- 14 Aralık 2014
- 932
- 2.010
- 53
- Konu Sahibi LightPurple
İyi de duman 2 metre gidemeden bi binaya falan takılır, rüzgar eser, yağmur yağar... Başka bir yöntem ama neOlabilir tabii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de duman 2 metre gidemeden bi binaya falan takılır, rüzgar eser, yağmur yağar... Başka bir yöntem ama neOlabilir tabii![]()
Telepati yöntemi?İyi de duman 2 metre gidemeden bi binaya falan takılır, rüzgar eser, yağmur yağar... Başka bir yöntem ama ne![]()
Tüm hesaplarını kapatmış, telini değiştirmiş ama adam hala ulaşıyor. Güvercin besliyor demek ki![]()
Telepati yöntemi?![]()
Ama hep bir şekilde bana ulaştı.Ve yalvarıyor.Sadece ayda bir kez başbaşa olalım diye.İstersen boşanırım da diyor.Ömrümü sana adarım diyor.
bu sözleri dinleyecek kadar fırsat veriyorsanız, siz de suçlusunuz kusura bakmayın.
Değil mi bende sonradan bunu farkettim.abuk subuk zırvalıyor falan diyebilirdi.
Sohbet olmuş ki laf lafı açmış buraya gelmiş.
Asla olmaz deyip kapanmamış veya açılmamazlık olmamış yumuşak bir ikna çabası sanki.günah almak istemem de mantıken böyle.
cidden nasıl atladım ben bunupeki birşey sorucam tüm sosyal hesaplarınızı kapattınız telefon numaranız değişti ,işinizide değiştirdiniz eşiniz merak edip sormadımı size ?şahsen benim eşim bunların hepsini yapsa benim ampul yanar birde patlardı
az kala ayrı ev açayım da diycekAyda bir kez buluşalım derken?? O kadar aşık gibi gelmedi bana amacı farkli