Evliyim eşimi balıklardan kıskanıyorum 😅

İlkinde ikincisinde de mi oldu ben bu yüzden 2.ye cesaret edemiyorum. Evli olup arkadaş gibi yaşamak çok zordu. Diğer türlü ilgi alakada sorun yoktu ama hayat bu şekilde de devam etmiyor insan arzulanmak istiyor.
Evet ilkinde de oldu, tam toparlandık, 2.oldu. Eşinin fotosunu gördüm, onun da maşallah eli yüzü düzgün, aynı eşim gibi. Bi de bize sorsunlar

Hahhaha, korkularimi yasamis kadin biz gebelikte basladik dogurunca nolcaz bakalim. Kocamla kanka olursam bosanirim. Cekemem elin adamini kocalik yapmiyosa, zaten lohusa olucam. Ben hak verdim size onca hormonlar cosmus, bebek aglmasi bi yandan bi yandan kavun memeler ozamanlar capkin olmayi dusunmeniz cok normal

Bana umut oldu

Boşanıcam çatır çatır aşık olup hayatımı yaşıcam demiştim

Bizimki 5.ay başlamıştı uzak durmaya
Afrodit gibi karsisinda uzum filan yeyim adami cezbedip toparliyim dicem ama nerde hakikaten giderek memeler kavun karin karpuz ayaklar balon tospik bisey dicem adamlar hakli baktim tipime komik duruyoruz hamileyken. Guzel degiliz sexi degiliz. Onlarda halimize bakip kanka olalim bari diyolar bence. haksiz gormedim.

Hayır canım sakın öyle deme kendine adamlar da haklı falan değil baba olunca sevinçten uçuyorlar ama

Hiç olmadığım kadar saygılıyım emin olabilirsiniz. Bu yaptıklarımdan sonra bi yakalanayım derken ne yapmışım acaba onu kestiremedim bak şinciiii
MSela
Hiç olmadığım kadar saygılıyım emin olabilirsiniz. Bu yaptıklarımdan sonra bi yakalanayım derken ne yapmışım acaba onu kestiremedim bak şinciiii
Bu yazdıklarınızı bile görse yeter.

Bence bu kadınlık hormonunuzun fazla çalışması ile alakalı bazı kadınlar sürekli liseli gibi aşık olma durumları yaşamak ister ,
Ama öyle olmamalı tabi , beyninizi mi veya hormonunuzu mu kontrol altına alırsınız oda size kalmış artık

Bu konu eski kardeş liseliler gibi zırt zırt aşık olmaya niyetim yok belli bir olgunluğa gelmişim o dönem ki ruh halimle bu konuyu açmışım

Sanki metres tuttu konu sahibi, sanki kocasının gözüne soka soka defalarca aldattı, ne abarttınız be.

Sanki metres tuttu konu sahibi, sanki kocasının gözüne soka soka defalarca aldattı, ne abarttınız be.
Aynen canım konunun altına link de koydum eski konu hormonların tavan yaptığı dönemde açmışım konuyu

Allah şaşırtmasın evliyken aldatmak mı Allahım yazdıysa bozsun herkese söylerim evliyken sadakat kuralını çiğnemeyin en kötü insan dahi haketmez bunu ayrılın ne yaparsanız yapın diye hep söylerim

Biri ile bir şekilde iletişime geçip muhabbete de girmemişsin, bakıyorsun sadece. Sanki kocanın hiç yapmadığı şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…