- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
- Konu Sahibi LightPurple
-
Bu adam size nasıl ulaşabiliyor hala daha?sadece bu soruma cevap yazarsan ona göre yapacağım yorumu mu..
bunu ezberledik artık arkadaş uyanmış meseleye taktik değiştirmişAma fakeler genelde 175 bolarında, dolgun dudaklı alımlı, çevresinde çok beğenilen, kıskanılan tip olur
papazz ayni pialv yemiyor yaa degisklik olsun demis ehrhaldeeAma fakeler genelde 175 bolarında, dolgun dudaklı alımlı, çevresinde çok beğenilen, kıskanılan tip olur
guvercin nerdden çikdi :))Tesetturlusunuz, sadesiniz, sık giyinmezsiniz, makyaj yapmazsınız, aynı odada çalışıp ruh gibi somurtursunuz yanlış anlaşılmamak için ama avatar olarak masum rolüne bürünmüş, yarı çıplak, çiçek böcek koklayan kızı kendinize uygun buluyorsunuz.
Ha bir de adam çok çok yakışıklı ve güvercin besliyor
Konu sahibi nerde acaba?yorumları görünce kaçtı mı?eğer öyleyse ben daha da şüphe duyarım olaydan..Ankesörlü telefondan arıyormuş iş numarasını
Olabilir mi?
Konu sahibi, bak kopya verdim sana
Kedidir o kediguvercin nerdden çikdi :))
Tüm hesaplarını kapatmış, telini değiştirmiş ama adam hala ulaşıyor. Güvercin besliyor demek kiguvercin nerdden çikdi :))
Ne kadar haklısın, nasıl kendime kızdım şu an sana anlatamam oturdum da şu saçma salak konuya yorum yazıyorumMemlekette kıyametler kopuyor, burada cidden şöyle saçma konu açan kadınları,(yani şu konu gibi) yada şu fake ergenleri kınıyorum..
Gerçekten olanlar geleceğimizle ilgili olaylar.. Keşke biraz dünyaya baksalar, ülkelerine baksalar.. Ne olup bitiyor diye..
Neyse arrivederci.
Hahahaha anladım şimdi. .e adamın Kızılderili olma ihtimali de var belki dumanla yolluyor mesajı:- )Tüm hesaplarını kapatmış, telini değiştirmiş ama adam hala ulaşıyor. Güvercin besliyor demek ki
Ben konu sahibinin onu demek istediğini düşünmüyorum. Kendini ifade etmeye, duruşunu günlük nasıl olduğunu anlatmaya çalışmış gibi. Pek güzel biri sayılmam diyor cünkü.tesettürlü olmayan makyaj yapan kadınlara teklif serbestmi onu mu demek istediniz?
tesettür sizi bu tip şeylerden muaf tutmaz. size öyle öğrettilerse yanlış öğretmişler.
Kendimize kızmak için değil, ben konu açana kızıyorum.. Saçma buldum.. Ciddiye almadığımız bir durum bunlarınki.. Bende kendime kızdım.. Şu gereksiz konuya zaman öldürdüğüm için..Ne kadar haklısın, nasıl kendime kızdım şu an sana anlatamam oturdum da şu saçma salak konuya yorum yazıyorum
Olabilir tabiiHahahaha anladım şimdi. .e adamın Kızılderili olma ihtimali de var belki dumanla yolluyor mesajı:- )
Yahu cidden tel numarasını değiştirip sosyal medyadan engellediğin biri nasıl ulaşır yinede çok merak ediyorum..inandırıcı bile degilOlabilir tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?