- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
-
Öyle olduğunu bende biliyorum ama olana ve ölene çare olmuyor mantıken toplumsal bakarsan aynen öylee sizin düşündüğünüz gibi.. Ama maleesefff işin içine duygular girince kör oluyor mantık devre dışı kalıyor ama diyorsun geri dönemiyorsun tıpkı kaza yapanların dönmek isteyip geri dönemediği gibi
Şaşkınlık, merak, acaba gerçek mi die bir başladım hâlâ okuyorum :)Bu arada 126 kisi konuyu okuyor
sanırsın ki şimdiye kadar aldatma evliyken ilişki yaşama hiç olmamışta bunlar burada ilk kez konuşuluyorBen şunu anlayamıyorum neden normal birşeymiş gibi bu tarz konular buralarda anlatılır sürekli...
Birçok genç kızlarımızda okuyor buraları...
Normalleştiriliyor resmen bu tarz yaşamlar...
Evli biriyken başka evli biriyle olmak için yeterince aklınız varmış zaten konu sahibesi hanımefendi... Bundan sonrası içinde eminim buradaki pek çok kişiden daha zehir gibi çalışır aklınız...
adam salak mı sevişmediği kadının nasıl hamile bıraktığını sorgulamasın:))
adam masum değil elbette ama kadın affetmiş. süresi var aldatılmayı mahkemede sebep olarak göstermenin.
Sizin o dediginiz yani kadın kadının düşmanı lafını konu sahibi evli sevgilisinin karısına yapıyor. Biraz idrakNe kadar ağır yorumlar var ya kadın zaten pişmanım diyo kadın kadının düşmanı resmen taşlamadığınız kalmış bir.
Ortada masum bir bebek var herşeyden önce.
Bi fikrim yok sizi de kınamıcam küfür edip hakaret de etmicem çünkü HAYAT BU KINADIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZMİŞ İNSAN
Allah yardımcınız olsun inşallah.
Siz anca dalgaya alin zaten sizde o gelinlerdenseniz demekki zorunuza gitti herhaldee
sağol tavsiyelerin içinaklı başında hiç kimse kendini bu duruma düşürmez.
cahilliğini özlü sözlerle kapatmaya çalışacağına yarın bir sağlık ocağına git korunma yöntemlerini öğren.
Bu böyle sizin dediğiniz gibi bir anlık bir mesele değil Öyle uzaktan atıp tutmasi konuşması da kolaydır herzaman Yılların birikimi. İcimde ölen biri O da bende birbimizi bulduğumuz için dua eden insanlarız Herkes birini bulur bu hayatta Birbirini bulmak çok az insana nasip olur Ha ben bunlari yaşıyorum çocuğumu unutuyor değilim ayrıcaevet duygular... hmmm tam olarak hangisi? bu ne duygu arsızlığı yahu.
daha yeni kocanızın koynundaydınız.
ne ara o evlilik fiilen bitti, kağıda geçti.
üstüne yenisine aşık oldunuz.
sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyeyim de mi demediniz?
yoğurtta değil ki adam, evli yahu evli.
duygu demişken bir de annesiniz sanırım.
nefret ederim bir kadını anneliğinden vuranlardan ama annelik duygunuz, çocuğunuz için evlilik devam ettirecek kadar yogunken, evli adamın koynuna girmemeye yetmiyor mu?
ama duygular...
siz boşanırken yada çocugu aldırırken yada yalan söylerken, yetiştirdiğiniz çocuktan utanmıyor musunuz?
tek duygu şehvet mi?
nerede kaldı sadakat, sevgi, saygı, utanma, dürüstlük?
kaza falan denmez buna.
kendinizi böyle rahatlatıyorsanız boşa.
anlatmak istediğim o şekilde yapılmalı değil. Evet yaptığı yanlış ama az çok ne hissettiğini biliyorum. Kadın beğenilmek ister ve en savunmasız zamanında gelmiş bu başına bu durum.
İdrak edebiliyorum çok şükür buradaki bir sürü insandan yardım isteyen bi bayanı taşlamaktan farksız bırakanlar için genel yazdım ben herkesin kendi düşüncesi kendi hayatı ama bi çıkar yol için konu açan birine bu denli ağır yüklenilmesi fazlası ile abes geldi bana.Sizin o dediginiz yani kadın kadının düşmanı lafını konu sahibi evli sevgilisinin karısına yapıyor. Biraz idrak
Sanaa pessss birine ahlak dersi verenler en ahlaksizlar çıkarmış geneldee biri ne kadar ahlaktan bahsediyorsa o kadar ahlaksizdir ben çaresizim ama hoş siz ne anlarsiniz ki anca ahlak dersi verirsinizpeesss
sızın adınıza ben utandım
sağol tavsiyelerin için
Bu böyle sizin dediğiniz gibi bir anlık bir mesele değil Öyle uzaktan atıp tutmasi konuşması da kolaydır herzaman Yılların birikimi. İcimde ölen biri O da bende birbimizi bulduğumuz için dua eden insanlarız Herkes birini bulur bu hayatta Birbirini bulmak çok az insana nasip olur Ha ben bunlari yaşıyorum çocuğumu unutuyor değilim ayrıca
Şu tarafa, ben arkadan temizliyorumNe tarafa kusuyoruz
Tamam sen cikar yol göster o zaman?İdrak edebiliyorum çok şükür buradaki bir sürü insandan yardım isteyen bi bayanı taşlamaktan farksız bırakanlar için genel yazdım ben herkesin kendi düşüncesi kendi hayatı ama bi çıkar yol için konu açan birine bu denli ağır yüklenilmesi fazlası ile abes geldi bana.
sağol tavsiyelerin için
Bu böyle sizin dediğiniz gibi bir anlık bir mesele değil Öyle uzaktan atıp tutmasi konuşması da kolaydır herzaman Yılların birikimi. İcimde ölen biri O da bende birbimizi bulduğumuz için dua eden insanlarız Herkes birini bulur bu hayatta Birbirini bulmak çok az insana nasip olur Ha ben bunlari yaşıyorum çocuğumu unutuyor değilim ayrıca
Onunda esiyle baya sorunlari var ayri gibi yasıyorlar o istiyor hatta şüphelendiğimi söyleyince keşke olsa diyordu ailesi beni biliyor babasi annesi beni sahipleniyorlar beni istiyorlar bir bakıma ama olacaksada böyle olmasini istemezdim ikimizde boşanıp öyle evlenecektik
Gelinlerininde onlari saydiği
Gelinlerinde onlari saydığı söylenemez evlendi evleneli oğullarinin evine rahatça gidememiş bir anne baba onlara büyü yapan bir gelin kim kime layiktir orasini Allah bilir onlar beni taniyor babasi benide biliyor evli olduğumu herkes herşeyin farkinda siz rahat olun sadece Yanlış olan evliyken böyle duruma girmemdi Bunu kabul ediyorum şuan çaresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?