- 16 Ekim 2023
- 168
- -124
- 13
- 38
- Konu Sahibi handegunerler
-
Eskiden ben de böyle minnoş böyle saf böyle masum bir genc kızdım.......Kocanizin iyi niyetini suistimal ediyor gibi geldi bana. Eşiniz birşey diyemedigi için yazıyor zaten. Ben esinizin merhametinden dolayı birşey diyemedigini düşündüm. O kadını isteseydi zaten onunla bir geleceği olurdu sizinle değil. Ama bu kadar vicdan sizin huzurunuzu bozuyorsa Eşiniz bir şekilde bu duruma dur demeli. Arada aldatma olsaydı ya da Eşinizin kadına karşı bir zaafı olsaydı size yazışmaları göstermezdi.
O zaman abi gorussun kadinla cay icsin dertlessin. Allah allah millet kafayi yemis.Ben simdi esimin abisini aradım durumu anlattım.zaten o abisi ile karisi tanistirmis zamaninda bunlari.abiisnin cevabini yazdim.
Yemin ediyosa tamam. Erkeklerin yalan yere yemin ettiği şimdiye kadar duyulmuş bir şey değil çünkü.Yemin ediyor kadina bir sey hissetmiyorum diyor.yazmasini da istemiyorum ama yaziyor diyor.
Kocanizin iyi niyetini suistimal ediyor gibi geldi bana. Eşiniz birşey diyemedigi için yazıyor zaten. Ben esinizin merhametinden dolayı birşey diyemedigini düşündüm. O kadını isteseydi zaten onunla bir geleceği olurdu sizinle değil. Ama bu kadar vicdan sizin huzurunuzu bozuyorsa Eşiniz bir şekilde bu duruma dur demeli. Arada aldatma olsaydı ya da Eşinizin kadına karşı bir zaafı olsaydı size yazışmaları göstermezdi.
İçmediği fikrine kapılmanı sağlayan şey neydi ki? Belki hep beraber içiyolar?O zaman abi gorussun kadinla cay icsin dertlessin. Allah allah millet kafayi yemis.
Müşkül durumdaki bir hanimefendiye destek oluyor demekki masallahİçmediği fikrine kapılmanı sağlayan şey neydi ki? Belki hep beraber içiyolar?
Kayniniz kefil olduysa tamam. Sizin esinizle probleminizden kayniniza ne? Ayni yatakta yakalasaniz aile dostu ben kefilim diyen kayninizinda cok umrunda olurdu. Nasil iliskiler yasiyosunuz anlamiyorum. Esinizle konusun bir daha gorusurseniz konusursaniz bosarim seni de bakalim ne diyecek seni mi sececek kadini mi?EN SON GELISME
biraz önce kayinimi aradim aklına kötü bisey gelmesin o aile dostu ben kefilim diyor.kotu bir amac yok diyor.buna ne dersiniz?
EN SON GELISME
Eşim benle evlenmeden önce bir kadınla evlilik amaçlı gorusmus.kadin da esimin kardeşlerinin arkadasiymis.ama cok yakin bir arkadaş da degil tanıdık diyelim.bu kadinin bir tane de hasta oglu varmis 20 yasinda falan.bosanmis tabi kadin da.
Bu kadinla benim adam evlilik niyetiyle gorusmusler sonra olmayacağına karar verip arkadas kalmışlar.kadin buna ara ara mesaj atıyor nasılsın iyi miisn vs diye.
Uzun zamandır yazmiyordu geçen akşamüstü yine yazmış konusma aynen şöyle.
Nasilsiniz ......bey? Evlendiniz beni unuttunuz.
Yok ya olur mu yoğunum isler falan.
Hmm anladim eşinizle araniz nasil bir ara kotuydunuz( bir ara ayri yaşadık sonra tekrar birleştik)
Idare eder bazi şeyleri kabullendim diyelim.Senin yok mu hayatinda bizi?
