Evliyim evli birinden hamile kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

agustos 2018 de aldatıldım
ekim 2018 hamileyim, kürtaj düşünüyorum.
nisan 2019 başka adamdan hamileyim.

evlilik kağıt üstünde diyor bir de...
aldatan adamı koynuna almış, yetmemiş korunmamış hamile kalmış
yetmemiş kürtaj,
sonra kağıt üzerinde evliyim, değersiz hissediyorum diye de gitmiş aldatmış.
akla zarar

Duygularına tercuman olunmuş bir yazı

Ben saydırma moduna aldım, ara ara gelip saydıracağım. Konuya bir yandan inanmıyorum için için, bir yandan da diyorum "Konu fake olsa ne, yok mu abi böyle tipler? Var. Belki bir ikisine denk gelir, gizli saklı köşelerinde okurlar da rabbelaleminin bir mucizesi olarak bir utanç zuhur eder, ateşi boyundan yukarı basar da, ben ne bk yiyorum diye kendilerine iki tokat çarpar, hayatlarını düzenlemeye çalışırlar" ..

Aldırsanız daha iyi birkaç yıl sonra esra Erol'a çıkıp rezil rüsva olmaktansa. Zaten karısından da boşanma büyük ihtimal.

Eşinin sana yaptıgını sen de başka bir bayana yaşatıyorsun ki fazlasını. İşiniz zor.​

Maalesef öyle, aldatmanın savunulacak yanı da olmaz haklı gerekçesi de olmaz, aldatan kadın aldatılan bir kadına daha çok empati yapar, yapmalı yani ne bileyim yapmalıydı, kınamak ayıplamak da değil, kınamam, kınamıyorum da ama dürtülerimizi de frenleyemiyorsak mantık uçup gidiyorsa aferin de denmez ki.

fark ise saygı duyarım, ayların emeği ile bugünlere gelmiş.
agustosta yazmış abla aldatan kadına da bir güzel giydirmiş.
kınamış ya ondan böyle asdfgkjjk

Ayrolma arefesindeyiz
Duygularına tercuman olunmuş bir yazı
Size laf yetiştiremeyeceğim zira ben beni anlayanlardan fikir almak için burdayim ha böyle şeylwein yazilacağını da biliyordum ama düşmez kalkmaz Bir Allah insanlar çözüm üretmek yerine soruna sorun yaratmak da malesef daha tecrübeliyiz bende istemezdim emin olun Tek yargıç vicdan gerisi hikaye...

vicdanınız ne diyor peki?
biraz da kendilerini dinleyelim
hatta varsa keşke siz vaktiyle dinleseydiniz.

Allahi karistirmayin su pisliklerinize Akil vermis fikir vermis pis nefsini terbiye edemiyorsan kendinde ara Allahta degil

Tek yargıç vicdanın olmadığını sizde yakında anlarsınız. Bu durum ortaya çıksa boşanma davanizda ne duruma düşeceğinizi bir düşünün. O bile yeter.

Nasıl insanlarsınız siz ya? Yargılamayın kınamayın demişsin bide. Ahlak diye birşey var haberiniz var mı acaba. Boşanın sonra naparsanız yapın ya, eşin aldattı sen de gittin aynı haltı mı yedin, nerde senin kendine saygın? Kudurdunuz mu ya kaçıyomuydu adam boşanana kadar? Karnındakine de kucağındakine de o kadar acıdım ki sizin gibi ebeveynleri olduğu için.

olayın kaos kısmına o kadar takılmışız ki..
harbiden konu sahibesi 3 haftalık hamilelik nasıl oluyor?
Bu çömezlikle 3 hafta anladıysa helal olsun. Ben hamile olduğumu anladığımda benimki yürümeye başlamıştı, 6 tane dişi çıkmıştı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…