- 3 Mart 2013
- 1.544
- 3.666
- 333
- 33
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Bunları yapabilen var mı gerçekten yaEsinize iltifat eder misiniz?
Esinize evde disarda ozel yemek hazirlar misiniz?
Esinize guler yuz gosterir misiniz?
Esinize sokulup sarilip onu mutlu edermisiniz?
Esinize bazen usul usul bazen cekici oldugunu hissettirecek bakislar atar misiniz?
Esinize gunun yorgunlugunu atmasi icin masaj yapar misiniz?
Esinizle birlikte hobilerinizi yapar misiniz?
Esinizle gece hayatiniza renk katacak seyleri konustunuz mu?
Esinizi heyecanlandiracak seyleri biliyor musunuz?
Esinizle muhabbet eder misiniz?
Esinize saygi duyar misiniz?
Kocanizi heyecanlandirabiliyor musunuz?
Her seyi kocanizdan mi beklersiniz?
Kocanizin heyecanlanmasi icin ne yaptiniz?
Balığa gidiyor derken, ne balığı? Balıkçı mı? Hobi mi? Balığa gidiyorsa ne oluyor?Yargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin
Kani kaynıyor nasıl otursun ayol sakin ol fırlama hemen ezerlerotur oturdugun yerdr baska derdin mi yok. bisey deyim bunlar gelip gecici. gizel giden evliligini bozma sukur edin azicik insanlarin ne sorunlari var senim derdin capkinlik sonuc rezil oldugunla kalirdin erkegin capkinina bise olmaz erkek derler ama kadinina. arrk dusun ne derler kendin bilirsin insan hayatini maf edermis kendin edr kendin bulursun
Esinize iltifat eder misiniz?
Esinize evde disarda ozel yemek hazirlar misiniz?
Esinize guler yuz gosterir misiniz?
Esinize sokulup sarilip onu mutlu edermisiniz?
Esinize bazen usul usul bazen cekici oldugunu hissettirecek bakislar atar misiniz?
Esinize gunun yorgunlugunu atmasi icin masaj yapar misiniz?
Esinizle birlikte hobilerinizi yapar misiniz?
Esinizle gece hayatiniza renk katacak seyleri konustunuz mu?
Esinizi heyecanlandiracak seyleri biliyor musunuz?
Esinizle muhabbet eder misiniz?
Esinize saygi duyar misiniz?
Kocanizi heyecanlandirabiliyor musunuz?
Her seyi kocanizdan mi beklersiniz?
Kocanizin heyecanlanmasi icin ne yaptiniz?
Balığa gidiyorsa haketmiş bunuYargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin
Düşünce yoluyla da aldatma olduğu yönündeki fikrinize katılmıyorum.Bu eksikliği eşinle gidermelisin başka arayışlarla değil unutmayın ki aldatmak düşünceyle de olur
bu ne bicim uslub.. arkadasimi o zaman konu acma seni uyariyorzKani kaynıyor nasıl otursun ayol sakin ol fırlama hemen ezerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?