evliyim eski nişanlıma kaçmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam sana özel açıcam ama kuralları bilmiyorum, fake konudan banlanır mıyım Veya hangi bölüme açmalıyım?

İlk defa bölüm kurallarını az önce senin için okudum. Senaryo yazmak yasaktır yazmıyordu. Aslında şey olsa komik olurdu. Oyun oynanıyor ya. Biri seneryonun başını yazar diğer üyelerde senaryonun devamını. Zehir gibi kadınlar var acayip okunur gibime geldi. Yapıldı mı acaba?

Eskiler bizi bilgilendirsin O benim de aklıma geldi, hani çocukken kim kiminle nerde oynardık ya onun gibi hikaye birleştirme de komik olabilir, aynı konu sahibinin konusu gibi Bol reytingli günler bizi bekliyor sanırım dsdhsa

Baba dindar diye eski esi (nisanli?) istemiyor ama medrese medrese geziyor? Nerenin medresesi bu hristiyanliga kabul ve yasatma derneginin mi?

Jsjsjsj daha sacma cok az sey duydum.

Oyun bolumunde konu acip istediginiz uyeleri çağırabilirsiniz.

Konuyu yazarken noktalama işaretlerine bu kadar dikkat etmemişsin cevapları da kopyala yapıştır yaptığına göre küçük bir trolle başbaşayız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…