Ablası unfılucer tarikatçıÇok sık gelmiyordu ama ülke ülke geziyordunuzzz ok.
Konu sahibine özel açtırmışlarMedreseler kapatılmadı mı abi
Allah rızası için beni etiketle. Bak 7-24 yan sekmede bura açık gene cafcaflı konuyu kaçırmışım.
Bide ailesi tarikatlara karşı ama zorla medreseye yolluyorlar. Sjsjsjjsjs. Aynen aynenTarikatci oglu ama dovme yaptiriyor, dini nikahla ulke ulke geziyorsunuz ama sonunda baskasiyla evlendiriliyorsunuz.
Anladim.
Eskiden Samanyolu vardi, orada guzel bir ibretlik olurmus.
Tamam sana özel açıcam ama kuralları bilmiyorum, fake konudan banlanır mıyım Veya hangi bölüme açmalıyım?
Eskiler bizi bilgilendirsinİlk defa bölüm kurallarını az önce senin için okudum. Senaryo yazmak yasaktır yazmıyordu.Aslında şey olsa komik olurdu. Oyun oynanıyor ya. Biri seneryonun başını yazar diğer üyelerde senaryonun devamını. Zehir gibi kadınlar var acayip okunur gibime geldi. Yapıldı mı acaba?
Laikatak yükleniyor…Konu sahibine özel açtırmışlar
Evet kuzumCanımcım doğum yaptın mı?
İlk defa bölüm kurallarını az önce senin için okudum. Senaryo yazmak yasaktır yazmıyordu.Aslında şey olsa komik olurdu. Oyun oynanıyor ya. Biri seneryonun başını yazar diğer üyelerde senaryonun devamını. Zehir gibi kadınlar var acayip okunur gibime geldi. Yapıldı mı acaba?
Oyun bolumunde konu acip istediginiz uyeleri çağırabilirsiniz.Eskiler bizi bilgilendirsinO benim de aklıma geldi, hani çocukken kim kiminle nerde oynardık ya onun gibi hikaye birleştirme de komik olabilir, aynı konu sahibinin konusu gibi Bol reytingli günler bizi bekliyor sanırım dsdhsa
Bak hele bak nası da resmi konuşuyor dsdsha. Pışşııık sen gelmiyosunOyun bolumunde konu acip istediginiz uyeleri çağırabilirsiniz.
YaaEvet kuzum
Ahshdh Sayin Zerrin Iffet... ahshdBak hele bak nası da resmi konuşuyor dsdsha. Pışşııık sen gelmiyosun
Tevhid-i Tedrisat'ın hükmü yok mu artık.Laikatak yükleniyor…
Hiç ağzına yakışmıyor. Neyse bol reyting alan konuları da öğrenmem lazım sen bilirsin, bi ara sorarımAhshdh Sayin Zerrin Iffet... ahshd
Konuyu yazarken noktalama işaretlerine bu kadar dikkat etmemişsin cevapları da kopyala yapıştır yaptığına göre küçük bir trolle başbaşayızmerhaba dini nikah ta kadınlar boşanamaz
Yani adam ‘boş ol’ ya da benzeri bir laf ettiğinde nikâh düşüyor. Kadın ayrılmak isterse ise ya kocası kabul edecek ya da ‘hul’ yoluna gidip mehri iade edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?