- 14 Ağustos 2016
- 1.575
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Yaziklar olsun, bunu da mi duyucaktikBana kavun memelim diyorduöyle iltifatlar ediyorsa şükret bence
Evet ilkinde de oldu, tam toparlandık, 2.oldu. Eşinin fotosunu gördüm, onun da maşallah eli yüzü düzgün, aynı eşim gibi. Bi de bize sorsunlarİlkinde ikincisinde de mi oldu ben bu yüzden 2.ye cesaret edemiyorum. Evli olup arkadaş gibi yaşamak çok zordu. Diğer türlü ilgi alakada sorun yoktu ama hayat bu şekilde de devam etmiyor insan arzulanmak istiyor.
Hahhaha, korkularimi yasamis kadinAslında kimseye açıklama yapmak zorunda değilim ama şöyle bir açıklama yapma gereği duydum ben bu konuyu açtığım zaman zor zamanlar geçiriyordum eşim lohusa sendromu yaşıyordu benden cinsel anlamda uzak duruyordu hatta beni anne olarak görüyordu çocuğumuz olsun diye bakarken birden bu yaşadıklarımız yuvamızın sonu olmasına sebep olacaktı zamanla düzeldi ama bunları yaşayıp düzelmeyen çok yuvalar var. Belki birilerine umut olur.
Bana umut olduAslında kimseye açıklama yapmak zorunda değilim ama şöyle bir açıklama yapma gereği duydum ben bu konuyu açtığım zaman zor zamanlar geçiriyordum eşim lohusa sendromu yaşıyordu benden cinsel anlamda uzak duruyordu hatta beni anne olarak görüyordu çocuğumuz olsun diye bakarken birden bu yaşadıklarımız yuvamızın sonu olmasına sebep olacaktı zamanla düzeldi ama bunları yaşayıp düzelmeyen çok yuvalar var. Belki birilerine umut olur.
Aynen karpuz meme derse var yaaaYaziklar olsun, bunu da mi duyucaktiksen el ogluna bebe buyut o gelsin yok kavun yok karpuz, el oglu iste.
Boşanıcam çatır çatır aşık olup hayatımı yaşıcam demiştimHahhaha, korkularimi yasamis kadinbiz gebelikte basladik dogurunca nolcaz bakalim. Kocamla kanka olursam bosanirim. Cekemem elin adamini kocalik yapmiyosa, zaten lohusa olucam. Ben hak verdim size onca hormonlar cosmus, bebek aglmasi bi yandan bi yandan kavun memeler ozamanlar capkin olmayi dusunmeniz cok normal
2.de düzeldi mi nasıl şimdiEvet ilkinde de oldu, tam toparlandık, 2.oldu. Eşinin fotosunu gördüm, onun da maşallah eli yüzü düzgün, aynı eşim gibi. Bi de bize sorsunlar
Bizimki 5.ay başlamıştı uzak durmayaBana umut oldu
En son büyük kavga ettim, düzeldi. Rahatına da geliyordu öylesi, beni düşünen yoktu.2.de düzeldi mi nasıl şimdi
Zor günlerdi şimdi çocuktan önceki gibi ama onca dönem sabret hiç 2.yi düşünmüyorum
Afrodit gibi karsisinda uzum filan yeyim adami cezbedip toparliyim dicem ama nerde hakikaten giderek memeler kavun karin karpuz ayaklar balonBizimki 5.ay başlamıştı uzak durmaya
Ben de fantazi geceliklerimi cart cart karşısında yırtmıştım senden boşanıcam demiştimEn son büyük kavga ettim, düzeldi. Rahatına da geliyordu öylesi, beni düşünen yoktu.
Hayır canım sakın öyle deme kendine adamlar da haklı falan değil baba olunca sevinçten uçuyorlar amaAfrodit gibi karsisinda uzum filan yeyim adami cezbedip toparliyim dicem ama nerde hakikaten giderek memeler kavun karin karpuz ayaklar balontospik bisey dicem adamlar hakli baktim tipime komik duruyoruz hamileyken. Guzel degiliz sexi degiliz. Onlarda halimize bakip kanka olalim bari diyolar bence. haksiz gormedim.
MSelaHiç olmadığım kadar saygılıyım emin olabilirsiniz. Bu yaptıklarımdan sonra bi yakalanayım derken ne yapmışım acaba onu kestiremedim bak şinciiii
Bu yazdıklarınızı bile görse yeter.Hiç olmadığım kadar saygılıyım emin olabilirsiniz. Bu yaptıklarımdan sonra bi yakalanayım derken ne yapmışım acaba onu kestiremedim bak şinciiii
Bu konu eski o dönem ben neler yaşadım siz biliyor musunuz görse kaç yazar dua etsin o kadar süre sabrettim evliliğimiz kurtulduMSela
Bu yazdıklarınızı bile görse yeter.
Bu konu eski kardeş liseliler gibi zırt zırt aşık olmaya niyetim yok belli bir olgunluğa gelmişim o dönem ki ruh halimle bu konuyu açmışımBence bu kadınlık hormonunuzun fazla çalışması ile alakalı bazı kadınlar sürekli liseli gibi aşık olma durumları yaşamak ister ,
Ama öyle olmamalı tabi , beyninizi mi veya hormonunuzu mu kontrol altına alırsınız oda size kalmış artık
Aynen canım konunun altına link de koydum eski konu hormonların tavan yaptığı dönemde açmışım konuyuSanki metres tuttu konu sahibi, sanki kocasının gözüne soka soka defalarca aldattı, ne abarttınız be.
Biri ile bir şekilde iletişime geçip muhabbete de girmemişsin, bakıyorsun sadece. Sanki kocanın hiç yapmadığı şey.Aynen canım konunun altına link de koydum eski konu hormonların tavan yaptığı dönemde açmışım konuyu
Allah şaşırtmasın evliyken aldatmak mı Allahım yazdıysa bozsun herkese söylerim evliyken sadakat kuralını çiğnemeyin en kötü insan dahi haketmez bunu ayrılın ne yaparsanız yapın diye hep söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?