- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.842
- 53
- Konu Sahibi LightPurple
-
dikkat cekici biri değilim demek istemiş niye herşeyi ters anlıyorsunuz ki,evet kapalı olup açıklardan daha dikkat ilgi çekici kadınlar var bayan o konuyu da açıklamış zaten öyle de değilim diyetesettürlü olmayan makyaj yapan kadınlara teklif serbestmi onu mu demek istediniz?
tesettür sizi bu tip şeylerden muaf tutmaz. size öyle öğrettilerse yanlış öğretmişler.
Telli telli telli şu telli turna..sanması yaralı uçmaz bir daha..şarkısı bana diyor ki galiba bu bir telli turna..Ayyy bende iğrendim kendimdenahhh evet ya. Tele pati asılarak mı yapılıyor bu? Pati bulmak kokay. Peki hangi tel? Çamaşır teli, gitar teli, cep teli.... Iyyy kendimden iğrendim şu an. Daha da iğrençleşmeden gideyim ben
bence eşine söylemen lazımKonu gerçek.Açsam mı açmasam mı.Artık dayanamadım.
Yakışıklı yazmamın sebebi şu:Hiç umrumda bile olmadı asla.O yüzden beilrttim.
Ben eşime aşığım..Aşık insanın gözü başkasını görmez
Değil mi bende sonradan bunu farkettim.abuk subuk zırvalıyor falan diyebilirdi.
Sohbet olmuş ki laf lafı açmış buraya gelmiş.
Asla olmaz deyip kapanmamış veya açılmamazlık olmamış yumuşak bir ikna çabası sanki.günah almak istemem de mantıken böyle.
Aynı odada çalışan iki insan nasıl birbirine 1 kez bile gülümsemezben ahlaksız mıyım ki? Neyse bana pek inandırıcı gelmedi. İş değiştirmek, hem de devlette, o kadar kolay mı ki?
şşşştth sus bakıyım(!)Ben de bu olaylarda öldürme kısmını anlamıyorum. Bunun tek çözümü illa öldürmek mi?
O bir hata yapıyor siz de hataya hatayla karşılık veriyorsunuz demek oluyor.
Eşin açar adam gibi konuşur. Olmuyorsa da gerekli yerlere giderseniz yani.
İlla illegal mi çözüm bulmak lazım.
Konu sahibinin anlatmak istedigi şey göze hoş gelebilecek bir yanım yok diyerek kendi dış görünüşünü tarif etmiş bence açık olanlar teklife açık demeye getirmemiş. Tabi bu benim anladığım şeytesettürlü olmayan makyaj yapan kadınlara teklif serbestmi onu mu demek istediniz?
tesettür sizi bu tip şeylerden muaf tutmaz. size öyle öğrettilerse yanlış öğretmişler.
Evet ya doğru bak bu aklıma gelmemişti benim..eşi nasıl olmuşta neden değiştirdin telini filan dememiş?bu hanımın eşi mi çok saf?biz mi şuan safız?yoksa konu sahibi mi saf?....neyse benim ampul de yandı galiba ben gideyim..peki birşey sorucam tüm sosyal hesaplarınızı kapattınız telefon numaranız değişti ,işinizide değiştirdiniz eşiniz merak edip sormadımı size ?şahsen benim eşim bunların hepsini yapsa benim ampul yanar birde patlardı
Siz ahlaksızsanız ben double ahlaksızım.
Bina 5 katlı herkesle selamlaşırım.
Bu ahlaksızlık değil GÖRGÜ kuralıdır.
(yanlış anlamayın lafım size değil çok sinirlendim!)
Hayııııııııır, olamaaaaaaaz. En ahlaksız benim. Ben bunun için yıllarımı verdim siz biliyor musunuz? Kimselere vermem bu payeyi, saçınız başınızı yolarım sizinSiz ahlaksızsanız ben double ahlaksızım.
Bina 5 katlı herkesle selamlaşırım.
Bu ahlaksızlık değil GÖRGÜ kuralıdır.
(yanlış anlamayın lafım size değil çok sinirlendim!)
Ardaşlar işteyim ara sıra yazabiliyorum..
1.Ortak arkadaşlarımız var.Sanırım onlardan ya da numara öğrenme hatlarından buluyor numaramı.Açmıyorum.Ama mesaj atıyor başka başka numaralardan.Oturduğum evi biliyor takip etmiş.Yeni iş yerimi de.Herhalde yine takip etti.Arada karşıma çıkıyor.
2.Ben sadece yaşam tarzımı belirttim kimseyi eleştirmedim.Çarşaflı,makyajlı,tesettürlü,açık.Herkes inancına göre yaşar.Saygı duyarım.Ki ailede tek kapalıyım.Annem halalarım teyzelerim açık.Bende sonradan kapandım.
3.İfade etmeye çalıştığım dikkat çelmiyorken,sönük bir karakterken ona hiç yüz vermemişken bende ne buldu.
4.Kendim hakkında sakladığım hiçbir şey yok.Kimseyi tanımıyorum burda.Kimse de beni tanımıyor.Niye saklayım.Allah'a karşı vicdanım rahat.İlgisini çekecek hiçbir şey yapmadım.
5.Bana bunu yaşattığı için o kişiden ve erkeklerden nefret eder korkar oldum.Çok içime kapandım.Hiç kimseyle konuşmuyorum artık.
6.Benim size asıl sorum mahkemeye versem sessiz sedasız ondan kurtulur muyum?
Bunun için bir avukata başvurup danışacağım.
7.Gerçekten ülkemiz çok zor durumda.Dua edelim..
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim..
Hepinize hayırlı günler..
Ardaşlar işteyim ara sıra yazabiliyorum..
1.Ortak arkadaşlarımız var.Sanırım onlardan ya da numara öğrenme hatlarından buluyor numaramı.Açmıyorum.Ama mesaj atıyor başka başka numaralardan.Oturduğum evi biliyor takip etmiş.Yeni iş yerimi de.Herhalde yine takip etti.Arada karşıma çıkıyor.
2.Ben sadece yaşam tarzımı belirttim kimseyi eleştirmedim.Çarşaflı,makyajlı,tesettürlü,açık.Herkes inancına göre yaşar.Saygı duyarım.Ki ailede tek kapalıyım.Annem halalarım teyzelerim açık.Bende sonradan kapandım.
3.İfade etmeye çalıştığım dikkat çelmiyorken,sönük bir karakterken ona hiç yüz vermemişken bende ne buldu.
4.Kendim hakkında sakladığım hiçbir şey yok.Kimseyi tanımıyorum burda.Kimse de beni tanımıyor.Niye saklayım.Allah'a karşı vicdanım rahat.İlgisini çekecek hiçbir şey yapmadım.
5.Bana bunu yaşattığı için o kişiden ve erkeklerden nefret eder korkar oldum.Çok içime kapandım.Hiç kimseyle konuşmuyorum artık.
Sizin hattınızda gizli numara engelleme özelliği yok mu veya telefonunuzda numara ve mesaj engelleme yok mu?Ardaşlar işteyim ara sıra yazabiliyorum..
Hayııııııııır, olamaaaaaaaz. En ahlaksız benim. Ben bunun için yıllarımı verdim siz biliyor musunuz? Kimselere vermem bu payeyi, saçınız başınızı yolarım sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?