Evliyim,evli birinden teklif aldım :(

Ne kadar dikkat cekmediginden bahsetmis, yani art niyetsiz okuyunca gayet net anlasiliyor yahu
Bunu bu hale getiren de kadin, yazik ya.
Bu tepkiyi erkekten gorsek dicem ki empati yapamiyor, yasamadi bilmiyor
Kadin ya bu hangimizin basina gelmedi bugune kadar
Gelmediyse bile gelebilecegi ihtimalini hic mi dusunmuyorlar
Erkek hemen aklaniyor, temize cikiyor masallah
Olan hep kadina oluyor ve bunu yapan da kadin, yazik

sen en doğrusunu yapmışsın sonuçları istediğin gibi olur inşallah,terbiyesiz ahlaksız adam adamda denmezde allah yardımcın olsun

Ben gerçekten merak ettiğim için sordum gözler bakışlar göz rengi evli de olsa erkekleri etkiyor ve yuvalar yıkılıyor ondan sordum

Ben gerçekten merak ettiğim için sordum gözler bakışlar göz rengi evli de olsa erkekleri etkiyor ve yuvalar yıkılıyor ondan sordum
Renkli gözlüyse ne önereceksiniz, durup durup soruyorsunuz? Kadın kendi gözünü mü oysun herif uçkuruna sahip olamıyor diye? Göz rengi evli de olsa erkeği etkiliyor, yuvalar yıkılıyormuş. Erkeklerin uçkuru gevşekliğinden o, göz renginden değil.

Ben şu amaçla sordum konu sahibi dikkat çekicek bir tipim yok demek istemiş ya ondan dedim gözlerinden etkilenmiştir belki diye. Konu sahibi boyuna kilosuna minyon tipine kadar kendisini anlatmış ve defalarca neyimden etkilendi demiş ben onun için dedim belki diye. Yoksa sapık adamı haklı gördüğüm için değil

Cidden yani şu konuda konu sahibinin söyledikleri ayrı, yorumcuların söyledikleri ayrı yere çekiliyor.

Resmen stres atıyoruz burda birilerine çatıp çatıp.

Cidden yani şu konuda konu sahibinin söyledikleri ayrı, yorumcuların söyledikleri ayrı yere çekiliyor.

Resmen stres atıyoruz burda birilerine çatıp çatıp.
Konuyu açın tekrar okuyun benim yorumun havadan uydurma başka yöne çekme değil.Konu sahibi boyuna kilosuna minyon tipine kadar anlatıp 4 mesajında da neyimden etkilendi demiş durmuş bende ona istinaden gözleri mi etkilemiş acaba bu bana adamı dedim hepsi bu.

Ben sizin mesajızınızın da yanlış anlaşıldığını düşünüyorum zaten.
Bence de altı üstü göz rengi sormuşsunuz, ben alt metin olarak herhangi bir itham okumadım.

Konu sahibinin söyledikleri bambaşka taraflara çekildi zaten.

Stres atıyoruz işte burda böyle demek ki.

Ya konu sahibi bu adam benim neyimden etkilendi deyip durunca, zaten kendini tip olarak hepsini anlatmış geriye bir göz kaldı onu da ben sordum acaba adam gözünden mi etkilendi de kadına bela oldu diye. Yoksa konu sahibinin göz renginden banane gerçekten yanlış anlaşılıyorum bazen seni kastetmiyom da yanlış anlayanlar oldu beni

Konu sahibi merak ettim gözleriniz yeşil ya da mavi renk mi adam belki gözlerinizden etkilenmiştir

Stres atmak birini stres topum yapmak için yazmadım o mesajı. Bana gereksiz bir ısrar olarak geldi ve başka bir anlam yükledim, mesajı yazan o anlamda yazmadım diyor.
Yazmamıştır.

Stres atmak birini stres topum yapmak için yazmadım o mesajı. Bana gereksiz bir ısrar olarak geldi ve başka bir anlam yükledim, mesajı yazan o anlamda yazmadım diyor.
Yazmamıştır.

Ben genel yazdım.
Konu sahibinin de her kelimesi farklı yorumlarda çarpıtılmış ısrarla.
Onun için yazdım daha çok stresi böyle atıyoruz diye.

Yazmamıştır.
Ama gerçekten ben kötü niyetle sormadım. Konu sahibi bu adam neyimden etkilendi deyip durunca boy kilo minyon tip hepsini saymış benimde aklıma göz rengi geldi ondan sordum. Yoksa konu sahibini 6 aylık oğluma isticek değilim banane yani. Ben konuya göre yorum yaptım.

Tabii ki
Ben yanlış anlamışımdır.

her erkek açık renk gözdenmi etkilenir peki. göz rengiin olayla ne alakası var. benim ağabeyim hayatta açık renk göz sevmezdi mesela. garip bir soruydu sorunuz.

her erkek açık renk gözdenmi etkilenir peki. göz rengiin olayla ne alakası var. benim ağabeyim hayatta açık renk göz sevmezdi mesela. garip bir soruydu sorunuz.
Erkeklerin yüzde 80 i sarışın renkli gözlü bayanlardan hoşlanıyorlar. Hatta rus kadınları bu yüzden dikkat çekiyor internette bir araştırma yap istersen yüzdelik olarak hesaplanmış.

Bu kadar hızlı avukata gidememiş olabilir diye de düşünüyorum konu sahibi
Belki tepkilerden sıkıldığı için konuyu kapatmak için böyle yazmıştır

Ama umarım gitmiştir

Konu hala saçma geliyo bana. Eşini avukata çağırması falan. Evde anlatsa adama daha normal tepki verilir de avukatın anlatması daha ters teper bence. Bir de böyle bir adam için iş değiştirmek saçma. Çalıştığı kurumda şikayet etse zaten gereken yapılırdı. Bir de ne çabuk iş değişmiş. Telefon değişmiş sosyal medya hesabı kapanmış. E adam sonra nasıl ulaşmış da yok ayda bi kere başbaşa kalalım diyebilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…