- 3 Şubat 2017
- 943
- 2.013
- 113
- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
-
Kadına bakın yahu istek şarkı yolluyor laf yetiştiriyorHatasız kul olmaz Orhan Gencebayın şarkısını dinleyin size en güzel cevap Mutluluk anlayıştır hatalarıyla kabul etmektir birini ailemiz hep öyle yapar ya oyüzden vazgeçemeyiz ailemizzzden
Tamam da böyle demekle elinize ne geçiyor Ben basit bir hata olduğunu söylemedim yeterince eziliyorum altinda ölüyorum hatta ama çare olmuyor bütün bunlar sadece daha fazla acı çekiyorum sizde bunu istiyorsunuz vurun kahpeye değil mi sadece bu çözüm üretmek yerine yangına körükle gitmeyi seçiyorsunuz Beni anlayan var onlar sayesinde enazindan yolumu biraz olsun görebiliyorum dikenler olsa daAtasözleri, deyimler ve şarkılarını dışında gerçek bir dünya var hanımefendi, siz , sevgiliniz, igrenclikleriniz bu kadar basit bir hata değil! Ama siz gayet piskinsiniz maşallah!
Abla konu fake sanırım yukarda ablalar çıkartmışlar.bebeğin babasının haberi yoktu önce sonra ailesine kadar öğrendi yani bi tutarsızlık varKadına bakın yahu istek şarkı yolluyor laf yetiştiriyor
Bir cana kıyacaksınız farkındamısınz???
Kıyamasan doğursanız bile çocuğunuzun yüzüne sen zina san olmasın diyebilecekmisinz ?????
Azıcık yüzü kızarır insanın azıcık
Kesin sebnem ferahin gitaristinden etkilendi metin turkcan bak istersen habereYalanlara bak ya.
Bugun ogrendi demek haberi yok.
Yalan sayfa baslaronda o da istiyor dogur diyor yazdı 40 kereBugün öğrendim onun haberi yok daha
Ne çözümü yahu ne yol göstermesi, öz kardeşim olsanız suratınıza tükürür muhattap olmam böyle birşeyi yaşayan kişiyle. İnşallah bu yaptığınızın bedelini bu dünyada da ödersiniz! Çocuğunuza ve aldatılan kadına ve varsa da onun çocuklarına yaptığınızın bedelini ödeyin de mutlu olun bakalım o birbirinizi bulduğunuz için şükrettiğiniz sevgilinizle.Tamam da böyle demekle elinize ne geçiyor Ben basit bir hata olduğunu söylemedim yeterince eziliyorum altinda ölüyorum hatta ama çare olmuyor bütün bunlar sadece daha fazla acı çekiyorum sizde bunu istiyorsunuz vurun kahpeye değil mi sadece bu çözüm üretmek yerine yangına körükle gitmeyi seçiyorsunuz Beni anlayan var onlar sayesinde enazindan yolumu biraz olsun görebiliyorum dikenler olsa da
İşte biz buna Kk olarak yazın yediğin hurmalar kışın ... da tırmalar diyoruzTamam da böyle demekle elinize ne geçiyor Ben basit bir hata olduğunu söylemedim yeterince eziliyorum altinda ölüyorum hatta ama çare olmuyor bütün bunlar sadece daha fazla acı çekiyorum sizde bunu istiyorsunuz vurun kahpeye değil mi sadece bu çözüm üretmek yerine yangına körükle gitmeyi seçiyorsunuz Beni anlayan var onlar sayesinde enazindan yolumu biraz olsun görebiliyorum dikenler olsa da
Her türlü ahlaksızlığı yapan, evliyken başkasından çocuk doğuran, bekarken evli adamdan çocuk doğuran, evli adamla beraber kadınların en sevdiğim cümlelerini listeliyorum:Çok şüküt kendi ayaklarimin üzerinde durabiliyorum çalişiyorum bir işim var!! Kimsenin sırtına binmek gibi bir derdim de yok Beni bir ben bilirim bir Allah bana bir ben lazımım birde Anlayan !!! Herkes kendi tarafından anlıyor nasılsa Ahlak dersi de vermesin kimse zira neyin ne olduğunu biliyorum şaşar beşer kullarız malesef iyi bir örnek değilim kötü bir örneğim bunun farkındayım
en onemlısını unutmussunuzHer türlü ahlaksızlığı yapan, evliyken başkasından çocuk doğuran, bekarken evli adamdan çocuk doğuran, evli adamla beraber kadınların en sevdiğim cümlelerini listeliyorum:
BENİ BİLEN BİLİR.
HERKES KALBİNİN EKMEĞİNİ YER.
HERKES GİDER BEN YARIN KARAKTERİMLE YOLUMA DEVAM EDERİM.
GÖNLÜMÜ BİLEN BİLİR.
KİMSEDEN AHLAK DERSİ ALMAYA İHTİYACIM YOK.
Seç beğen al.
Elimden gelse 1 cocuk daha yapmak istiyorum. Sevgiliminden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?