Evliyim çocuğum olacak ve esim istemiyor. Bosanmak istiyor. Cocuga tek bakamam ne yapmaliyim:(

Ezgiii78

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
32
1
1
28
Öncelikle merhaba, ben zor bi süreçten geçiyorum ve dertlesecek kimsem yok. Ailemin derdi yeterince var bende yük olmak istemiyorum. Lütfen sizler yardımcı olur musunuz? Ben 23 yaşındayım ve hamileyim 12 haftalık eşim benden ayrılmak istiyor çocuğuda istemiyor. Çok gözü dışarda sorumsuz hoppa biri. Ben ailemin yanına gelmek zorunda kaldım. Ailemin maddi durumu pek iyi değil. Çok üzülüyorum. Ve hamileligimde kötü geçiyor sürekli hastaneye yatmak zorunda kalıyorum sigortamda yok. Eşimden yardım istiyorum sonuçta ikimizinde çocuğu ama beni engelledi. Bu durumda ne yapmam gerek yasal yollarla mesela çok üzgünüm mutsuzum fikirlerinize çok ihtiyacım var. Teşekkürler

Tamam davayı açsın, alabildiğiniz kadar nafaka tazminat alın. Gerekirse altınlar için dava açın. Sonra çalışmaya başlayıp kendi hayatınızı kurun. Bu adamla boşamasa ne yani zaten hayırlı biri değilmiş.

O değil de eşiniz ne zamandır sorumsuz hoppa?

Öncelikle merhaba, ben zor bi süreçten geçiyorum ve dertlesecek kimsem yok. Ailemin derdi yeterince var bende yük olmak istemiyorum. Lütfen sizler yardımcı olur musunuz? Ben 23 yaşındayım ve hamileyim 12 haftalık eşim benden ayrılmak istiyor çocuğuda istemiyor. Çok gözü dışarda sorumsuz hoppa biri. Ben ailemin yanına gelmek zorunda kaldım. Ailemin maddi durumu pek iyi değil. Çok üzülüyorum. Ve hamileligimde kötü geçiyor sürekli hastaneye yatmak zorunda kalıyorum sigortamda yok. Eşimden yardım istiyorum sonuçta ikimizinde çocuğu ama beni engelledi. Bu durumda ne yapmam gerek yasal yollarla mesela çok üzgünüm mutsuzum fikirlerinize çok ihtiyacım var. Teşekkürler
Devlet hastanesinde analık hakkından yararlanabilirsin sigortası olmayanlar ücretsiz yararlanıyor, onun dışında da boşanırsan da sosyal yardımlaşma kurumlarına başvur şahsi olarak hamile olduğunu da söyle, elbetteki rızkı verir Allah. Bebeğinle çok mutlu ol.

Ne kadarlık evlisiniz?Hep böyle miydi?Böyle bir adamı neden baba yaptınız gibi soruları hiç sormayacağım.
Boşanın. Hakkınızı alın. Engelleyince kurtulacağını sanıyor herhalde beyinsiz!

o masum bebeği öldürecek misin ? bakamıcaksan bana ver ben bakarım ciddiyim
Konunun hic bir yerinde bebegin öldürülmesi gibi bir şey yok. Eşim yardim etmiyor, yasal olarak bunu saglamamin yolu var mi diyor konu sahibi.
Niyetiniz güzel belli ki, bu kadar istekliyseniz kurumda bir sürü kimsesiz çocuk var, başvuru yapıp evlat edinebilirsiniz.

Konunun hic bir yerinde bebegin öldürülmesi gibi bir şey yok. Eşim yardim etmiyor, yasal olarak bunu saglamamin yolu var mi diyor konu sahibi.
Niyetiniz güzel belli ki, bu kadar istekliyseniz kurumda bir sürü kimsesiz çocuk var, başvuru yapıp evlat edinebilirsiniz.
başvuru yaptım zaten teşekkürler ben yanlış anlamışım hakkını helal etsin

esinizin annesi ve babasi ile iletisime geçin. bu kadar sorumsuz.bir cocuk.yetistirmeleri onlarin hatasi. çocuk yetistirmeyi basaramamislar, torunlarina destek olsunlar!

Yeni üyelerin ilk mesajlarıyla böyle bomba etkisi yaratan konuları açıp, sonra sırra kadem basmaları da adetten sanırım.
Bu kadar ayrıntıya yazabileceğimiz şeyler sınırlı; çocuğunuzu doğurmaya karar verdiyseniz, boşanın, ailenizin desteği şart, yoksa çalışamazsınız muhtemelen, biri çocuğunuza bakarken siz çalışın, boşanacağınız büyük baştan da nafaka talep edin. Bunun başka yolu var mı?

Devlet hastanesinde analık hakkından yararlanabilirsin sigortası olmayanlar ücretsiz yararlanıyor, onun dışında da boşanırsan da sosyal yardımlaşma kurumlarına başvur şahsi olarak hamile olduğunu da söyle, elbetteki rızkı verir Allah. Bebeğinle çok mutlu ol.
Çok sagol inşallah:(

Yaklaşık 1 senedir evliyiz ve hep bildim bileli böyleydi. Ben istememiştim başlarda ailem hep olsun düzelir dedi eski kafalılık yaptıkları için bende hep görmezden geldim. Ama şimdide bana böyle bir darbe attı. Bide yurt dışında yaşıyor. Çok gözü dışarda biri biz yurtdışından gelirken bile başka biriyle bakılıp wcye gidip numarasını aldı uçakta. O kadar biktim ki aslında ondan ama aileme de yük olmak istemedigim için hep sustum. Şimdi de ayrılmak istiyor bebeğin cinsiyeti kız diye istemiyor aldır diyor hap falan iç diyor

Back
X