Evliyim,evli birinden teklif aldım :(

Öncelikle geçmiş ve Allah yardıncın olsun. Çok zor bir durum, ama eşinin seni anlaması ve yanında olması çok güzel ve iyi bir gelişme. O senin yanındayken bence korkma; yalnız anlattığın tarzda kişiler büyük saplantısı olan insanlar olabiliyor. Kötü haber vermek istemem ama dün akşam karı koca bir ailenin öldürülmesinde, kadının evlenmeden önce görücü gelip de istemediği adam çıktı. Elbet böyle birşey olacak demiyoeum ama umarım düşündüğüm gibi saplantısı olan biri değildir. Her ne kadar medeni görünseler de bu tarz insanlarda eşyalar, kişiler saplantılı oldukları şeyleri elde edene kadar uğraşıyorlar. Dikkatli olun derim. Sevgiyle...

Valla internette istatik olarak hesaplanmış bilmiyorum artık
Rastgele gir bir siteye araştır çıkıyo zaten. Bütün siteleri linkleri biri sorarsa diye aklımda ya da telefon geçmişimde öbür boyu tutamam ya. Okudum geçtim ve rus kadınlar falan aklımda kaldı söyledim

Allah yardımcın olsun. Kocan yanında en azından

Konuyu bi baştan bir sondan okudum ne alaka bu istatistik
Ya sabır. Konu sahibi tipine kadar hepsini saymış bu adam benim neyimden etkilendi diye boy kilo minyonluk olarak. Bende belki göz renginden etkilenmiştir dedim ona karşılık geriye bir tek o kalmıştı. Sonra kalktı biri gözle ne alakası var dedi bende erkeklerde genelde bakışlardan gözlerden etkileniyorlar dedim o da benim abim sevmez renkli göz hepsi aynı değil dedi bende yüzde 80 öyleymiş dedim hatta rus kadınlara sarışın renkli gözlü diye ağızları kulaklarına varıyor dedim o da ülkeden ülkeye değişir dedi bende türk erkeklerini araştır istitastik yüzdelik olarak böyle hesaplanmış dedim of. Ondan konu uzadı of sorma artık bir kişiye daha açıklama yapmıcam

Arkadaşım beni yanlış anlama burda beni çok yanlış anlayanlar oldu. Hani sen boyundan kilondan minyon tipinden bahsedip bu adam bende ne buldu benim neyimden etkilendi dedin ya birkaç mesajında benim de aklıma göz rengin geldi acaba adam gözlerinden etkilenipte mi sana bela oldu diye düşündüm o amaçla sordum göz rengini yoksa beni ne ilgilendirir beni yanlış anlama yani fikir söyledim sadece.

Ay ne olursa olsun. İstatistik doğru olsun. Konuyla ne ilgisi var ki. Sorulacak en son soruydu.
Bak biz iki kişi birde konu sahibi sohbet ediyoduk bir de sen karıştın olaya. Sana mı düştü benim msjımı sorgulamak. Ben onu burdaki diğer arkadaşla konusuyodum sanane be kara kedi gibi girdin

Açıklama istemedim ki, yani senden özellikle bi açıklama istemedim

Ayrıca ben türk erkeklerinin yüzde 80 i hayvandır diye birşey dedim mi popondan uydurup insanları doldurma. Göz rengi yüzdesini de ben değil internette o şekilde belirlenmiş ben okuduğumu aktardım hepsi bu

Okuduğunu anlamadığın belli, ben o lafı sen ettin demedim,internette istatistik vermişler dedin ben bir bakmak istedim ve bulabildiğim tek şey bu laftı gayette açık halbuki

Ayrıca ben en son sorulacak soru falan da demedim kibledim bye
Yok ne alaka bu istatistlik bilmem ve.Damarıma bastın yeter be. Ondan sonra ben senden açıklama istemedim bilmem ne. Açıklama yaptırtıncaya kadar ugrastin be.Konu sahibi rahatsız değilse sorumdan istatistik lafımdan sana bok yemek düşer.Sanki istatistiği ben icat ettim lan.İnternette ne okuduysam onu paylaştım burda bir arkadaşla konusuyoduk araya niye giriyon lan yeter be. Benimde bir sabrım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…