Evliyim evli birinden hamile kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fakedır yahu.
Gerçekten böyle bşy yasayan insan burada paylaşır mı
Hiç sanmıyorum.

Yaptığın çok büyük yanlış ama ne yalan soyleyeyim eşinden dolayı oh olsun yaşattığını yaşamış demek geldi içimden.

Bence hikayedeki avukatı ve diğerlerini vurmak yerine ayartmak fiili kullanılsaydı konuya daha uygun düşerdi, iki konuda başkalarını ayartmak üzerine kurulu çünkü...

500 kere okudum saka mi tiye mi aliyor yoksa bozi mi kekliyor anlayamadim

Evet böyle bir duygusal boşluk insana her türlü hatayı yaptırıyor maalesef. Siz de ilişki yaşadığınız adam da duygusal olarak o kadar zayıf ki, boşanma travmasına katlanmak yerine huzuru başkalarında aramışsınız. Sonuç olarak boyle bir durum ortaya cıkmış. Bir şey diyemiyorum. Yıllarca anne olmak için çabalayıp başarısız olup boşanmayla sonuçlanan bir evliliğim oldu. Ben de aldatildim. Inanolmaz bir boşluk hissi bu. Kendimi eve kapatmazsam kontrolümü kaybederim diye de korkuyorum. Bilmiyorum. Allah yardımciniz olsun

Birde derler ki damdan düsen in halinden damdan düsen anlar sen aldatildin bilirsin ve intikamini kocandan aldigini sanip tanimadigin bir kadinin gunahina girdin Allah islah etsin

Abla kaç sene nasıl tuttun bunları içinde,keşke daha önce üye olsaydın.yazmış da yazmış anam

Senelerdir zengin insanları kınıyorum bi başıma gelemedi he. Onlar öyle zengin zengin dolaştıkça ben kınıyorum ama yok.

Kınayınca başına gelmiyor. Kesin bilgi. Yayalım...

Benim anlamadığım kendinizde bu gücü nasıl buluyorsunuz ya? Bu daha boşanmadan yeni koca bulanlara soruyorum. Cidden bilen biri bana anlatsın lütfen.

O anlattığınız rezalet evliliklerinizin çeyreğini yaşamıyor olmama rağmen, hani bir gün boşanırsam herhalde bir daha hayatta evlenmem, bekarlığın tadını çıkartırım diyorum kendi kendime.

Siz mübarek tecavüze uğruyorsunuz, psikolojik şiddetin fiziksel şiddetin alasını görüyorsunuz, her türlü küfür hakaret ama nasıl hiç bıkmıyorsunuz, nasıl cesaret ediyorsunuz şaşkınlıkla okuyorum.

Psikolojik destek alın acilen. O doğurduğunuz çocuklarınıza da sağlıklı bir anne olabildiğinizi düşünmüyorum.

Zeynep yazmış sonra pırrr ortalıktan kaybolmuş.
Bu özgüvenle burada verilen tepkilerin cevaplanmasını beklerdim

bende nasıl hem eşiyle hemde sevgilisiyle beraber olabiliyor diye düşünürüm böyle birşey duyunca. Belki de aynı gün içinde bir onunla bir de öbürüyle birlikte oluyorlar. Nasıl bir mide, anlamakta zorluk çekiyorum. Erkekler yapınca az çok anlayabiliyorum, ama kadınlar Bilemiyorum yani, nasıl bir genişlik yada nasıl bi libido mu demeli. Herneyse işte.

Ya ben cinsel yönünü düşünmedim bile, zaten korkunç ötesi birşey bu benim için
Ben psikolojik yönünü düşünüyorum. İnsan hiç mi yorulmaz? Koca denilen şey bu kadar elzem birşey mi ki daha biri gitmeden diğerini bulma çabasına giriyorlar?

Bazen açılan konularda da görüyorum. Kadının daha boşanma davası görülmemiş, bir daha aşık olabilecek miyim, bir daha sevip evlenebilecek miyim diye soruyor.

Kesinlikle kınamak ya da eleştirmek için söylemiyorum bunları. Sadece gerçekten merak ediyorum nasıl güç bulabildiklerini. İnsan o kadar yaşantının, tecavüzün, şiddetin üstüne biraz erkeklerden tiksinmez mi ya?

16 yaş ne alaka? reşit oluyor desen değil.
bankacı da pek beyefendiymiş. kocanın kollarında 2 seneye razı gelmiş herkesin arayacağı adam maşallah.
ikinciyede söz vermiş dedelik yapacak zaar.

Aman sakın, kınamayın zaten herşey ondan sonra başliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…