- 19 Ağustos 2018
- 145
- -28
- 48
- 38
- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
-
Faturayi da Allah a kestiniz yani.Nasil dua ediyorsunuz Allah'im iyiki tanidik yoksa bu kadar seytana nasil uyabilirdik mi diyorsunuz ?
Sanane be sananee Herkesin Allahı kendine Ahlak bekçisimisin
Ahaha iy onu ben bile yapamam ya. Baskasindan hamileyken baska biriyle sevismek tobe tanrima.
hah işte bu umursamazlığına ayar oldum konunun başından beri..
neden korunmadın neden?
kimle seviştin kime aşık oldun bize ne.
ama habire habire hamile kalman akılsızlık.
bu kadar savruk yaşanmaz..
Yargılama kimseye düşmez ama bir insan size hata yapıyorsa karşılığı bu olmamali hesabi allah sorar ben artık bisey demiyorum eskiz anlayacak ondan olmadiginiLütfen beni yargilamayin.çok çaresizim.esimle bosanma arefesindeyiz ama daha mahkemeye bile vermedim Ben esimden dolayı bunalımlı günler geçirirken çalıştiğım yerde birini sevdim daha doğrusu o bana duygularını açtı Ben o sıra esimden yediğim darbe(aldatilma) etkisiyle de ona yakinlaştim ne kadar uzak durmaya çalişsamda olmadi ve beraber olduk ben bugün 3haftalik hamile olduğymu öğrendim 2mizde evliyiz o da esünden ayrilmayi düşünüyor ama şu durumda ayrilirsak nasil olur nasil bir yol izlemem gerekiyor kafam çok karişik lütfen yardim edin kınamayin benimde kinadiğim şey başima geldi!!!
Herkesin Allahı kendine!!!!
Ailenize soyleyebiliyorsaniz ya da sadece annenize mesela onlara gidin ya da ayrı eve çıkabilirseniz en azından aynı evde olmadıkça size zarar vermesi zor. İlla ki öğrenecek gibi duruyor aldirsaniz bile baba izni gerekiyorsa. Çok zor bir durum umarım kimse daha fazla yipranmadan sonuçlanır.. Kendinizi tek başına olma fikrine alıştırın bence karşı taraf kendisi bosaniyorsa bosanir ama siz bari başka bir kadinin evliliğinin bitmesi için çaba sarfeden kişi olmayın.Boşanabilirde şiddet de uygulayabilir tam kestiremiyroum açıkçasi korkmuyor değilim
Çok şüküt kendi ayaklarimin üzerinde durabiliyorum çalişiyorum bir işim var!! Kimsenin sırtına binmek gibi bir derdim de yok Beni bir ben bilirim bir Allah bana bir ben lazımım birde Anlayan !!! Herkes kendi tarafından anlıyor nasılsa Ahlak dersi de vermesin kimse zira neyin ne olduğunu biliyorum şaşar beşer kullarız malesef iyi bir örnek değilim kötü bir örneğim bunun farkındayımAlkış tutup şakşakçı olmaktansa, hatasinı yüzüne vurmayi tercih ederim ki aklını başına alsın. Bir kötünün kırk eve zararı olur hanımefendi.
Bunlar hep toplumsal yozlasmanın sebebidir. "Sen değerlisin, bu hayatta sadece kendini düsüneceksin" sözleriyle dolu kişisel gelisim kitapları ve sözlerini oturma aygıtıyla algılayanlardan değilim çok şükür. Evet bir insan sadece kendi ayakları üzerinde durabilecek guçte olacak ama o gücü başkasınin sırtına basarak kazanmayacak. Sadece benim hislerim, duygularım dersen başkasınin hayatından çalmış olursun. Buda düpedüz hırsızlıktır.
O çocuğu aldır . Daha da başını belaya sokma
[/QUOTE. Yazık ya
ailesi beni biliyor babasi annesi beni sahipleniyorlar beni istiyorlar bir bakıma ama olacaksada böyle olmasini istemezdim ikimizde boşanıp öyle evlenecektik
Bugün öğrendim onun haberi yok dahaİkinizin bebeği değil mi niye sen ne yapacağını tek başına düşünüyorsun??
Kaç yıllık deistim, ben böyle bir cümle düşünemedim hiç
Kendinizi düşürdüğünüz durumun tek çıkış yolu dürüst olmak.
Eş onayı olmadan kürtaj olamayacaksınız.
"Çocuk senin" diye eşinizi kandırmak gibi bir hata yapmadığınız sürece, çocuğun babası çocuğu kabul etse de etmese de, doğursanız da doğurmasanız da eşinize durumu mutlaka açıklamanız gerekecek.
Yaptığınız hatayla yüzleşin. Ne eşinizi kandırın, ne saçma sapan yöntemlerle hayatınızı tehlikeye atın. Eşinize anlatıp anlaşma yoluna gitmekten başka çareniz yok.
Umarım sevgiliniz boşanır da o kadıncağız kurtulur.
Şurada sadece o kadına ve çocuklara üzüldüm.
O korunuyordu bir şekilde o kabul ediyor çocuğu istiyor ama ben istemiyorum boşanıcam eşimden ama hamile olunca kötü olacak
Eşi onu aldattığında kınamış konu sahibi.Eşin seni aldattığı için sen de bir başkasının eşini aldatmasına göz yumdun demek.Ne diyelim ne ekersen onu biçersin.Olan diğer eşe oluyor.
Hayır yine boşanacağım ayrılma asamasindayız benim mahkemeye gitmemi bekliyor o da anlaşmaşı boşancaz ben böyle olsun istemedim çocuk olacaksadakocandan nıye korkuyorsun ozaman
bukadar yureklıysen kocana benım sevgılım var ondan hamıleyım desene
mertce yaptıgın hatanın arkasında dursana
gızlı gızlı kurtaj arastıracagına
es onaysız kurtaj buldugunda evlılıgıne devam edeceksın kocanın ruhu duymayacak derdın ıstegın bu cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?