- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi LightPurple
-
Kible kible millet 2 kişi konuşurken araya girme meraklısı olmuşaynen ben de bu üyenin hakaret içeren tüm msjlarını kibledim
kibleme nedenim araya girmek değil, kullandığınız kelimelerKible kible millet 2 kişi konuşurken araya girme meraklısı olmuş
Sana mı kullandım ha sana mı kullandım. Ne giriyon arayakibleme nedenim araya girmek değil, kullandığınız kelimeler
ben değil amaSana mı kullandım ha sana mı kullandım. Ne giriyon araya
Gelsin gelsin.Benim iki kişi konuşmam seni ve ilgilendiriyor ve giriyon araya söylesene senben değil amaMune abla birazdan girer araya
Catharsis, ışıkları kapayıp hemen dışarı çık tünelin ucu çok pis bir yerde. Gel sen beni dinleBen renkli gözlüyüm . Maydanoz renginde gözlerim var. Araya maydanoz olucam.
İstatiksel açıdan Türk erkeklerinin bana asılma yüzdesini merak ettim. Google yapıcam.
Ya konu sahibi güzel bir bayandır belki.. Mahçuptur. Kendi algısıdır iddiası.. Bu bile olabilir.
Ve ya çirkindir Adam çirkin fetişistidir. Herşey olabilir .
Ben konu sahibine fikrimi söyledim konu sahibi sen degilsinBen renkli gözlüyüm . Maydanoz renginde gözlerim var. Araya maydanoz olucam.
İstatiksel açıdan Türk erkeklerinin bana asılma yüzdesini merak ettim. Google yapıcam.
Ya konu sahibi güzel bir bayandır belki.. Mahçuptur. Kendi algısıdır iddiası.. Bu bile olabilir.
Ve ya çirkindir Adam çirkin fetişistidir. Herşey olabilir .
Evet.. Kadincagiz kendini aklama cabasina girmis,uzuldum gercekten.. Bazen basini yerden kaldirmadigin halde musallat olmuyor mu arsiz tipler? Namussuzlugun kadini erkegi olmaz.. Bir de dedigin gbi kadin kadina bunu yapiyosa, ne denilebilir ki?Ne kadar dikkat cekmediginden bahsetmis, yani art niyetsiz okuyunca gayet net anlasiliyor yahu
Bunu bu hale getiren de kadin, yazik ya.
Bu tepkiyi erkekten gorsek dicem ki empati yapamiyor, yasamadi bilmiyor
Kadin ya bu hangimizin basina gelmedi bugune kadar
Gelmediyse bile gelebilecegi ihtimalini hic mi dusunmuyorlar
Erkek hemen aklaniyor, temize cikiyor masallah
Olan hep kadina oluyor ve bunu yapan da kadin, yazik
Size degildi aslinda,yanlis alinti yapmis olabilirim.. Aciklara laf mi ediyorsun gbi biseyler soylenmis de onlara cevabendi cumlelerim..Ben gerçekten merak ettiğim için sordum gözler bakışlar göz rengi evli de olsa erkekleri etkiyor ve yuvalar yıkılıyor ondan sordum
Birine dikkat etmeseniz de anlayabilirsiniz ki yakisikli veya guzel oldugunu.. Konu sahibi de,ben siradanim adam yakisikli,bana bakmayacak bi tip esasinda,ama takti demek istemis kanimca..Ohooo siz cok yanlis yerlere cekiyorsunuz konunun namusla ne ilgisi var acaba @tavsannn hanim ?lütfen carpitmayiniz dogru anlamaya calisiniz defalarca yazdim ama aradan cimbizlayip yorum yapiyorsunuz
Sizi rahatsiz eden birinin tipi neden ilginizi ceker,tipi ne olursa olsun önemli midir ?bu yoldan gecen birine ne kadar yakisikli demekten cok cok farkli bir durum ki bunu bende zaman zaman derim ama bana sarkinti olan birinin tipi önemli degil davranislari önemli tabi bu benim düsüncemdir
Catharsis, ışıkları kapayıp hemen dışarı çık tünelin ucu çok pis bir yerde. Gel sen beni dinle
Hani burası forum biliyor Musun ?Ben konu sahibine fikrimi söyledim konu sahibi sen degilsin
İstediğim yerden sorarım seni ilgilendirmez maydonoz.İlla özelden sorulcak diye birşey yok.Özelden sorulcak kadar özel bir soru değildi. Forum dediğin konu sahibi konu açar konu sahibine yorum yapılır konu sahasına gelen konuklara değilHani burası forum biliyor Musun ?
Pm yapacaksan özel mesaj kısmı var ordan soruyorsun sorularını..
evet haklısın... ben de adamolacakkız nickli arkadaşımla konuşurken sen araya girdinKible kible millet 2 kişi konuşurken araya girme meraklısı olmuş
Kimi kibliyosun beni laf kime geldi bana. Burda biz konuşurken sen girdin araya bende kibliyom diye. Sana fikrini soran mı olduevet haklısın... ben de adamolacakkız nickli arkadaşımla konuşurken sen araya girdin
halbuki ben sana hiçbir şey yazmamıştım
birinin fikrimi sormasına gerek yokKimi kibliyosun beni laf kime geldi bana. Burda biz konuşurken sen girdin araya bende kibliyom diye. Sana fikrini soran mı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?