evliyim ..iş arkadaşım bildiğin yürüyor bana

Evli olduğunuzu bile bile yazıyorsa pislik lanet öğrenc bir insan demektir. Kusasm geldi. Oldum olası erkek milletinden nefret ederm

Hiç cevap yazmayın olsun bitsin. İşle ilgili de yazmayın, iş yerinde sorsun.

kullandığım hat şirket hattı...odama girmesi yasak...bişey soracağında mecburen araması lazım..
ama işte oda bunu kullanıyor..abuk sabuk şeyler sıkıştırıyor araya

nasıl yani

eğer iş ile ilgili bir şey sormak gerekiyorsa nasıl odanıza girmesi yasak ki

hadi onu geçtim masaüstü telefon yok mu arasın

hadi diyelim cepten arayacak arasın yazışma gerekecekse mail atsın

yapın bir toplantı sadece bu kişiye değil bu tarz odanıza girmesi yasak olup size bir şey sorması gereken herkese bildirin bu durumu

odada 4 kişiyiz..başkalarının girmesi yasak...sadece odada çalışanlar girebiliyor

Pandemi önlemleridir bence. Benim eşimin odasina da kimse girmiyormuş tek basina duruyor, yasak. Toplantilari da goruntulu konusmayla yapiyordu herkesi toplayip.

Soru soracagim diye kimse hergun hergun 20-30 mesajla darlayamaz aslinda.

odada 4 kişiyiz..başkalarının girmesi yasak...sadece odada çalışanlar girebiliyor

o zaman telefon ile arasın

yani başka kişiler yok mu onunla aynı konumda olan

bana çok uç geldi işinizin niteliğini bilemiyorum ama birisine bir şey danışmak sürekli gerekmez ki

eğer sizden onay vs gerekiyorsa sadece onu yaparsınız geri kalanını görmez ve herkesin sizden böyle bir onay alması yahut sorması gerekiyorsa genel toplantı yapar günde 20-30 mesaj istemediğinizi ortaya söylersiniz

madem tek söyleyince alınacak genel bir toplantıda ortaya söyleyin o üstüne alsın

işle ilgili olana cevap veriyorum zaten...diğerleri görmezden geliyorum...
eşide burda çalışıyor..bir sıkıntı çıkmasın diye uğraşıyorum.
çok ileriye giderse artık benden günah gitti

Soğuk davranın soğuk konuşun çok zor böyle insanla ugrasmak

bu kızı kandırırım diye iş arkadaşları ile kesin iddaya girmiştir tehlikeli biri ve ne yaptığının farkında sanırım seninle dalga ve meceralara açık bir kız görünümünde görmüş hani bazı kadınlar varya eşine aldattan seni öyle biri sanıyor

En güzeli yüzüne karşı “neden hergün 20-30 mesaj atıyorsun, rahatsız oluyorum, ben kocamdan bu kadar mesaj almıyorum, hayırdır?” demek. Bunu diyemiyorsanız da mesai saatleri dışında mesajlarını okumayın, işle ilgili ise ertesi gün mesai saatinde cevap verin, işle alakasız ise hiç cevap vermeyin.

Tacize devam ederse uyarın, düzelmezse ik’ya şikayet edin.

işle ilgili olana cevap veriyorum zaten...diğerleri görmezden geliyorum...
eşide burda çalışıyor..bir sıkıntı çıkmasın diye uğraşıyorum.
çok ileriye giderse artık benden günah gitti
Görmezden gelmeyin ,görmezden geldikçe dozu artacak açık açık söyleyin ben zırt pırt mesaj yazmaktan hoşlanmıyorum işle ilgili soracağın bir şey olursa beni dahiliden ara şeklinde. Bu konuşmadan sonra işle ilgili ya da değil msj cevaplamayın. Naif davranmaya gerek yok rahatsızsanız rahatsızlığınızı anlatmak zorundasınız. Birazda o rahatsız olsun.

Senden çömez birisi böyle sürekli birşeyler için mesaj atsa ne dersen onu de. Artık öğrenmeniz lazım de kusura bakmayın ama ben artık ogretemeyecegim de yani muhakkak tersle bir astını tersler gibi bir erkeği değil dd

Sanki konuyu kendim açtım öyle tanıdık bir konu ki benim de başımda malesef aynı iş yerinde iletişim kurmak zorunda olduğum için çok üzülüyorum midemi bulandıran bir herif engeli bastım hala birsey olmamış gibi konuşmaya çalışıp duruyor iğreniyorum karşılaşınca yüzümü eksitiyorum ve aynı iş ortamı çok kötü yaaa Allah yardımcımiz olsun müdürle görüştüm mümkün olduğunca ortak görev vermeyecek kimse tarafından sevilmiyor böyle bir tip keşke tayini çıksa offf

Is dışında hic bir sey yazmayın de. 4 5 mesajda bir cevap yazin de. Ne tuhaf yaratiklar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…