Aynı durumda olsam söylerdim. Eşime eski sevgilisi vs yazsa kendim öğrenmek yerine ondan öğrenmeyi beklerim. Belki ilerleyen zamanlarda eşiniz öğrenirse neden söylemedin sakladın durumu olabilir.Eski sevgilimle ayrıldıktan bir kaç ay sonra eşimle tanıştım ve çok severek evlendim. Üç yıldır evliyiz çok şükür herşey yolunda gidiyor. Ama eski sevgilimin attığı mesajları görünce keyfim çok kaçtı açıkçası. Her yerden engellediğim için onun attığı mesajlar spam kutusuna düşmüş, dün farkettim ben de. Üç dört kere belli aralıklarla (beş altı ay aralıklarla) telefonu açar mısın diye yazmış. Büyük ihtimalle beni aramaya çalıştı ama engelli olduğu için arama gitmedi. Eşimi çok seviyorum bana olan güvenini kırmaktan çok korkuyorum. Bu durumu ona söylemelimiyim? Neden evli olduğumu bildiği halde yazmaya devam ediyor?
Geçen ay yazmış, mesajları gördükten sonra belalı olabileceğini düşünmeye başladım açıkçası.En son ne zaman yazmış ? Size ulaşma veya zarar verme ihtimali yoksa söylemeyin, ama belalı biriyse dürüstçe konuşabilirsiniz.
Her yerden engelli zatenHiçbir cevap verme engelle. Eşine de bir şey deme. Bu dingilin sana ulaşabileceği bütün yolları kapat
Ne yazmış peki?Geçen ay yazmış, mesajları gördükten sonra belalı olabileceğini düşünmeye başladım açıkçası.
Numaranı değiştir . En temizi.Eski sevgilimle ayrıldıktan bir kaç ay sonra eşimle tanıştım ve çok severek evlendim. Üç yıldır evliyiz çok şükür herşey yolunda gidiyor. Ama eski sevgilimin attığı mesajları görünce keyfim çok kaçtı açıkçası. Her yerden engellediğim için onun attığı mesajlar spam kutusuna düşmüş, dün farkettim ben de. Üç dört kere belli aralıklarla (beş altı ay aralıklarla) telefonu açar mısın diye yazmış. Büyük ihtimalle beni aramaya çalıştı ama engelli olduğu için arama gitmedi. Eşimi çok seviyorum bana olan güvenini kırmaktan çok korkuyorum. Bu durumu ona söylemelimiyim? Neden evli olduğumu bildiği halde yazmaya devam ediyor?
Zaten açar mısın telefonu yazmış başka hiç bir şey yokNe yazmış peki?
Bence eşinize söyleyin ve numaranızı değiştirinEski sevgilimle ayrıldıktan bir kaç ay sonra eşimle tanıştım ve çok severek evlendim. Üç yıldır evliyiz çok şükür herşey yolunda gidiyor. Ama eski sevgilimin attığı mesajları görünce keyfim çok kaçtı açıkçası. Her yerden engellediğim için onun attığı mesajlar spam kutusuna düşmüş, dün farkettim ben de. Üç dört kere belli aralıklarla (beş altı ay aralıklarla) telefonu açar mısın diye yazmış. Büyük ihtimalle beni aramaya çalıştı ama engelli olduğu için arama gitmedi. Eşimi çok seviyorum bana olan güvenini kırmaktan çok korkuyorum. Bu durumu ona söylemelimiyim? Neden evli olduğumu bildiği halde yazmaya devam ediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?