Evliyim,evli birinden teklif aldım :(

Müdürün amirin neyin varsa onunla konuş, delilde topla.. Bu arada tayin iste.. Gerkirse eşinle konuş.. İş yerinde taciz anlattığın kadarıyla, yani senden karşılık yoksa ve olmadıysa korkacak bişeyin de yok demektir.

Bende eşime veya aileme anlatsam kesin kan çıkar.çok riskli ese soylemek bence..
En guzeli savcılıga şikayet etmek.hayati tehlike soz konusu cunku..adam yarın oburgun karında bana karsılık verdi dese bile şikayet ettiği için bu sözünü yalanlamıs olur.
Benim merak ettiğim adam tekrar sana nasıl ulaştı bunu acıklar mısın
Allah yardımcın olsun

memursunuz en fazla çalıştığınız odayı değiştirmişsinizdir... amirinize şikayet edin.

bir adam ki size açılmakta tereddüt etmiyor. nasıl yani.

niye işten ayrılcaksınız anlamıorum yanlış yapan o ayrılması gerekiosa o ayrılmalı memur olmak kolay mı?

Illa birsey olmasi gerekir sana bunlari soyleyebildigine gore..ya yesil isik gordu ya alimli birisindir…birsey vardir..kaldiki her bilgini degistirsen sana nasil ulasacak? Polise dilekce veririm diye tehdit et..

Bi keresinde bi is yerinde banada evli biri sarkmisti oyle..,yani daha ilk konusmamizda karisiyla olan sorunlarindan bahsetti. Yahu hani adamla daha onceden konusmus olsam bahsedebilir belki ama..daha ilk konusmadan boyle birsey anlatmaya calisiyorsa adam iste ben kurtlanirim arkadas. O zamanlar ben bekardim ama kimseyede kotu niyetle bakan biri asla olmadim heleki evli birine Allah yazdiysa bozsun. Kimsenin basina vermesin.

Oldugu gibi laflari agzina tikadim, is saatlerimi degistirdim ama o herifin goz hapsi bile cok kotuydu karsilastigimiz zamanlar. Ruyalarima giriyordu o zamanlar. Isten ayrildim kurtuldum cok sukur.

Dusunuyorumda ne gibi bir dusunceyle daha ilk konusmada boyle seyleri anlatmaya calisti Allah bilir. Allah korusun boyle hayvanlardan.

Bu tip olaylarda yapılacak şey bellidir, yani buraya konu açmaya bile değmez, şikayet edersin amire, delil toplarsın..
Olayı dramatize etmezsin.. Tayin istersin.. Tabi sende adamdan hoşlanıyorsan onu bilemiyeceğiz, bize sorma, vicdanına sor..

Yine ayda bir görüşelim, sana ömrümü adayayım diyebilecek kadar dinlemişsin. Merhaba nın M sini duyar duymaz kapatmalısın telefonu. Tehdit etme boş yere, bence ismini vermeden eşini ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…