisi ni ödüyoz, kısaca kayınpeder esimi sömürme pesinde esimde iyi niyetli ailesini dusunuyor. Yanlis anlamaayın kayınpeder baya zengin 5, 6 dairesi var. Bende esimin ailesi varken birikim yapamayız. Benim calistigimida alırlar diye mesleğimi yapmıyorum. Esimde gece gündüz yoruyor kendini sagolsun parayı esirgemez elinden geldiği kadar iyi yasayalım istiyor ama ailesinide düşünüyor. Bana calısmam konusunda baskı yapmıyor fakat laf arasında destek olsan ıyı olur diyor. Bende biz birikim yapsak ailen isterse, dedim o da zor zamanda destek olurum geri verirler ailem sonuçta diyince geri vazgeçtim vermezler cünkü. Siz olsanız napardınız calismayıda ısıtıyorum aslında
O kayınpeder ne zekiymiş ya
Adını size ev vermiş koymuş alttan zaten parasını ödetiyor size
Üstüne her şey kendilerinin üstüne olmuş

Çalışın veya çalışmayın diyemem ama zırnık koklatmayın onlara
Belli bir süre işe girmeyin ne eşinizi ne ailesini sizin çalışıp para getirmenize alıştırmayın

Yalnız diğer yorumları okuyunca konuya bakışım değişti
Evde bedava oturduğunuz halde 700 lira verin denmesine mi bu kadar olay çıkarıyorsunuz
Küçük yerde bile bu paradan çok daha fazla kira isteyen ev sahipleri var hatırlatayım

Back
X