- 23 Ocak 2016
- 34.961
- 50.988
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Aynı bizi anlatmışsınızBenim kocam da pek iltifat etmez. Dedimki bi gun yatakta uyumadan once ov beni kocam bi duyim neyimi begeniyosun dedim.adam bi basladi akilli hanim nazik kibar hamarat temiz iyi niyetli guzel demekki adam bunlari begenir olmus, onceden olsa sexi bilmem ne derdi heralde. Evlilikten oluyo bence bu ask guvene sevgiye huzura evrilince vahsi duygular azaliyo adamda e haliyle iltifatlarda azaliyo ben cok takilmiyorum isyeri es dost iyi bisey derse o gun mutlu oluyorum.
Bende bu sira hep bebisten dolayi gunaydin guzel annemiz, napiyo benim minikim filan demesine bozuluyorumAynı bizi anlatmışsınızben de çok takılmıyorum diyeceğim ama takılmışım ki konu açmışım bazen çok takılıyorum
Ne bekarken ne evliyken çapkınım. Vahim bir vakayım sanırım
Böyle balıklardan ben de kıskanırdım eşimi ben sana hak verdim tospik. Hem de iki balık ufff işin zor
Ben bekarken capkindimdi ah ah yaniNe bekarken ne evliyken çapkınım. Vahim bir vakayım sanırım
Bence sen kocana iltifat et bacim
ha ha ha.şu pandemi de çapkın kızlarımız bile duruldu valla.maskenin altında kim görüyor kim tanıyor diye saldık kendimizi bir de.uzun uzun saçımla yüzümle uğraşırdım ama pandemi de bir temizlik topuzu bir de yüz serumu ve beyaz pudrayla yaşayıp gidiyorum aylardır.başlarda maskeler serumlar yapıyordum evdeki zamanı değerlendireyim diye.1 yıla yakındır onları da bıraktımm.tek artık kuaföre gidemediğimden o da saçımı yakamadığından uzadılarBen bekarken capkindimdi ah ah yanievlenince nutkum tutuldu ev is koca yemek bebek geleneksel es ailesi problemleri…aksam eve yolumu sasirmadan donebiliyorsam sukur diyorum simdi. biri yan baksa onu bile farkedemem
anacığımm sen de bir doğursan da sitece rahatlasak.konu beğenmiyorsun başlık beğenmiyorsun kan istiyorsun atraksiyon istiyorsun .nasıl bir konu istiyorsan emret açayımm valla bebek içinBu konunun başlığı neden sürekli değişiyor
Ağam bizle egleniirrBu konunun başlığı neden sürekli değişiyor
Ağam bizle egleniirrKonu geyiğe dönünce, başlıkla cevap veriyor bize galiba
Çok kirmissin amaGenelde yorumlarda cevap verirlerdi
Orijinal bir yöntem
Puanım 8/10
2 puanı çapkın olmasından kırdım
Ediyorum bacım ediyorum yakışıklım diyorum neler diyorum eskisi gibi romantiklik yok şöyle allu pullu sözler söylesin diyorum yok çiçek alır hakkını yiyemem orkide dedim orkide deposuna gidip resim attı seç beğen hangisi diyeBence sen kocana iltifat et bacimadam baliksa en alasini tutmus getirmis, hemde iki tane
niloya ne zamandır arkadaşım.hiç çapkın bir kadın olarak gözümde canlanamadı .cıksss olmuyor niloyaÇok kirmissin amaYa arkadaş başlığı yanlış koymuş, yoksa soyledigi/istediği çapkınlık değil. Yorumlarda vermiştir illaki de, bir de konu eski, hortlamis bir şekilde. Okuyan gelince arı misali(bak konu sahibi size cicek dedim burada) değiştirerek cevap verdi. Sonraki değişiklik geyik zannımca artık
Şöyle ki bu konuyu açtığımdaki kafam nasılmış ben de anlamadımAğam bizle egleniirrKonu geyiğe dönünce, başlıkla cevap veriyor bize galiba
Allah razı olsun kardeşimGenelde yorumlarda cevap verirlerdi
Orijinal bir yöntem
Puanım 8/10
2 puanı çapkın olmasından kırdım
Ah ah bir bilseniz o balıklardan ben ne çekiyorumBöyle balıklardan ben de kıskanırdım eşimi ben sana hak verdim tospik. Hem de iki balık ufff işin zor
niloya ne zamandır arkadaşım.hiç çapkın bir kadın olarak gözümde canlanamadı .cıksss olmuyor niloya
adam tutsun sen de sat.valla koca koca balıklar iyi para getirir kurtulursun pişirmekten deAh ah bir bilseniz o balıklardan ben ne çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?