- 25 Ağustos 2018
- 681
- 951
- 53
- 44
- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
-
Belki de hamile değildirEvet
Doktorlar son adet tarihini alır yani 4-5 haftalık olarak sayarlar
Şimdi tam hangi gün hangi saat hamile kalındığını kimse bilemeyeceği için
Aşçı bahçıvana, bahçıvan uşağa sonra herkes uşağa misali, ben bu hayatları anlamıyorum ya. Nasıl açsınız ki gözünüz ne evlilik görüyor ne çoluk çocuk. Şeyinizin derdine milletin hayatını da çorbaya çeviriyorsunuz.
Dinlenip dinlenip yazacağım konuya daha.
Ben de evliyim... Evli birisinden hamile kalmak istiyorum (eşim) Doğal olanı bu değil mi?
Belki de hamile değildir
Duygularına tercuman olunmuş bir yazıBi de şöyle yazıyorsunuz ya, ekstra kınıyorum, duble ultra mega kınıyor ve yargılıyorum senelerdir; hiç de başıma gelmedi. Öyle hastalıktı, ani ölümdü vb. gibi başa gelen bir şey değil bu, bizzat başınıza bu işleri bile göre açan sizsiniz, bi de konuda pişmanlık emaresi görsek neyse, hanım hamile kalmış onun tutuşmasını yaşıyor.
Kınamayın yazmış yav, vah canım aaa olur mu öyle şey nasıl da normal, doğal bir şeydir bu, herkes hata yapar, ki nasıl basit bir hatadır, kazara olmuştur, bilmeden yapmışsın canım ah kıyamam.
Şöyle bir şeyi ben yapsam da anlatacak olsam "Kınamayın" yazmak ne kelime "Ağzıma sçın benim" filan yazarım. "Kınamayın başınıza gelir heaa" temalı yazmış bir de. Gelmiyor kardeş başımıza, gelmiyor. Kınıyorum. Ayıp be.
agustos 2018 de aldatıldım
ekim 2018 hamileyim, kürtaj düşünüyorum.
nisan 2019 başka adamdan hamileyim.
evlilik kağıt üstünde diyor bir de...
aldatan adamı koynuna almış, yetmemiş korunmamış hamile kalmış
yetmemiş kürtaj,
sonra kağıt üzerinde evliyim, değersiz hissediyorum diye de gitmiş aldatmış.
akla zarar
Belki de hamile değildir
Maalesef öyle, aldatmanın savunulacak yanı da olmaz haklı gerekçesi de olmaz, aldatan kadın aldatılan bir kadına daha çok empati yapar, yapmalı yani ne bileyim yapmalıydı, kınamak ayıplamak da değil, kınamam, kınamıyorum da ama dürtülerimizi de frenleyemiyorsak mantık uçup gidiyorsa aferin de denmez ki.Dallas olmuş .
fark ise saygı duyarım, ayların emeği ile bugünlere gelmiş.Ben saydırma moduna aldım, ara ara gelip saydıracağım. Konuya bir yandan inanmıyorum için için, bir yandan da diyorum "Konu fake olsa ne, yok mu abi böyle tipler? Var. Belki bir ikisine denk gelir, gizli saklı köşelerinde okurlar da rabbelaleminin bir mucizesi olarak bir utanç zuhur eder, ateşi boyundan yukarı basar da, ben ne bk yiyorum diye kendine iki tokat çarpar hayatını düzenlemeye çalışırlar" ..
Ayrolma arefesindeyiz
ya arkadasım yapmayın allah askına bu kadar ınsanız bızım bır dusunme algılama muhakeme yetenegımız var resmen zekamızı kucumsuyorsunuz
neyı kımı altdan aldınız ? evlılıgı altdan alma yontemı baska adamlarla ılıskı yasamak mı ?
neyı cabaladınız
hayır tek taraflı olmadıgını anladınız madem ortada cabanız sonucu ne oldugu da bellı de ... madem olmuyor ne dıye evlısın ? olmuyorsa bıtır gıt kımle gorusursen gorus ?
Size laf yetiştiremeyeceğim zira ben beni anlayanlardan fikir almak için burdayim ha böyle şeylwein yazilacağını da biliyordum ama düşmez kalkmaz Bir Allah insanlar çözüm üretmek yerine soruna sorun yaratmak da malesef daha tecrübeliyiz bende istemezdim emin olun Tek yargıç vicdan gerisi hikaye...Duygularına tercuman olunmuş bir yazı
Ayrolma arefesindeyiz
Size laf yetiştiremeyeceğim zira ben beni anlayanlardan fikir almak için burdayim ha böyle şeylwein yazilacağını da biliyordum ama düşmez kalkmaz Bir Allah insanlar çözüm üretmek yerine soruna sorun yaratmak da malesef daha tecrübeliyiz bende istemezdim emin olun Tek yargıç vicdan gerisi hikaye...
Allahi karistirmayin su pisliklerinize Akil vermis fikir vermis pis nefsini terbiye edemiyorsan kendinde ara Allahta degilAyrolma arefesindeyiz
Size laf yetiştiremeyeceğim zira ben beni anlayanlardan fikir almak için burdayim ha böyle şeylwein yazilacağını da biliyordum ama düşmez kalkmaz Bir Allah insanlar çözüm üretmek yerine soruna sorun yaratmak da malesef daha tecrübeliyiz bende istemezdim emin olun Tek yargıç vicdan gerisi hikaye...
Ayrolma arefesindeyiz
Bu çömezlikle 3 hafta anladıysa helal olsun. Ben hamile olduğumu anladığımda benimki yürümeye başlamıştı, 6 tane dişi çıkmıştı.olayın kaos kısmına o kadar takılmışız ki..
harbiden konu sahibesi 3 haftalık hamilelik nasıl oluyor?
Herkesin Allahı kendine!!!!Allahi karistirmayin su pisliklerinize Akil vermis fikir vermis pis nefsini terbiye edemiyorsan kendinde ara Allahta degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?