Evliyim evli birinden hamile kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

birde sakın kınamayın, başınıza gelir; bende zamanında kınadım başıma geldi kısmı var bende ona bayılıyorum

Selam eşimi kaynımla aldatıyorum yargılamazsanız sevinirim

birde sakın kınamayın, başınıza gelir; bende zamanında kınadım başıma geldi kısmı var bende ona bayılıyorum
Sanki ayağım kaydı, düştüm benzeri elimizde olayan bir durummuş gibi... Elalemin kocasıyla sevişmek kazara oluyor sanki. Niye başımıza gelsin yahu? Basbağı sapık ve ahlaksızsınız yani, biz değiliz, o yüzden gelmez, net.
Selam eşimi kaynımla aldatıyorum yargılamazsanız sevinirim
Yok ya ne münasebet yargılamak filan. Aynı anda hem görümcenizle hem kaynınızla aldatsaydınız, bir ihtimal yargılayabilirdim ama diğer türlüsü hepimizin başına gelebilen, günlük, olağan hadiseler. Sorun yok, devam.

Eşlerinizden boşanıp evlenin doğru olan şu an bu gözüküyor

kocasından sevgi görmemeyi aldatmaya neden sayan bir kadının anneliği de şüphelidir gözümde. gönlün başkasına kaydıysa önce boşan sonra ne yaparsan yap.

ah senin sacini elimde nasil bir o yana bir bu yana nasil savurum hayalini arzununu bilemezsin ..

Ahlak dersi vermeye geldim

Verdim gidiyorum.

Esiniz sizi aldatmis, ve siz intikam almak icin bi nevi, ayni hatayi yapmissiniz. Aslinda bu durumda sadece kendinize olan degerinizi ve syginizi hic saymissiniz. Simdi esinizden bir farkiniz kalmadi, ustune hamile kaldiniz. Ne denilir bilmiyorum, kinamiyorum asla, ama önemli olan DUSUNCEDE BILE aldatmamaktir, bunu herkes basaramiyor malesef.

Vay be. Eski kocanıza ne ders vermişsiniz gerçekten..helal olsun..
O babalık davası açıldığında 16 yaşında ergen çocuklarınıza evlilik birliği icinde babaları farklı olan kardeşi nasıl açıklayacaksınız?
Çocuklara harika bir gelecek bıraktınız.
Tebrikler.

Ah canım benim, peçete getirin gözyaşlarımı sileyim

Ben bunların bosanamadigina, aile baskısına falan da inanmıyorum. Ya ne ailem karışır, ne kocam, yine de arkadaşım olan bir erkekle bile düzenli olarak ayda 2-3 kere falan görüşemem.
Gizli saklı da Görüşemem..yakalanirim bir kere.
Hele de adamdan çocuk yapacak kadar?
Bu kadar özgür olan kadın boşanır..
Evleri ayıracak noktaya gelen kadın öyle mahalle baskısından falan değil, totosu yemeyip, rahatını özlediği için geri döner.
Evlilik içinde şiddet olacak, tecavüz olacak, o evden kendini bir şekilde kurtaracak,
Ve geri dönecek.
Beni buna kimse inandıramaz.

Bu arkadaşın anlattığı zaten internetteki saçma sapan erotik hikayelere benziyor, inandırıcılık sıfır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…