Evliyim,evli birinden teklif aldım :(

Bu ne be alt tarafı konu sahibine bir soru sorduk atak yapan yapana. Konu sahibi soruma cevap verdi konu kapandı bu bizim aramızda size noluyo

Ben renkli gözlüyüm . Maydanoz renginde gözlerim var. Araya maydanoz olucam.

İstatiksel açıdan Türk erkeklerinin bana asılma yüzdesini merak ettim. Google yapıcam.

Ya konu sahibi güzel bir bayandır belki.. Mahçuptur. Kendi algısıdır iddiası.. Bu bile olabilir.

Ve ya çirkindir Adam çirkin fetişistidir. Herşey olabilir .

Catharsis, ışıkları kapayıp hemen dışarı çık tünelin ucu çok pis bir yerde. Gel sen beni dinle

Ben konu sahibine fikrimi söyledim konu sahibi sen degilsin

Evet.. Kadincagiz kendini aklama cabasina girmis,uzuldum gercekten.. Bazen basini yerden kaldirmadigin halde musallat olmuyor mu arsiz tipler? Namussuzlugun kadini erkegi olmaz.. Bir de dedigin gbi kadin kadina bunu yapiyosa, ne denilebilir ki?

Ben gerçekten merak ettiğim için sordum gözler bakışlar göz rengi evli de olsa erkekleri etkiyor ve yuvalar yıkılıyor ondan sordum
Size degildi aslinda,yanlis alinti yapmis olabilirim.. Aciklara laf mi ediyorsun gbi biseyler soylenmis de onlara cevabendi cumlelerim..

Birine dikkat etmeseniz de anlayabilirsiniz ki yakisikli veya guzel oldugunu.. Konu sahibi de,ben siradanim adam yakisikli,bana bakmayacak bi tip esasinda,ama takti demek istemis kanimca..

Hani burası forum biliyor Musun ?
Pm yapacaksan özel mesaj kısmı var ordan soruyorsun sorularını..
İstediğim yerden sorarım seni ilgilendirmez maydonoz.İlla özelden sorulcak diye birşey yok.Özelden sorulcak kadar özel bir soru değildi. Forum dediğin konu sahibi konu açar konu sahibine yorum yapılır konu sahasına gelen konuklara değil

Konularin boyle olaydan cikmasi, kopmasi beni benden aliyor ya
Bir de su geldi aklima;

Googlea "why turkish guys" yazinca cikanlar
Hakkaten durmadan ekliyorlar, hele ki bir sayfaya yorum post atmayagorun

evet haklısın... ben de adamolacakkız nickli arkadaşımla konuşurken sen araya girdin
halbuki ben sana hiçbir şey yazmamıştım
Kimi kibliyosun beni laf kime geldi bana. Burda biz konuşurken sen girdin araya bende kibliyom diye. Sana fikrini soran mı oldu

Kimi kibliyosun beni laf kime geldi bana. Burda biz konuşurken sen girdin araya bende kibliyom diye. Sana fikrini soran mı oldu
birinin fikrimi sormasına gerek yok
ben kendi hür irademle arkadaşıma birşey yazdım
bunun için size soracak değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…