Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evliliğim kotu gidiyor esimle aramizdaki hersey bitmis gibi. ne yapacagimi bilmiyorum mutlu olmak istiyorum bosanmayi dusunmuyorum ama esimle problemleri duzeltmek istiyorum sanki iki yabanci gibiyiz. oneriniz
Eşimin Yani gidip az çalışması ne anlama geliyor. Bir süre çalışıp işi bırakıyor ve çalışıp getirdiği ücret bizim giderlerimizi karşılamıyor böyle olunca kayınpederim bize yardım ediyor onlarında durumu iyi değil bide biz yük oluyoruz. Durum böyle olunca kavga ediyoruz bide bende sinirli biriyim. Aramızdaki kavgalar yüzünden bir birimize karşı iki yabancı gibiyiz. Nasıl aramız düzelicek ne yapmam gerekiyor bilmiyorumSorun ne ?
Aslında ikimizde de soğukluk var sanki birbirimize yabancı gibiyiz ne yapmam gerek gidip çalışmamasınada göz yumamıyorum evliliğimdekiprobleminde çözülmesini istiyorum ama nasılboşanmayı düşünmediğinize göre aranızdaki herşey bitmemiş, en azından sizin tarafınızda!
o mu bitmiş gibi davranıyor? soğuk mu davranıyor size? istenmediğinizi mi hissediyorsunuz?
Sizde çalışın. .Eşimin Yani gidip az çalışması ne anlama geliyor. Bir süre çalışıp işi bırakıyor ve çalışıp getirdiği ücret bizim giderlerimizi karşılamıyor böyle olunca kayınpederim bize yardım ediyor onlarında durumu iyi değil bide biz yük oluyoruz. Durum böyle olunca kavga ediyoruz bide bende sinirli biriyim. Aramızdaki kavgalar yüzünden bir birimize karşı iki yabancı gibiyiz. Nasıl aramız düzelicek ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
istiyorum ama eşimin ailesi istemiyor kendileri destek oluyorlar bu yüzden çalışmamı uygun görmüyorlar. ama ben ya ben çalışıyım yada eşim doğru düzgün çalışsın istiyorum eşimin ailesi çalışmamı istemiyor eşimde çalışmada gevşeklik gösteriyor bende sinirlerime hakim olamıyorum eşime bağırıp çağırıyorumSizde çalışın. .
Bende çok
istiyorum ama eşimin ailesi istemiyor kendileri destek oluyorlar bu yüzden çalışmamı uygun görmüyorlar. ama ben ya ben çalışıyım yada eşim doğru düzgün çalışsın istiyorum eşimin ailesi çalışmamı istemiyor eşimde çalışmada gevşeklik gösteriyor bende sinirlerime hakim olamıyorum eşime bağırıp çağırıyorum
Bencede en sinir olduğum konu madem bakamicaksın niye evleniyorsun.Git çalış kimseyi dinleme. .
Eşinle de konuş düzgün iş bulup çalışsın. .
Öyle anne baba besleyerek hayat nereye kadar. .
Bende çok
istiyorum ama eşimin ailesi istemiyor kendileri destek oluyorlar bu yüzden çalışmamı uygun görmüyorlar. ama ben ya ben çalışıyım yada eşim doğru düzgün çalışsın istiyorum eşimin ailesi çalışmamı istemiyor eşimde çalışmada gevşeklik gösteriyor bende sinirlerime hakim olamıyorum eşime bağırıp çağırıyorum
ben böyleyim işte bana birsi bişey söledim yapiyorukaç yaşındasın?
yahu onlar senin sahibin mi?
niye böyle davranıyorsun, kendine böyle davrandırtıyorsun?
çalışmak istiyorsan çalış!
burası konu sahibine değil genele:
offfffffffff kendinize şunu yapmayın ya!!!
söyliyoru ama dinlemiyor beni sanki onula dehi başkasila konuşuyormGit çalış kimseyi dinleme. .
Eşinle de konuş düzgün iş bulup çalışsın. .
Öyle anne baba besleyerek hayat nereye kadar. .
Sen de calis o zaman .hem kayinpederine de yuk olmamis olursunuz hem de maddi sıkıntı olmayinca araniz da duzelir.yani tek sıkıntınız bundan oluyosa.
Sinirlenmefen konusmayi denediniz mi?evliliğim kotu gidiyor esimle aramizdaki hersey bitmis gibi. ne yapacagimi bilmiyorum mutlu olmak istiyorum bosanmayi dusunmuyorum ama esimle problemleri duzeltmek istiyorum sanki iki yabanci gibiyiz. oneriniz