Yok siz bulacaktınız bana birisini.( bunlar arkadas kalmaya karar verincebenim adam da demiş sana birilerini bulalım vs kadin da olur demis sanirim)
Buraya dikkat MUSAIT OLDUGUN BIR ZAMANDA GORUSELIM ( bununkadin yaziyor)
Benim ki de soyle diyor TAMAM OLUR.
konusma bunlar asagi yukarı.
Esim diyor ki bu kadına bisey hissetmiyorum yazmasını da istemiyorum ama kıramam ablamın arkadasi ayrica kadin yalniz hasta oglu var bunalımda benimle dertleşiyor dertleşecek kimsesi yok.sana da bu mesajları okuttum ki arkandan iş yapmış gibi olmayayım diye.
...........
Yorumunuz nedir? Yerimde olsaydınız nasil dusunur nasil davrandığınız?
ŞUNU DA EKLEYEYIM ADAM BANA DIYOR KI BU KADIN DISARDA OTURUP BIR CAY ICELIM DESE HAYIR DIYEMEM DIYOR.
Tabi şimdi bekar gadın ihtiyaçları olurMüşkül durumdaki bir hanimefendiye destek oluyor demekki masallah
Benim kocam eskiden evlilik niyetiyle görüştüğü kadınla dışarıda oturup rahatça çay içecek öyle mi?EN SON GELISME
biraz önce kayinimi aradim aklına kötü bisey gelmesin o aile dostu ben kefilim diyor.kotu bir amac yok diyor.buna ne dersiniz?
EN SON GELISME
Eşim benle evlenmeden önce bir kadınla evlilik amaçlı gorusmus.kadin da esimin kardeşlerinin arkadasiymis.ama cok yakin bir arkadaş da degil tanıdık diyelim.bu kadinin bir tane de hasta oglu varmis 20 yasinda falan.bosanmis tabi kadin da.
Bu kadinla benim adam evlilik niyetiyle gorusmusler sonra olmayacağına karar verip arkadas kalmışlar.kadin buna ara ara mesaj atıyor nasılsın iyi miisn vs diye.
Hmm anladim eşinizle araniz nasil bir ara kotuydunuz( bir ara ayri yaşadık sonra tekrar birleştik)
Yok siz bulacaktınız bana birisini.( bunlar arkadas kalmaya karar verincebenim adam da demiş sana birilerini bulalım vs kadin da olur demis sanirim)
Esim diyor ki bu kadına bisey hissetmiyorum yazmasını da istemiyorum ama kıramam ablamın arkadasi ayrica kadin yalniz hasta oglu var bunalımda benimle dertleşiyor dertleşecek kimsesi yok.sana da bu mesajları okuttum ki arkandan iş yapmış gibi olmayayım diye.
...........
ŞUNU DA EKLEYEYIM ADAM BANA DIYOR KI BU KADIN DISARDA OTURUP BIR CAY ICELIM DESE HAYIR DIYEMEM DIYOR.
sizde deseydiniz bende eski sevgilimi arıyım bende dertleşeyim ister misin diye.Esim diyor ki bu kadına bisey hissetmiyorum yazmasını da istemiyorum ama kıramam ablamın arkadasi ayrica kadin yalniz hasta oglu var bunalımda benimle dertleşiyor dertleşecek kimsesi yok.
Elin kadınıni kırmak üzmek istmeyip sizi kırıp uzmesi bunun mantık neresinde pardon valla önünü alın valla o kadını arar ağzına tükürür kocamida paralardim ben sonuçta önceden flört olmuş şimdi de sanki cebimde kal karımla olmazsa senle devam ederiz gibi bu ne saçma birşeyEN SON GELISME
EN SON GELISME
...........
Sen de hemen eski bir arkadaşına kendini hatırlat faceden akşam yemeğine çık. Erkeklerin kafasına gerçekleri kısasa kısas kadar sokan bir şey daha yokEN SON GELISME
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?