Evliyim,evli birinden teklif aldım :(

Tesetturlusunuz, sadesiniz, sık giyinmezsiniz, makyaj yapmazsınız, aynı odada çalışıp ruh gibi somurtursunuz yanlış anlaşılmamak için ama avatar olarak masum rolüne bürünmüş, yarı çıplak, çiçek böcek koklayan kızı kendinize uygun buluyorsunuz.
Ha bir de adam çok çok yakışıklı ve güvercin besliyor

guvercin nerdden çikdi :))

Bana da çok asılan oluyor ama geri çevirince bu kadar inada bindirmiyorlar işi, pes ediyorlar. İstemiyorum düşünmüyorum dersin biter gider.
Fake ötesisin.

Allah yardımcın olsun var böyle psikopat insanlar.
Öldürmelerini istediğinizden değilde söylersem böyle bçyle olur gibi tehdit ettinizmi? Bir gün yine sizi bulduğunda sesini kaydedin ve şikayet etmekle tehdit edin.

İş değiştirirken eşinize ve amirinize "ben minyonum, üst raflardaki klasörlere ulaşamıyorum" falan mı dediniz? Ha bir de gösterişli, güleryüzlü olunca, iki medeni insan gibi iletişime geçince bu bir kadının tacize layık olduğunu mu gösterir? Adam öldürmek o kadar kolay değil üstelik. Kan da çıkmaz hani.

Memlekette kıyametler kopuyor, burada cidden şöyle saçma konu açan kadınları,(yani şu konu gibi) yada şu fake ergenleri kınıyorum..
Gerçekten olanlar geleceğimizle ilgili olaylar.. Keşke biraz dünyaya baksalar, ülkelerine baksalar.. Ne olup bitiyor diye..
Neyse .

Ne kadar haklısın, nasıl kendime kızdım şu an sana anlatamam oturdum da şu saçma salak konuya yorum yazıyorum

tesettürlü olmayan makyaj yapan kadınlara teklif serbestmi onu mu demek istediniz?
tesettür sizi bu tip şeylerden muaf tutmaz. size öyle öğrettilerse yanlış öğretmişler.
Ben konu sahibinin onu demek istediğini düşünmüyorum. Kendini ifade etmeye, duruşunu günlük nasıl olduğunu anlatmaya çalışmış gibi. Pek güzel biri sayılmam diyor cünkü.

Ne kadar haklısın, nasıl kendime kızdım şu an sana anlatamam oturdum da şu saçma salak konuya yorum yazıyorum
Kendimize kızmak için değil, ben konu açana kızıyorum.. Saçma buldum.. Ciddiye almadığımız bir durum bunlarınki.. Bende kendime kızdım.. Şu gereksiz konuya zaman öldürdüğüm için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…