- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.895
- 208
- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
-
Gözyaşımiz pıt diye düştü değil mi
Ya sanki gerçek degil de hani mukremine saplantılı feriştah bacımizin böyle çılgın fantezileri vardi tam da öyle gibi geldi bana
Eski mi? Ahlak seviyesi o seviyede değil arkadaşım. Eskimedi daha yedekte bankacı:))Vay be. Eski kocanıza ne ders vermişsiniz gerçekten..helal olsun..
O babalık davası açıldığında 16 yaşında ergen çocuklarınıza evlilik birliği icinde babaları farklı olan kardeşi nasıl açıklayacaksınız?
Çocuklara harika bir gelecek bıraktınız.
Tebrikler.
Eski mi? Ahlak seviyesi o seviyede değil arkadaşım. Eskimedi daha yedekte bankacı:))
1 yıl sonraaaa kocasına muhteşem bir ahlak dersi vererek, cadının elinde kalede hapis tutulan mazlum sevgilisine koşacakmış.gerçekten o derece hayal edemiyorum, düşünün :)
K7nu sahibinden saptık. Konu misafiri var onu gömüyoruz1 sene olmuş ne yaptın konu sahibi ?
Mesele gönlünün kayması da değil bence. çocuk yapayım da boşanırsam kenarda bana bakacak biri olsun diye düşündü muhtemelen. Adamı "bankada söz sahibi bir bey" diye tanımlamış. 3, 5 bana da birşeyler düşer diye düşünmüştür heralde.kocasından sevgi görmemeyi aldatmaya neden sayan bir kadının anneliği de şüphelidir gözümde. gönlün başkasına kaydıysa önce boşan sonra ne yaparsan yap.
Metres hayatı zor olsa gerek. Bu durumda metres olan bankacı oluyorMesele gönlünün kayması da değil bence. çocuk yapayım da boşanırsam kenarda bana bakacak biri olsun diye düşündü muhtemelen. Adamı "bankada söz sahibi bir bey" diye tanımlamış. 3, 5 bana da birşeyler düşer diye düşünmüştür heralde.
tanımın iğrençliği :)Mesele gönlünün kayması da değil bence. çocuk yapayım da boşanırsam kenarda bana bakacak biri olsun diye düşündü muhtemelen. Adamı "bankada söz sahibi bir bey" diye tanımlamış. 3, 5 bana da birşeyler düşer diye düşünmüştür heralde.
Eski konu nisan 2019Kınamıyoruz ki Ama iki dakikada psikolojimizi bozdun bacım
Kınamıyorum, yargılamıyorum da ama yanlış yapmıssın. Eşinden ayrıldıktan sonra bekar bir adamla istediğini yapsaydın keşke. Çocuğa uzuldum. Doğurmamanızı öneririm. evli biri ile beraber olmanın acıklanacak bir tarafı yok malesef. istediğin kadar boslukta ol, yanlız ol. Bosansanız dahi o cocuk su an evli olduğun insanın ustune kalıyor diye biliyorum. Yinede arastırmak gerekiyor. Bosandıgında eger cocugu doguracaksan eski esine bu durumu anlatıp esinin ustunden cocugu alman gerekecek. zor günler kapıda kolaylıklar diliyorum. Ama eylem isteyerek gerceklesmis, bundan sonra yasanacaklara katlanmak zorundasınız.Lütfen beni yargilamayin.çok çaresizim.esimle bosanma arefesindeyiz ama daha mahkemeye bile vermedim Ben esimden dolayı bunalımlı günler geçirirken çalıştiğım yerde birini sevdim daha doğrusu o bana duygularını açtı Ben o sıra esimden yediğim darbe(aldatilma) etkisiyle de ona yakinlaştim ne kadar uzak durmaya çalişsamda olmadi ve beraber olduk ben bugün 3haftalik hamile olduğymu öğrendim 2mizde evliyiz o da esünden ayrilmayi düşünüyor ama şu durumda ayrilirsak nasil olur nasil bir yol izlemem gerekiyor kafam çok karişik lütfen yardim edin kınamayin benimde kinadiğim şey başima geldi!!!
Belki çevrim dışı görürdüEski konu nisan 2019
Mesele gönlünün kayması da değil bence. çocuk yapayım da boşanırsam kenarda bana bakacak biri olsun diye düşündü muhtemelen. Adamı "bankada söz sahibi bir bey" diye tanımlamış. 3, 5 bana da birşeyler düşer diye düşünmüştür heralde.
o bebegi dunyaya getirme. gunah vs deme sakin gunah ayip bilincin olsaydi bi eylemi gerceklestirmezdinLütfen beni yargilamayin.çok çaresizim.esimle bosanma arefesindeyiz ama daha mahkemeye bile vermedim Ben esimden dolayı bunalımlı günler geçirirken çalıştiğım yerde birini sevdim daha doğrusu o bana duygularını açtı Ben o sıra esimden yediğim darbe(aldatilma) etkisiyle de ona yakinlaştim ne kadar uzak durmaya çalişsamda olmadi ve beraber olduk ben bugün 3haftalik hamile olduğymu öğrendim 2mizde evliyiz o da esünden ayrilmayi düşünüyor ama şu durumda ayrilirsak nasil olur nasil bir yol izlemem gerekiyor kafam çok karişik lütfen yardim edin kınamayin benimde kinadiğim şey başima geldi!!!
Şöyle bir kadının konulara baktım nisan 2018 ikinci hamilelik,3,5 yıllık evliyim, aldatıldım, Mart 2019 boşanıyorum, nisan 2019 hamile- başka birinden ve boşanıyor. Ekşi sözlük yazarı herhalde veya fake de olabilir, gerçek de olabilir bilemedim...Belki çevrim dışı görürdüiyiki eski konuymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?