Evliyim,evli birinden teklif aldım :(

Bazı kadinlarida anlamıyorum arkadaş
Teklif geliyo asla ama asla eşimi aldatmam diyorsunuz
Ama koskoca platforma konu açacak kadar kafanızda yer vermissiniz neyse
Allah akıl verirken siz ve sizin gibiler ne yapıyordu cevabı biliyorum ama yazmicam
Zira banlanmaya değmez

Kötü seyler olacaksa ailenize soylemeyin.Telefon numaranizi bir kez daha degistirin.Daha fazla rahatsiz ederse esinize citlatin sakinlestirip ve mutlaka annenize,teyzenize ya da yakin arkadasiniza bahsedin bu durumdan.

Sikayet et ama esin olaylari buyutmeyecekse

açılmasına nasıl fırsat verdin :KK39: Şakalaşırım konusurum gülerim iş arkadaşlarımla ama, şahsen kimse bana cesaret edip o konuyla gelemez. o mevzuya gelmem kimseyle.
Hadi Bir şekilde açıldı diyelim o zaman Siz tehdit etseydiniz,.... he takıntılı psikopatsa eşinizden babanızdan değilde başkasından yardım alın. kuzeniniz enişteniz ne bilim öyle yakın akrabalardan guvendıgınız bırınden.
Ben olsam kuzenlerıme ağzını burnunuu ... :KK11: töbe töbee

Allah böylelerinden korusun...
Şu erkek milletinin aklı nerelerde dolaşıyor bir kere daha yanlış çıkartmadılar
Allah hidayet versin.
Ama dikkat edin.
En kötü ben bu arkadaştan hiç hoşlanmıyorum diye eşinize yüzeysel bahsedebilirsiniz

Konu sahibi ben makyaj yapmam, kiyafetlerim dikkat cekmez felan gibi yazmas bu da yanlis anlasilmis. Ben albenisi olmayan birisiyim demek istemis saniyorum. Elbette konu fake degilse. Bana gercek disi geldi. Yani butun herseyini degistiriyorsun hala seni gelip buluyor nasil? Ayrica telefonda yapilan bu konusmalari kocaniz nasil oldu da hic yakalamadi? Bu olay anlasilan bir suredir devam ediyor yani. Bu bana imkansiz geldi, mutlaka bir seylerden suphelenmesi gerekirdi.

Konuyu anlatirken o kisiden cok yakisikli diye bahsedisiniz bana masumane gelmedi kusura bakmayin. Ben olsam kufretmemek icin kendimi zor tutardim, siz sanki bu durumdan siz sucluymussunuz gibi eziliyorsunuz. Valla affetmem ben, banana cocugu karisi varsa, benim yuvam mi dagilsin demedigimi birakmam da dunyayi basina yikarim! Tabiki siz telefonda konusuyorsunuz. Telefonda bir ayda bir sefer bile bulusalim diyene kadar telefonu kapatmiyorsunuz! Endiselenseydiniz daha alo demeden cat kapatirsiniz o telefonu. Istemem yan cebime koy olayi bu ve siz o adama besbelli cesaret veriyorsunuz o da sizing pesinizi birakmiyor! Nasil evil bir bayansiniz Allah askina ya, akliniz nerde! Simdi siz seni karina soyleyecegim deseniz o da sizin de gonullu oldugunuzu soyleyecek, haksiz da degil, bu kozu onun eline siz vermissiniz!

Konu fake ise eyvallah ama gercek ise suzme saf ya da safa yatan bir tipsiniz hic kusura bakmayin!

Ama hep bir şekilde bana ulaştı.Ve yalvarıyor.Sadece ayda bir kez başbaşa olalım diye.İstersen boşanırım da diyor.Ömrümü sana adarım diyor.

bu sözleri dinleyecek kadar fırsat veriyorsanız, siz de suçlusunuz kusura bakmayın.

Değil mi bende sonradan bunu farkettim.abuk subuk zırvalıyor falan diyebilirdi.
Sohbet olmuş ki laf lafı açmış buraya gelmiş.
Asla olmaz deyip kapanmamış veya açılmamazlık olmamış yumuşak bir ikna çabası sanki.günah almak istemem de mantıken böyle.

Değil mi bende sonradan bunu farkettim.abuk subuk zırvalıyor falan diyebilirdi.
Sohbet olmuş ki laf lafı açmış buraya gelmiş.
Asla olmaz deyip kapanmamış veya açılmamazlık olmamış yumuşak bir ikna çabası sanki.günah almak istemem de mantıken böyle.

ben bu konuyu pek inandırıcı bulmadım zaten.

böyle bi şey eşimden gizlemezdim.Allah korusun bi şey olur üzerine kalır insanın.

Ömrünü ömrüne adayanlara da ayrı bi hastayım
Kan bağı olmayan bi adama niye ömür adayım yahu. .

peki birşey sorucam tüm sosyal hesaplarınızı kapattınız telefon numaranız değişti ,işinizide değiştirdiniz eşiniz merak edip sormadımı size ?şahsen benim eşim bunların hepsini yapsa benim ampul yanar birde patlardı
cidden nasıl atladım ben bunu
ben facebookumu kapattım diye ne sorgu sualle uğraştım anlatamam sosyal medya kullanmamı istemeyen adam face kapattım diye deli oldu :KK70: ki o da sıkıldım faceden o yüzden kapatmıştım bi de tel değişsem heralde sorgusuz sualsiz canıma okurdu benim ne oluyor diye

Back
X