- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
- Konu Sahibi LightPurple
-
Ne kadar dikkat cekmediginden bahsetmis, yani art niyetsiz okuyunca gayet net anlasiliyor yahuTesetturluyum diye vurgulamasi da bu sebepten iste buyuk ihtimalle.. Aciklara laf etmek icin degil..
Malesef tacize tecavuze ugrayan kadin da bu yuzden ya gizliyor ya da soylerse asagilaniyor.. Ahlaksız olan ordaki erkek, ama damgalanan kadin..
Gercekten uzucu..
Ben gerçekten merak ettiğim için sordum gözler bakışlar göz rengi evli de olsa erkekleri etkiyor ve yuvalar yıkılıyor ondan sordumBelki dikkat cekici degilim manasinda soylemistir, aciklara boyle muamele olabilir manasinda degil de..
Ulkemizde bazilarinda "disi kuyruk sallamasa erkek pesinde dolanmaz"gibi igrenc bi mantik oldugundan, aciklama yapmaya calismis gbi geldi bana..
(tartismak icin yazmadim,konu sahibini de hic tanimam ayrica)
Renkli gözlüyse ne önereceksiniz, durup durup soruyorsunuz? Kadın kendi gözünü mü oysun herif uçkuruna sahip olamıyor diye? Göz rengi evli de olsa erkeği etkiliyor, yuvalar yıkılıyormuş. Erkeklerin uçkuru gevşekliğinden o, göz renginden değil.Ben gerçekten merak ettiğim için sordum gözler bakışlar göz rengi evli de olsa erkekleri etkiyor ve yuvalar yıkılıyor ondan sordum
Ben şu amaçla sordum konu sahibi dikkat çekicek bir tipim yok demek istemiş ya ondan dedim gözlerinden etkilenmiştir belki diye. Konu sahibi boyuna kilosuna minyon tipine kadar kendisini anlatmış ve defalarca neyimden etkilendi demiş ben onun için dedim belki diye. Yoksa sapık adamı haklı gördüğüm için değilRenkli gözlüyse ne önereceksiniz, durup durup soruyorsunuz? Kadın kendi gözünü mü oysun herif uçkuruna sahip olamıyor diye? Göz rengi evli de olsa erkeği etkiliyor, yuvalar yıkılıyormuş. Erkeklerin uçkuru gevşekliğinden o, göz renginden değil.
Konuyu açın tekrar okuyun benim yorumun havadan uydurma başka yöne çekme değil.Konu sahibi boyuna kilosuna minyon tipine kadar anlatıp 4 mesajında da neyimden etkilendi demiş durmuş bende ona istinaden gözleri mi etkilemiş acaba bu bana adamı dedim hepsi bu.Cidden yani şu konuda konu sahibinin söyledikleri ayrı, yorumcuların söyledikleri ayrı yere çekiliyor.
Resmen stres atıyoruz burda birilerine çatıp çatıp.
Konuyu açın tekrar okuyun benim yorumun havadan uydurma başka yöne çekme değil.Konu sahibi boyuna kilosuna minyon tipine kadar anlatıp 4 mesajında da neyimden etkilendi demiş durmuş bende ona istinaden gözleri mi etkilemiş acaba bu bana adamı dedim hepsi bu.
Ya konu sahibi bu adam benim neyimden etkilendi deyip durunca, zaten kendini tip olarak hepsini anlatmış geriye bir göz kaldı onu da ben sordum acaba adam gözünden mi etkilendi de kadına bela oldu diye. Yoksa konu sahibinin göz renginden banane gerçekten yanlış anlaşılıyorum bazen seni kastetmiyom da yanlış anlayanlar oldu beniBen sizin mesajızınızın da yanlış anlaşıldığını düşünüyorum zaten.
Bence de altı üstü göz rengi sormuşsunuz, ben alt metin olarak herhangi bir itham okumadım.
Konu sahibinin söyledikleri bambaşka taraflara çekildi zaten.
Stres atıyoruz işte burda böyle demek ki.
Canım sana birşey sorabilir miyim. Güzel alımlı biri değilim ve mesafeliyim demişsin ama bu adam bu kadar peşinden koştuğuna göre mutlaka ki sende etkilendiği birşeyler vardır. Sarışın renkli gözlü bir bayan mısınız??? Yani gözleriniz mavi ya da yeşil renkte mi? Adam gözlerinize aşık olmuş olabilir benim fikrim.
