Evliyim eşimi balıklardan kıskanıyorum 😅

Bana kavun memelim diyordu öyle iltifatlar ediyorsa şükret bence

Hiç olmadığım kadar saygılıyım emin olabilirsiniz. Bu yaptıklarımdan sonra bi yakalanayım derken ne yapmışım acaba onu kestiremedim bak şinciiii

Aslında kimseye açıklama yapmak zorunda değilim ama şöyle bir açıklama yapma gereği duydum ben bu konuyu açtığım zaman zor zamanlar geçiriyordum eşim lohusa sendromu yaşıyordu benden cinsel anlamda uzak duruyordu hatta beni anne olarak görüyordu çocuğumuz olsun diye bakarken birden bu yaşadıklarımız yuvamızın sonu olmasına sebep olacaktı zamanla düzeldi ama bunları yaşayıp düzelmeyen çok yuvalar var. Belki birilerine umut olur.

Bizde de buna benzer bir durum oldu, 2.çocuk 3 yaşında. Anca toparlandık. Bi daha çocuk düşünmüyorum ben. Boşanırız artık heralde bi daha aynı şeyleri yaşarsak. Burama kadar geldi.

Bizde de buna benzer bir durum oldu, 2.çocuk 3 yaşında. Anca toparlandık. Bi daha çocuk düşünmüyorum ben. Boşanırız artık heralde bi daha aynı şeyleri yaşarsak. Burama kadar geldi.
İlkinde ikincisinde de mi oldu ben bu yüzden 2.ye cesaret edemiyorum. Evli olup arkadaş gibi yaşamak çok zordu. Diğer türlü ilgi alakada sorun yoktu ama hayat bu şekilde de devam etmiyor insan arzulanmak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…