- 23 Ocak 2016
- 34.437
- 50.384
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
İzin varsa rütükten daha değişecekBu konunun başlığı neden sürekli değişiyor
Bunun sonu mapus damı gibi hissediyorumİzin varsa rütükten daha değişecek
Yok satmaz dağıtıyor o balıklar toplamda 700 tl ye tekabül ediyor ama satmadıadam tutsun sen de sat.valla koca koca balıklar iyi para getirir kurtulursun pişirmekten de
Bunun sonu mapus damı gibi hissediyorum
bak işteeee. böyle adamlar yüzünden fakir kaldık ya.Yok satmaz dağıtıyor o balıklar toplamda 700 tl ye tekabül ediyor ama satmadı
Bana kavun memelim diyorduBende bu sira hep bebisten dolayi gunaydin guzel annemiz, napiyo benim minikim filan demesine bozuluyorumannemiz annemiz cocukla beraber beni hic gormez oldu simdilik tamam ama devaminda hep anne gorucekse beni isimiz var. buna bende takilicam gibi ilerleyen zamanlarda. Ama desemki senin annen degilim ben kocaman adam nerden annenim diye uzatmaz heralde insallah uzatmaz
Hiç olmadığım kadar saygılıyım emin olabilirsiniz. Bu yaptıklarımdan sonra bi yakalanayım derken ne yapmışım acaba onu kestiremedim bak şinciiiiEvlilikleri de ilişkileri de bu "geçici hevesler"mahvediyor.heyecan istiyorsaniz bu yaptıklarınızdan sonra eşinize bı yakalanin.adrenalin tavan yapar.kocaniz sizin gibi düşünüyor olsa ne hissedersiniz Allah için evlilik yapıyorsanız bu kuruma saygı duyun.
ben gidiyorum bu konudan.+18 e evrilmek üzere sankim
kendini bambaşka biri olarak lanse etti bdv de.artık üstüne de yapıştı inandıramaz da kimseyiKonu başlığını görünce dedim ki NİLOYA BİZİMLE EĞLENİYY
Aman yarabbim diyorum. Bir başlık neler etti böyleHiç olmadığım kadar saygılıyım emin olabilirsiniz. Bu yaptıklarımdan sonra bi yakalanayım derken ne yapmışım acaba onu kestiremedim bak şinciiii
İsteyen inansın istemeyen inanmasınkendini bambaşka biri olarak lanse etti bdv de.artık üstüne de yapıştı inandıramaz da kimseyi
Ben de bilmiyorum inan kiTospik hanımcım bişey sorabilir miyim? Niye eski konularınız hortluyor sizin bu 2 gündür?
Ha ha 3.kez taşınırsa şaşma +18 e taşınabilir yani konuya memeden girdikben gidiyorum bu konudan.+18 e evrilmek üzere sankim
Bizde de buna benzer bir durum oldu, 2.çocuk 3 yaşında. Anca toparlandık. Bi daha çocuk düşünmüyorum ben. Boşanırız artık heralde bi daha aynı şeyleri yaşarsak. Burama kadar geldi.Aslında kimseye açıklama yapmak zorunda değilim ama şöyle bir açıklama yapma gereği duydum ben bu konuyu açtığım zaman zor zamanlar geçiriyordum eşim lohusa sendromu yaşıyordu benden cinsel anlamda uzak duruyordu hatta beni anne olarak görüyordu çocuğumuz olsun diye bakarken birden bu yaşadıklarımız yuvamızın sonu olmasına sebep olacaktı zamanla düzeldi ama bunları yaşayıp düzelmeyen çok yuvalar var. Belki birilerine umut olur.
İlkinde ikincisinde de mi oldu ben bu yüzden 2.ye cesaret edemiyorum. Evli olup arkadaş gibi yaşamak çok zordu. Diğer türlü ilgi alakada sorun yoktu ama hayat bu şekilde de devam etmiyor insan arzulanmak istiyor.Bizde de buna benzer bir durum oldu, 2.çocuk 3 yaşında. Anca toparlandık. Bi daha çocuk düşünmüyorum ben. Boşanırız artık heralde bi daha aynı şeyleri yaşarsak. Burama kadar geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?