Konu sahibi merak ettim gözleriniz yeşil ya da mavi renk mi adam belki gözlerinizden etkilenmiştir
Ben gerçekten merak ettiğim için sordum gözler bakışlar göz rengi evli de olsa erkekleri etkiyor ve yuvalar yıkılıyor ondan sordum
Stres atmak birini stres topum yapmak için yazmadım o mesajı. Bana gereksiz bir ısrar olarak geldi ve başka bir anlam yükledim, mesajı yazan o anlamda yazmadım diyor.Ben sizin mesajızınızın da yanlış anlaşıldığını düşünüyorum zaten.
Bence de altı üstü göz rengi sormuşsunuz, ben alt metin olarak herhangi bir itham okumadım.
Konu sahibinin söyledikleri bambaşka taraflara çekildi zaten.
Stres atıyoruz işte burda böyle demek ki.
Stres atmak birini stres topum yapmak için yazmadım o mesajı. Bana gereksiz bir ısrar olarak geldi ve başka bir anlam yükledim, mesajı yazan o anlamda yazmadım diyor.
Yazmamıştır.
Ama gerçekten ben kötü niyetle sormadım. Konu sahibi bu adam neyimden etkilendi deyip durunca boy kilo minyon tip hepsini saymış benimde aklıma göz rengi geldi ondan sordum. Yoksa konu sahibini 6 aylık oğluma isticek değilim banane yani. Ben konuya göre yorum yaptım.Stres atmak birini stres topum yapmak için yazmadım o mesajı. Bana gereksiz bir ısrar olarak geldi ve başka bir anlam yükledim, mesajı yazan o anlamda yazmadım diyor.
Yazmamıştır.
Tabii kiAma gerçekten ben kötü niyetle sormadım. Konu sahibi bu adam neyimden etkilendi deyip durunca boy kilo minyon tip hepsini saymış benimde aklıma göz rengi geldi ondan sordum. Yoksa konu sahibini 6 aylık oğluma isticek değilim banane yani. Ben konuya göre yorum yaptım.
her erkek açık renk gözdenmi etkilenir peki. göz rengiin olayla ne alakası var. benim ağabeyim hayatta açık renk göz sevmezdi mesela. garip bir soruydu sorunuz.Ama gerçekten ben kötü niyetle sormadım. Konu sahibi bu adam neyimden etkilendi deyip durunca boy kilo minyon tip hepsini saymış benimde aklıma göz rengi geldi ondan sordum. Yoksa konu sahibini 6 aylık oğluma isticek değilim banane yani. Ben konuya göre yorum yaptım.
Erkeklerin yüzde 80 i sarışın renkli gözlü bayanlardan hoşlanıyorlar. Hatta rus kadınları bu yüzden dikkat çekiyor internette bir araştırma yap istersen yüzdelik olarak hesaplanmış.her erkek açık renk gözdenmi etkilenir peki. göz rengiin olayla ne alakası var. benim ağabeyim hayatta açık renk göz sevmezdi mesela. garip bir soruydu sorunuz.
genellemeniz yanlış. bu ayrıca ülkedenn ülkeye değişir..Erkeklerin yüzde 80 i sarışın renkli gözlü bayanlardan hoşlanıyorlar. Hatta rus kadınları bu yüzden dikkat çekiyor internette bir araştırma yap istersen yüzdelik olarak hesaplanmış.
Bu kadar hızlı avukata gidememiş olabilir diye de düşünüyorum konu sahibi
Belki tepkilerden sıkıldığı için konuyu kapatmak için böyle yazmıştır
Ama umarım gitmiştir
Evet ülkeden ülkeye değişir. Ama ben türk erkeklerini araştır diyorum çoğu bu yüzden rus kadın dedin mi ağızları kulaklarına varıyorgenellemeniz yanlış. bu ayrıca ülkedenn ülkeye değişir..
abaza olanlar için geçerli bu ama hepsi değil türk erkeklerininde. yüzde 80 derseniz, bende istatistik mi bu derim. ve link isterimEvet ülkeden ülkeye değişir. Ama ben türk erkeklerini araştır diyorum çoğu bu yüzden rus kadın dedin mi ağızları kulaklarına varıyor
Valla internette istatik olarak hesaplanmış bilmiyorum artıkabaza olanlar için geçerli bu ama hepsi değil türk erkeklerininde. yüzde 80 derseniz, bende istatistik mi bu derim. ve link isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?